Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 242
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
На колко е? Днес се чувствам толкова изчерпана, почти нищо не мога да кажа по темата... Rolling Eyes

# 616
Опитай: Lesley Fightmaster Hata yoga JOY. Youtube.

Здравейте и от мен, включвам се и аз в тази хубава страничка. Днес след първия работен ден за годината направих малка серия от упражнения у дома. Реших да започна по-често да тренирам (надявам се да не се откажа след 2-3 седмици, ще гледам да съм упорита).

# 617
Време за почивка ☺️Хойкане по Гости Това

# 618
Опитай: Lesley Fightmaster Hata yoga JOY. Youtube.

Здравейте и от мен, включвам се и аз в тази хубава страничка. Днес след първия работен ден за годината направих малка серия от упражнения у дома. Реших да започна по-често да тренирам (надявам се да не се откажа след 2-3 седмици, ще гледам да съм упорита).

Благодаря за съвета, ще разгледам вечерта.
Успешен ден на всички! Simple Smile

# 619
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Много ви моля момичета да се придъражаме към темата!!!Всякакви други изказвания спокойно може да си ги разменяте на лични.
По темата - записах си час за фризьор за поредната промяна.

# 620
  • Bарна, морето, сините вълни
Направих си вкусна закуска, а след това хубава разходка с куч. Сега ще сготвя обяд и ще се излегна с книга.
Скрит текст:
Lorelada, на 13 месеца е.

# 621
Днес близка приятелка има рожден ден и иска да го отпразнуваме в Букурещ (близо ни е до нашия град). Та помолих да си тръгна по-рано от работа и тръгваме. Ще се върнем утре.

# 622
Взех си почивен ден, излежавах се в леглото,робота почисти и сега ще се разкрасявям- маска на лицето и косата.

# 623
Купих си книга. Нямам търпение да я започна.

# 624
Цяла сутрин шопинг из София, купих еърфраер и две якета от Декатлона за ММ. Доволна съм..и той ги харесва!

# 625
Поръчах си поло в кралско синьо. Откога му се каня...та днес беше деня🙂

# 626
Сложих си маска на косата,а след като я измих сложих и ампула против косопад.
Поръчах си две книги.

# 627
  • Mediterraneo
Обядвах с мама, че утре си тръгва. Купих й хубава шапка за предстоящата й ваканция на топло Simple Smile

# 628
Купих си книга. Нямам търпение да я започна.
Снощи до 00:30 четох моята: "Бьорнстад". Уникално пише Бакман. Нямам търпение да я дочета и да си купя продължението
 Днес бях на вилата и помагах на майстора за входната порта.
 Беше зор. Сега пия малиново вино и презареждам за утре.

# 629
Поръчах си зелена рокля, зелен потник с дантела и тъмно синя цялата от дантела блуза по тялото (не ми хареса зеления модел от тази), казаха 21 дни за доставка Scream
Харесах и един розов пуловер с дантелени ръкави от друг сайт, но той ще си ходи с една определена пола, която не намирам... Relieved

Общи условия

Активация на акаунт