Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 238
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Купих си готина пижама.

# 631
Надявам се след обед да оставим бебето на баба му и да отидем да шопинг. Поръчала съм си крем от Нотино, трябва да си го взема.

# 632
Купих си апрески. Много са меки и удобни, доволна съм.

# 633
Аз да се разпиша за вчера - ходих на кино, ядох пица, но преди това имах малко време да се разходя в мола. Видях, че в любимия ми магазин има много големи намаления, не можах да устоя на изкушението и си накупих доста дрехи. Попринцип не правя така, но нещата наистина бяха с големи намаления.

# 634
Днес се отчитам само с маска на лицето. И активна почивка и правене на нищо.Smile

# 635
С една приятелка се разходихме из града, пихме чаша винце и по едно суджуче! Wink

# 636
Прекарах страхотен ден с племенницата си🤗

# 637
Бях с племенницата в Ринг мол. И докато се забавляваше в детския кът си купих четири блузки Simple Smile

# 638
Опознай родината за да я обикнеш. Еххх красота неземна ☺️

# 639
  • у дома
Цял ден преговарях материала на 5ти клас. Ужассссссссс

# 640
Днес тричасова разходка само с мъжа ми из Троян и Априлци. После мързел вкъщи. Децата бяха на рожден ден, милото непрестанно ми пълни чашата с вино. Ех, рай...

# 641
Цял ден преговарях материала на 5ти клас. Ужассссссссс

Сбърка темата или се кефиш колко много знаеш?Smiling Imp

Разходих се до МОЛ, черпих се спагети и разчиствах мозъка от мрачни мисли. Та по повод друга тема: благодаря на приятелка, която ми услужи с метла/ с нея разкарах неприятните мисли от главата си.

# 642
  • Пловдив
Оправих косата, обърнах  внимание на педикюра, мързелувах и се видях с приятели.

# 643
Боядисах се и си поръчах сандали и парфюм😊

# 644
  • Street of Dreams
Току що приключих първата си аудиокнига. Прекрасно и силно преживяване - винаги съм възприемала по-добре през ушите, отколкото четейки. Пък и можеш да си готвиш, да си шеташ, да шофираш, да си редиш пасианс или просто да загасиш осветлението и да затвориш очи. Книгата беше тежка и жестока, но ме направи по-мъдра. Изтеглила съм още една такава и след това ще чета само за секс, любов, зодии и подобни. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт