Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 237
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
И ние се събрахме.
Като изключим идиотска разправия за паркиране в младост ... ама идиотска до степен идиотска ... всичко беше чудесно. Аз се чудя защо презастроиха този квартал така, че да няма къде да си сложат колите хората и ще се избият взаимно за едно място за паркиране . Вече не остана неразкаляна градинка или неизпотрошен тротоар ... и отгоре на цялата тази каша хората не могат да не си показват кой е по-по - най .

# 526
Честито Рождество!
И при нас беше уютно, заедно млади и родители! Прекарахме заедно чудесна Бъдни вечер! Simple Smile

# 527
  • Street of Dreams
Желая ви коледно вълшебство. На всеки - каквото му е нужно. Heart

# 528
# 529
  • Bарна, морето, сините вълни
Честито Рождество! Мир, любов и топлина в домовете ви! ❤️
Отворихме подаръците, които чакаха пред елхата. Качихме се до кумовете, да им занесем и техния подарък. Разпределих в торбички коледни сладки. С ММ се почерпихме най-после, че все не му давах да бърка в кутиите. Grinning Коледно ми е. Сега ще си починем малко и следобед ще довършим подготовката за празничната вечер.

# 530
Рано-рано коледно се завлякох в дрогерията да си купя боя. Оправих положението, сега поне съм горе-долу равно рижава.
Купих патица, тия дни ще я пека. На работа съм нощес и ще се измести "коледната" храна. С ММ не че празнуваме, но е повод да пробваме нещо екзотично...

# 531
Вчера получих уверение от моя мъж, че плановете ни да се местим в друг град не са вече просто мечти, а ще действаме. Може да отнеме и няколко години, но имам надежда и днес съм наистина щастлива.

# 532
На път съм да сбъдна поредна мечта, свързана с поредната дестинация.
Често си мисля защо мечтите се оказват толкова скъпоструващи...не като пари, разбира се.

# 533
Честита Коледа! Бъдете здрави, честити, успешни и щастливи!

Взех си ароматни свещи. Скоро не бях палила и сега нямам търпение. Създават ми някакъв уют.

# 534
Щастливо ми е, тръгваме за Гърция и коледния град! Heart

# 535
Преди няколко месеца спешно търсихме шестима кръводарители с рядка кръвна група. Една жена излезе от работа, за да дари, и после се върна веднага на работа, защото шефовете не били много сговорчиви. Когато опитах да дам пари, тя категорично ми отказа.
Днес ѝ звъннах и се изтърсих пред дома ѝ, за да подаря хубава торта и коледен свещник и да пожелая весели празници. Пет минути общувах само с нея, колкото да изпушим по една цигара на двора, а останах с усещането, че се познаваме от години. Много приятна среща.

# 536
ева супер. браво!

# 537
Благодаря, Бела! После отидох до една колежка и ѝ връчих подаръчната торбичка, в която тя ми подари сувенирче за Коледа, с думите: "Връщам ти подаръка, не ми харесва!" Еееййй такива ѝ станаха очите от удивление, преди да се усети, че я занасям Joy вътре бях сложила подарък за нея и сладки за децата. После отидох до съседката на милата ми баба и занесох панетоне и сувенир, тя чак се просълзи. Много е хубаво да съм дядо Коледа след празника, когато вече никой не очаква изненада Simple Smile утре продължавам!

# 538
Инсталирах си крачкомера на панталона и цял ден отчитам крачки. Simple Smile
Това е подаръка, който ми подари семейството за Коледа.

# 539
  • Street of Dreams
За седма поредна година успях да избегна кънките на лед Grinning

Общи условия

Активация на акаунт