Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 248
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Честита Нова Година!
Тук времето е прекрасно, направих си дълга разходка с любими хора Simple Smile  Днес най-накрая купих самолетни билети до UK, моя много близка приятелка ме кани от година поне, та вече е факт Simple Smile Годината започва спокойно и щастливо Simple Smile

# 601
За много години🍸🍾!
Днес си мързелуваме на топло , единствено ми липсва сняг. Направих си едно капучино и ще чета книжка, докато малкото спи😴. Имам да свърша някои неща, но няма да е днес.

# 602
Нощес се напих като свиня с водка и в 05:20 сутринта излязох за работа. Много добре ми започна десетилетието... Радвам, се че свършиха празниците, хич не ги обичам.

# 603
  • Bарна, морето, сините вълни
Честита Нова година! Нека 2020 ви донесе много поводи за радост! ❤️
Днес се видяхме със сестрата на ММ, почерпихме се, после дойдоха нашите и взеха детето до 5-ти. Мъчно ми е, защото за пръв път, откакто се е родила я оставям на някого с преспиване, но пък и се радвам, защото ще си почина, ще се видим на спокойствие с ММ, ще се поразходим, ще поизлизаме.
Снощи изкарахме добре, бяхме 7 възрастни, 3 деца и кучо, весела компания.

# 604
Здравейте! Честита Нова година! Нека е щастлива за всички!
Аз основно си почивах и се настройвах за работа на следващия ден. Тъй като никак не обичам да бездействам, все пак свърших малко работа вкъщи.

# 605
Bell Champagne Christmas Tree Gift Heart Bell Champagne Christmas Tree Gift Heart
Честита Нова Година, мили съфорумки!
За много години!
Bell Champagne Christmas Tree Gift Heart Bell Champagne Christmas Tree Gift Heart
Пях многая лета и тропнах хорце с близки и приятели.Blush

# 606
  • Велико Търново
Честита нова година, прекрасни 🤗 Пожелавам ви да е най- добрата до сега, да сте здрави, щастливи и всеки ден да има какво да пишете в темата😘
Аз я открих случайно преди по- малко от година и оттогава ми е любима, чувствам се адски уютно- понякога няма какво да кажа и само чета, понякога нещото е твърде дребно, за да ви занимавам, друг път пък си струва да го напиша 😉 Шарен е животът! Нека не спираме да списваме тук все хубави неща, понякога ми давате идеи какво бих могла да направя и аз. Да ви кажа какво съм решила за тази година ( няма много да се смеете, все пак не съм на 15, но...)- ще си взема тефтерче, в което смятам да пиша всеки ден хубавите неща, колкото и да са дребни и незначителни, но са ме накарали да се усмихна или да усмихна някой друг. На 31.12.2020 ще се чете 😁 Сега по темата, че пак много дрънкам 😚:
Посрещнахме новата година с голяма компания приятели в хотел в планината. Имаше програма, песни и танци до 4.30, допиване до след това. Наиграх се, накефих се, беше ми супер. Мъжете бяха купили заря- като тази по площадите. Всичките стотина човека от ресторанта в 12ч бяха навън да гледат, а аз и една мацка съвсем спонтанно запяхме химна, който се пое от останалите. Моментът беше уау 😊 Днес беше слънчево, хапнахме в приятна кръчма и всеки по живо по здраво за града си.
Още веднъж да ви пожелая много, много усмивки и любов, защото сте ми много на сърце, особено по- редовните съфорумки❤

# 607
  • Murcia, Spain/Ruse
За много години на всички, здрави и мирни🍾🍾🍾
Днес ми започна ведро утрото,не прекалихме с ядене и пиене,при все че ходохме на дискотека 🙃Малко ни гръмнаха главите,но пък не е всеки ден я .Като се поизлежавах без деца днес до 14часа,ходих та потичах из планината едни 8 км и чак тогава в 17 часа ядох сефте за днес .🙊🙊

# 608
Снощи останах сама за малко, гледах през прозореца зарята, пийвах вино и си обещах тази година да отделям повече време за себе си и децата.

# 609
Добро утро ,момичета! ☃️
До преди малко на спокойствие с чаша ароматно горчиво кафе. ☕🥛
Децата станаха и лудницата започна.🤪

bubalesa ,изобщо не е детинско. ☺️
И аз мисля да правя това ,но в тефтера на телефона си хубавите неща ,които са ме накарали да се усмихна и лошите ,които са ме накарали да да се замисля!
Мен ме вдъхнови на това Ивана Александрова.
https://youtu.be/9Pcof9H-0F8
https://youtu.be/GwIZvCL334w
https://youtu.be/yVozXLgpDzQ
Споделям ги ,защото мен ме мотивира много имах нужда ,защото се бях сдухала много.
Прекрасен ден! 🌟🌟🌟

# 610
Разхождам се в родния град, седнахме на по тортичка и чаша ароматно кафе...идилия! Мама готви за обяд...

# 611
Много е спокойно без дете, няма напрежение, няма нерви. Grinning
Бяхме на разходка по плажа, после дремнахме. Направихме си за вечеря калмари, с хайверче и винце. Много лежерен ден.

# 612
Много е спокойно без дете, няма напрежение, няма нерви. Grinning
Бяхме на разходка по плажа, после дремнахме. Направихме си за вечеря калмари, с хайверче и винце. Много лежерен ден.
Като знам какви гурмета правиш от друга тема! Направо ми се иска да съм ти дете или жена ... Grinning абе да ми готвиш!
Радвайте се един на друг Simple Smile надявам се и детето като е там да остава време само за вас двамата Simple Smile в крайна сметка детето влиза в живота на родителите, не обратното и него го има благодарение на тях Simple Smile

Апропо обожавам морска храна и вино Heart

Напоследък пия само червено вино, затова днес за себе си си отворих бутилка хубаво розе. Wine Glass

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 19:56 от Morella Allan Poe

# 613
Здравейте и от мен, включвам се и аз в тази хубава страничка. Днес след първия работен ден за годината направих малка серия от упражнения у дома. Реших да започна по-често да тренирам (надявам се да не се откажа след 2-3 седмици, ще гледам да съм упорита).

# 614
Ееех, Morella, направо ме засрами. Joy
Имаме късмет с много спокойно и спящо дете, така че и като е у дома си остава вечер време за нас, за филм, за вечеря.
Много хубаво си почивам втори ден, но ми и липсва, за пръв път я оставям с преспиване при нашите, но пък им имам пълно доверие.

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 21:53 от DespicableMe

Общи условия

Активация на акаунт