Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Украсих си елхата и си пуснах коледни песни.

Малко коледно настроение и на вас:
https://www.youtube.com/watch?v=Jh-WwdTcR9k&feature=share
Скрит текст:
Най-важните подаръци
На тези светли празници
Са цялото семейство от Рождество
Да сме събрани във едно

Но все пак искам, все пак искам

Искам много бял пухкав сняг,
Ръкавици, шапка и шал
Пълна със искри камина,
Топъл пушек през комина.

Искам бляскава елха,
Със гирляндни и звезда на върха
Но от всичко най-най искам
С теб да бъдем с близки у дома!

# 496
Днес пратих децата на детски театър с Дядо Мраз с братовчеда ,  леля им и чичо им и ние си оправихме малко , разходихме се да ги вземем и после седнахме цялата компания да се почерпим за обяд. После почивка, пазарче , вечеря и филмче ...
Неделя с две думи, но лека полека се освестваме от ежедневието. И искаме сняг!

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 05:02 от bella_ciao

# 497
  • София
Днес го отдадох на шопинг терапия, чувствам се много добре. В приятна компания обиколих Ринг мол и Сердика център.

За себе си взех едно яке, две блузи и едни чехли. Много съм доволна. Взех подаръци и за ММ.
Имаше супер добри промоции и неща, които си заслужават. Тази година приключвам с шопинга, като цяло към момента си имам всичко и не искам да правя излишни разходи.

Научих се и да си правя един безалкохолен коктейл, който супер много ми харесва. Състои се от три съставки - банани, лимон и портокали, много е свежо на вкус и сега ми е новата любима напитка. Бананите се слагат в блендера, стават на пюре и се добавя изстисканият сок от портокалите и лимона.

# 498
Вече успях да си пусна една поръчка на сайта на триумф , пак имат 50% намаление.

# 499
Вчера избягах от лудницата вкъщи и пих кафе с близка приятелка на гости у мама.
Извадих едно бебе антуриум от голямото цвете и публикувах за подаряване в една фб група. Мацката, която го поиска, ми предложи дървото на живота и вече подозирам как ще ме изхвърлят с всичките ми китки - стаите приличат на джунгла.

# 500
  • София
Вчера си поспах чудесен следобеден сън. Не съм поспаланка, но явно ми се беше насъбрало, защото много сладко си откъртих за 3 часа.
Тази сутрин взех решение, празниците да са за мен, а не аз за празниците. Да не се пресилвам, всичко да е умерено. Въпреки, че ще имаме гости, да не се оливам в пазаруване, готвене и чистене, а колкото - толкова. Дали съм успяла, ще си проличи по това дали подвиквам на ММ и децата. Не искам да го правя. Макар да имам опасения, че ако съм прекалено мила с тях, ще ми се качат на главата ха-ха.

# 501
  • на последния етаж
Вече успях да си пусна една поръчка на сайта на триумф , пак имат 50% намаление.
Може ли линк?

# 502
Купих си нова книжка за оцветяване. На коледна тематика, много е красива.Simple Smile Вече я започнах, съвсем малко оцветих. Към нея добавих и нови комплекти моливи и флумастери, че старите се поизхабиха.

# 503
Снощи бях на салса латино парти с професионални танцьори, страхотно, уникално, красиво....
Днес в 17 часа съм на масаж.... и после почвам сармите!

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 11:21 от mimi.7299

# 504
# 505
Ехаааааа

# 506
Най-после ми се струва, че намирам път към сърцето на сина ми, един нацупен тийнейджър! Моментално придаде цвят на деня ми!

# 507
Най-после ми се струва, че намирам път към сърцето на сина ми, един нацупен тийнейджър! Моментално придаде цвят на деня ми!
Ще  стане.... и моята беше така..., но с времето нещата си идват на мястото!
Прибрах се от масаж, направих една яка салата и с кайсиева.... ммм!

# 508
  • В градината...
Днес бях на шопинг. От едно левче си купих цели два чифта ръкавици за по 6 лв., нищо че сняг едва ли ще има...
От втора употреба си купих за 1 лв.страхотна жилетка, а на ММ работно яке.

# 509
Сутрешен секс.
И следобедна чанта с портфейл.
Имах нужда.

Много е хубаво това с детето Simple Smile
Ще мине тази възраст и всичко ще се нареди.

Общи условия

Активация на акаунт