Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 236
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Вчера се разходихме с ММ под снега, пожелахме желания и ходихме на обяд на    свекърите. Simple Smile

# 646
Сутринта изпратих нещата на бившето си гадже по Еконт. В обедната почивка бях на супер натоварващ пилатес, а после си купих страхотен шал.

Това ме подсети , минаха 4 месеца откак се разделихме с бившия ми , знам , че може би е доста време за тъгуване и преодоляване на връзка ,но броя всеки ден , в който не мисля за него и не се връщам назад за много успешен

# 647
Взех си един ден отпуск.

# 648
Обядвах с един шотландец. Голям сладур, нищо, че не беше с поличка.

# 649
Започнах диетичен режим...

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 14:40 от Не се сърди, човече

# 650
  • Стара Загора
Купих си кашмирен шал Heart

# 651
Сутринта изпратих нещата на бившето си гадже по Еконт. В обедната почивка бях на супер натоварващ пилатес, а после си купих страхотен шал.

Това ме подсети , минаха 4 месеца откак се разделихме с бившия ми , знам , че може би е доста време за тъгуване и преодоляване на връзка ,но броя всеки ден , в който не мисля за него и не се връщам назад за много успешен
Аз се сетих как моя бивш ми беше намерил някакви дрехи и искаше да ми ги изпраща "за негова сметка" по ЕКОНТ. Казах му да ги къса, да ги гори, да ги закопава, но да не ме занимава. Искаше да ми плаща и една вносна бира, която бях оставила в хладилника у тях. Смешно ми стана как се беше сетил за тия глупости.
Иначе днес се разходих в студа и ми измръзнаха ръцете. Но беше слънчево и приятно.

# 652
Купих си рокля с масленозелени мотиви и шал в същия цвят, мек кашмир, много ми отива на зелените очи! Имам и такива обици...с камък в същия цвят!

# 653
  • Fairbanks, Alaska
Получих нова картичка от Postcrossing.com:

Художник: Жан-Батист Арман Гийомен

# 654
Ходих на театър и чаша вино след това 😊

mimi.7299, много обичам маслено зелено! Simple Smile честито! Да си ги носиш със здраве.

# 655
Получих нова картичка от Postcrossing.com:

Художник: Жан-Батист Арман Гийомен
разглеждат ми се картини, ходи ми се на музей Yum

# 656
  • Murcia, Spain/Ruse
Започнах си бягането.Ходих по магазините по намаленията,но уви...нищо  което да ми грабне окото.И аз обожавам зелено,може ли снимка на роклята?(знам че е за друга тема ама ми е любопитно)

# 657
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Има теми за спамо чат.....минете там!

Днес станах още в 4:30.....Закуската е готова и си уплътнявам времето с маска на лицето,кафе и тишинка Blush

# 658
Предлагам като се хвалим с покупки да слагаме по една снимка Grinning
Вчера зарязах неоправената маса и непростряното пране и си легнах рано.
След дълго търсене намерих керамична кашпа за един голям антуриум, който събаряше пластмасовата си саксия.

# 659
и аз днес ще пресадя едно невенче и ще сложа вече в делвата до вратата луковички на пролетни цветя .

Общи условия

Активация на акаунт