Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 187
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Прити мама, честито и от мен, и аз се надявам букетът да е сложен, където трябва, за да го видят всички и шефът все така да продължава да те уважава...! Wink

# 76
Купих си сладурски домашни чехли, нов сутиен и топъл клин. Blush

# 77
Купих си анцуг, шоколадчета и хелоуински бисквитки, за да зарадвам детето.

# 78
  • София
Събудих се в добро настроение, защото довечера съм на театър. Ще гледаме с приятели "Палачи". Почнах да приемам витамини, защото усетих, че имам нужда. Старая се да мисля позитивно и да не се нервирам излишно за глупости. Гледам да отмятам ангажиментите един по един, за да не ми се натрупват - не е хубаво човек да оставя всичко за последния момент, от личен опит знам, че така доста расте напрежение и всичко и все нещо се обърква.
Поръчах си и едни страхотни неща от али експрес, за които вече нямам търпение да дойдат. И запазих други, защото скоро ще имат доста намаления и мисля да ги хвана.
Пуснах и есемеси в ДМС кампанията свързана с бездомни животни - обичам много животните и когато мога - помагам.

# 79
Поканих мъжа си на среща. Е, в столовата на фирмата, и то за да ми донесе лекарства, но все пак имам среща Grinning

# 80
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Открих сезона на мандарините. Обожавам ги, похапвам си сладко Heart Eyes

# 81
  • София Младост 3
Сутринта изпратих нещата на бившето си гадже по Еконт. В обедната почивка бях на супер натоварващ пилатес, а после си купих страхотен шал.

# 82
  • Street of Dreams
Хубавите страни на ужасното, мрачно време навън.

Аз откривам сезонът на гофретите, мандарините присъстват отдавна у дома.

# 83
Сезонът и на мръвките и червеното вино, вкъщи вече светят ароматни свещи, малката си идва, чака я тава с пълнени чушки....какво по хубаво от това!

# 84
Наскоро претърпях загуба и сега гледам да се разсейвам по всевъзможни начини. Ударих го на шопинг - купих си боти, чорапи с лъскава нишка, топъл пуловер. Започвам да мисля за коледна външна украса за вилата.

# 85
Arwen88, по същата причина като теб - запазих си час за маникюр.
Направих и списък с вече неотложни задачи на листче хартия. Нося си го в калъфчето на телефона и със задоволство задрасквам точка след точка. Много се бяха насъбрали. Харесвам старомодните списъци на хартия. Режа непотребни листи в офиса и не прахосвам излишно. Няколко мои идеи доведоха до сериозно намаляване на количеството хартия, което използваме в работата си. Доволна съм.

# 86
Бях на маникюр при нова маникюристка. Страшен релакс и страхотен маникюр!

# 87

В кой квартал е маникюристката Simple Smile Че да сменя моята....

# 88

В кой квартал е маникюристката Simple Smile Че да сменя моята....
В Дружба 2, София.
Аз по-изпипан маникюр не бях имала. Или просто попадах на калпави маникюристки.
Ако те интересува, пиши ми на лични.Relaxed

# 89
  • София
1-во число. Време за нещо ново. За нещо положително, вдъхновяващо, повдигащо духа. Правя нещо за себе си - записвам се в тази тема Wink

Общи условия

Активация на акаунт