Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 241
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Mediterraneo
Водих децата на ледена пързалка( нищо, че беше 25 градуса на сянка), после ядохме чуррос, разходихме се и продължих с подготовката за Бъдни вечер.

# 511
Исках да си изсветля корените с един-два тона. Взимам си някакъв професионален прах, на него пише - 30-40 минути. След 10 минути се гледам - светла блондинка от тъмнокестенява...А моята коса се поддава трудно на изсветляване...
Сега съм от светло русо, през рижо до червено... Ще се изтърпя няколко дни и ще се боядисвам, че искам да остана с коса все пак...

# 512
  • София
Прибрах се от масаж, направих една яка салата и с кайсиева.... ммм!
Звучи много добре. Ще последвам примера ти.

Днес имам доста да готвя и мисля да готвя ... с вино Wink

# 513
Правих гимнастика сутринта, супер!
След малко отивам до МОЛ-а да купя една спирала на Клиник, почиства се само с вода. Много е добра Simple Smile

# 514
Денят ми започва добре- фризьор. Подаръкът ми за Коледа е пристигнал. Следва разходка  с децата за снимка с Дядо Коледа

# 515
Приключих сармите...сега взимам кънките и отивам на леда...дано не е станало езеро!

# 516
Отидох на фризьор днес, вчера на маникюр и педикюр.

# 517
Раздадохме предварително подаръците на децата Grinning всички са доволни Grinning
Радвам се на голямото ми и шумно семейство. А след малко отиваме у сестра ми, където с нея, мъжа ѝ, дъщеря ѝ с годеника, двете бебета близнаци на сестра ми и нашата майка ще посрещнем празника. Когато загубихме възрастните си роднини със сестра ми си обещахме ние двете да спазваме традициите на семейството ни и да събираме семейството.

# 518
  • Street of Dreams
Немците и те подаряват на 24-ти. Днес вече получих 30 поздравления за Коледа, като въобще не е Коледа! Обаче сега у нас има българско иго и няма подаръци и месни огощения преди 25-ти.Smiling Imp

Изпратихме картичка и малко писъмце на един тежко ранен колега на ММ - има кампания. После си го прегърнах дълго-дълго...

# 519
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Разходка по плажа Blush

# 520
Ходих на кино с брат ми.

# 521
Мир и любов в семейството ми. От сърце пожелавам същото и на вас, момичета.

# 522
Хапнах боб, сарми, тиквеник, ошаф и питка. Почерпих и двойка съседи- немско възрастно семейство с тиквеник, за Бъдни вечер.
Честито Рождество, мили съфорумнички и съфорумци. Да живее любовта в сърцата ни.Heart

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 23:27 от Катерица

# 523
Преживях една от най-хубавите вечери в живота ми. Нищо особено - събрахме се да изядем едни сарми и една питка, но цялото семейство. Винаги ще помня тази вечер.

# 524
  • Bарна, морето, сините вълни
И ние се събрахме с мама и тати, прекарахме страхотно. Хапнахме, пийнахме, много се смяхме. Радваха се и играха с малката. За мен това е щастието, семейство ми да бъде здраво. Мъчно ми е за свеки, че е далеч от родина, деца и внуци, зарад' пусти пари... Пращаме ѝ снимки, радва ни се, но знам майчиното ѝ сърце колко е свито.

Общи условия

Активация на акаунт