Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 233
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Не съм го направила нарочно, но ме зарадва: по Нова година се отвориха едновременно 3-те ми амарилиса от покойната ми майка. Досега все са се разминавали. Все едно ми се усмихва чрез тях.

# 661
  • Bарна, морето, сините вълни
Прекарах деня в тату-студиото и се сдобих с две татуировки. А татуистът ми е много приятен събеседник и времето мина бързо, говорихме много на различни теми. Чувствам се много приятно. 😊
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 17:22 от Не се сърди, човече

# 662
Днес реших да взема напрвление за профилактични прегледи, не си бях правила отдавна. Хубавото е, че успях да направя кръвни изследвания и преглед при гинеколог още днес.

# 663
Поръчах си ново яке!

# 664
Купих си готово тесто за пица, както и бял хляб и куп още вкусотии калорични, които обичам и не съм яла скоро! Ще си направя пицата, писна ми да меся тесто Grinning а и отдавна не съм яла! А сега ще си препека филийки и вино, и няма да мисля за проблемите. Тестото ме изкушава повече от сладко...

# 665
Бях на фризьор, боядисаха ме. Купих си и два лака.

# 666
и аз си похапнах пържени картофки, но сама си ги направих, не от готовите

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 21:59 от bella_ciao

# 667
  • Fairbanks, Alaska
Купих лазаня Болонезе от Кауфланд. Надявам се на вкус да е като тази, която ядох в Италия, на една бензиностанция. Беше превъзходна-струваше си 14-те евро за двете порции.

# 668
  • Mediterraneo
Пих кафе с приятелка на плажа, после се разходихме по крайбрежната улица. Купих си нова жилетка( новата ми страст, след като се напълних с шалове навремето, сега купувам жилетки) и панталон от намаленията.

# 669
Аз също съм накупила няколко красиви неща и нови ... но последните 2 дена такъв апетит ме е подгонил, че съм много раздвоена с тези покупки. Да се радвам ли, да плача ли ... не мога да се спра да ям. И не е от лакомия. Просто съм гладна.

# 670
Може да е от предстоящото пълнолуние на 10ти Grinning

Днес за себе си си останах вкъщи сама, понякога се уморявам от хора и имам нужда да презаредя батериите, за може после пак да съм добра и мила Stuck Out Tongue  (не знам как има толкова енергични хора, които могат 24/7 да са с хора или навън правейки нещо, завиждам им.)

# 671
Оставих ММ да изчисти сам къщата и отидох при майка ми. Купих му пиле на грил и измих две чинии после, де, не съм такава чума...чак...

# 672
  • Street of Dreams
И аз тъкмо хапнах - оле, мале....

Честити татуировки - много си красива така Simple Smile

# 673
Вчера ходихме с приятелка на зумба стронг. Нищо общо с обикновената зумба, за мен е по-скоро по-силова аеробика.
До преди 1 година ходех на канго и се чувствах много добре.
Това снощното ми хареса и смятам да съм редовна.
А за днес - за сега съм на кафето.

# 674
И аз снощи оставих половинката да си чисти с прахосмукачката и отидох да си полегна, че след толкова ядене ми се доспа!
Днес се чипуркам, обличам като кукличка и изчезвам, взимам една колежка на път и хоп на едно мероприятие от службата . Много интересно.

Общи условия

Активация на акаунт