Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • В един копнеж!
Купих си боти, че не върви вече с тип обувка.
Закарах бричката да й сменят гумите.
Записах си час при фризьорката за утре.

# 61
  • Пловдив
В ситуация, в която по принцип бих изпаднала в истерия и вилняла, отговорих с пълно мълчание и игнор.

# 62
Купих си разни гримове - база, коректори, контури.. нали вече ще започвам да се гримирам

# 63
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз пък прегреших с една пица ....... Stuck Out Tongue Winking Eye Обожавам,но я избягвам.Ходихме със сестра ми да се поглезим и да си поприказваме.

# 64
"...Ще започна да ходя на йога..."

Ева, ако не успееш да се организираш и да ходиш на йога - аз си намерих в Ютуб клипчета с йога. Има и за начинаещи. Когато се сетя си правя в къщи упражненията. И ми действат много добре - даже ми заместват масажа.

# 65
  • Street of Dreams
Най-после планувах посещението на единствената си несбъдната европейска мечта - Единбург. Втората половина на ноември. Дълго време никъде не ми се ходеше, но ето че пак се съживявам. Дано не ми мине котка път.

Снимки от нета:
Скрит текст:

# 66
OnDine страхотен е, дано го посетиш!
И аз се замислих да тръгна на йога, но трябва да намеря подходящо студио!

# 67
  • близо под тепетата
Вчера си купих много яка, кремава, плетена жилетка, за без пари от ВУ.
Много добре ми се отразяват такива попадения Laughing

Започнах да тренирам вкъщи, но вчера не бях яла нищо и нямах желание за тренировка.
Днес ще наваксам Animal Pig
Гледайки какви завидни метаморфози имат жените, които следват програмите на тази инструкторка, се надявам да не ме налегне пак мързел и да ми мине желанието след първата седмица/месец Sweat

# 68
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз си правя упражнения вкъщи вече 11 дни и се чувтсвам страхотно. 7 дни не ядох никаква захар, абсолютно никаква. Вчера се наградих с домашно руло и от днес започвам нови 7 дни без захар. Доста добре ми се отразява.

# 69
И аз съм от тези, дето бързо се палят, почвам нещо и после се отказвам. За това сега нямам срокове, задължтелно  - просто когато имам настроение и се сетя, го правя.
  И йога се играе на гладно, ако се спазват всички принципи на тази философия.

# 70
  • Somewhere in the World
Аз вчера станах голяма. Много си обичам рожденият ден,събрахме се с близки на сърцето ми хора и душата ми беше пълна. Гадното е,че в офисът имаме традиция да се черпим и шефа ми подари огрооомен букет...е,една колежка от която не очаквах иззлобя и вече не ми говори-тъпотия.
Обещала съм си ,че вече ще правя за себе си много неща по списък - та от днес съм гримирана,довечера на фитнес и вече търся курс за език който искам да уча Simple Smile

# 71
Честит рожден ден, на патерица. Постът ти ме кара да се усмихна. Заслужава ме да правим повече неща за себе си. да не забравяме, че освен съпруги и майки, и домакини, сме Личности и жени!

# 72
  • Street of Dreams
Честито и от мен, надявам се, си сложила букета точно на място, откъдето колежката често минава. Grinning

# 73
  • София
Една тава с прясно зеленце на фурна си направих...мляс-мляс. Децата такъв зарзават не близват, още повече готвен, ако и ММ не пожелае ще си го хапна сама. Така де зеле е, не се пълнее от него Wink

# 74
Купих си с голям кеф ей това

И "Немезида" на Несбьо.

Общи условия

Активация на акаунт