🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 5 /20.10. - 03.11.19 г./

• 36 782
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Дано не е Жана в костюма на Розата. Издигнах го аз това цвете на звезден пиедестал и ако при свалянето на маската е Бергендорф. .....бляк Weary

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 20:28 от Фръц!

# 151
И ако е те да каже, че помага на деца... Още по-голямо бляк Grinning

# 152
100 пъти бих предпочел да е Алекс Сърчаджиева (както пише в онзи списък) или дори Кремена Халваджиян, но не и Жана Бергендорф (надявам се правилно да съм я изписал).

И така, утре вечер, която и да е Розата, тя ще се изправи срещу Дивна и Прея, а другата битка е между Алисия и очевидно Ненчо Балабанов. Демек, тя е единствената от утрешните участници, за която не е сигурно коя е (е, и за другите не е 100% сигурно, че са те, докато не си свалят маската, но 95 % е сигурно). И ако тя отпадне, според мен вече не си струва да се гледат следващите епизоди (въпреки, че и Шапката ми е фаворит).

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 12:45 от Georgi_Ivanov1996

# 153
И аз съм на това мнение, но аз и за рицаря бях убедена, че е Донков, а то какво  излезе. Може пък някъде да се крие и някоя изненада.

# 154
Според мен утре Прея е чао!
Аз също не искам Жана да е Розата. Много разочароващо, не стига че спечели 200хил. лева от Националната Лотария, ами сега и в “Маскираният певец”! 😂😂 Казвам го без никаква завист и злоба 😃

# 155
  • Варна
Абсурдно е Жана Бергендорф да се окаже Розата. Тя не се вписва в уликите, макар че от участието и във Брадъра останах с впечатлението, че Жана доста послъгва за битието си, та знае ли се. Още си спомням как разправяше във Брадъра, че е израсла в интернат, сиропиталище ( нещо подобно) и майка и оборваше тази информация при гостуването на лайфа в понеделник вечер при Н.Кънчев. За мен лично ще бъде много разочароващо ако тя се окаже Розата.

# 156
Колкото и да са отнесени уликите, никак не ми се връзват с Жана - Розата.
Докато Пилето отвсякъде  - към Дивна , затова би ми било много интересно там да ни изненадат най-неочаквано с някой друг (ама надали)

# 157
Аз пък днес се загледах в краката на Нора Караиванова. Сториха ми се като на розата, обаче записа на Комиците беше стар, а тя май вече е по-пълна.

# 158
Аз пък днес се загледах в краката на Нора Караиванова. Сториха ми се като на розата, обаче записа на Комиците беше стар, а тя май вече е по-пълна.
Тя е много много едра, има огромен бюст плюс това роди юни месец момченце.

# 159
Само две имена ми изскачат за що-годе известна личност, която преподава на деца - Роберта и Криста.

# 160
За Криста се сетих покрай Гарванът- заради имитацията на детския глас. И една също доста отвлечена асоциация с есента и милионите - през есента излизат Тролчета, където тя дублира (множество гледания на филма). Но това е твърде размита асоциация, та не казвам, че пасва там, ами просто така се сетих и за нея.

Интересното е, че и за Лейди Би се сетих по едно време, без да е говорено за нея никъде (или поне не съм срещала), после я споменаха в предаването.

# 161
Тя е по-едра от гарвана със сигурност, не съм сигурна дори дали фигурата и пасва на розата.

# 162
  • Испания
За живеещите в България

Ти си истински фен на най-мистериозното шоу в България и не пропускаш „Маскираният певец“ всяка събота от 20:00 ч. по NOVA?
Включи се в интерактивната анкета, подкрепи своя фаворит и може да спечелиш награда.

https://nova.bg/maskedsinger?fbclid=IwAR2wLZuWKHG1kPP41Fu11q0e_j … am7SaxDLlR7UW5Fls

# 163
  • Mediterraneo
А защо само за живеещите в България? Току- що гласувах без проблем, единствено клиповете не ми отваря.

# 164
  • Испания
Защото не успях да гласувам. Пак ще опитам.

Общи условия

Активация на акаунт