Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Plovdiv, Bulgaria
днес направих нещо СРЕЩУ себе си
изядох 1 шоколад линд и 4 вафли. това не съм го правила от години да ям вафла. не знам какво ми стана, предменструален глад за джънк Pensive

# 91
  • у дома
Пълен релакс-кафенце,книга и "усмивка"за празника от моя ученичка

# 92

Честит празник, колега! Relaxed

# 93
  • у дома

Честит празник, колега! Relaxed
Честит и на Вас!

# 94
Купих си две книги от промоцията на Сиела. Също и червило. С колежката пихме кафе и ядохме сладолед.
Добре стартира първият ден от месеца.Simple Smile

Честит празник!

# 95
Посетих една специална чайна, в която заедно с близки си устроихме уютно и много приятно дълго чаепитие с разтоварващи и хубави разговори.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 96
Четох книга и после успях да си открадна половин час следобеден сън.
Спестих си приготвянето на вечеря и си поръчахме вкусна храна от ресторант. Simple Smile

# 97
Студено ми е и мрачно. Става ми зимно така, а зимата имаааааа... Коледа! По този повод си комбинирах чорапите с шоколад Joy

Гледам, че от понеделник в Лидл ще има сет за шоколадово фон дю и мисля да купя, и да го пробвам Simple Smile

Много харесвам есенните цветове на листата. Ще опитам да ги съхраня с накисване в глицерин, и да си украся бюрото, пък..дано стане Simple Smile

# 98
Днес ще празнуваме юбилей на важен за мен човек! От мен ще е украсата на ресторанта, смятам да се облека елегантно!

# 99
  • София
Нов маникюр

# 100
  • Bарна, морето, сините вълни
И аз с нов маникюр.

# 101
Бях на кафе с приятелка,после си купих още едни боти,а след обед полежах и четох книга.

# 102
  • В един копнеж!
Купих си три книги от онлайн книжарници, по повод намалението за 1.11. А още колко отметнати имам, но уви... Не мога всички накуп и веднага.

# 103
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Поръчах си боти.

# 104
  • Бургас
От седмица съм на диета.Най-после се взех в ръце.Засега съм само 2 килца надолу,но поне не ми се търкат вече краката като вървя.Дано не се пречупя и да сваля още 3.

Момичета,извинете за въпроса не по темата,но кога е Черния петък? Запланувала съм разни неща за мен и дъщерята.

Общи условия

Активация на акаунт