🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 5 /20.10. - 03.11.19 г./

• 36 561
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
И лъже за преподаването? И репетира за “удоволствие” всеки ден поп-фолк?

# 466
Жана в ББ действително демонстрира, че няма нищо против поп-фолка. С Емануела ли, с кой беше, припяваха някакви чалга песньовки.

Даже има клип с някакъв си Дамян от Планета:

https://directoagency.com/damyan-popov-i-zhana-bergendorf-sas-st … -tseluvka-v-edno/

# 467
Никак, но много лъже Grinning

# 468
И аз мисля, че Розата е Жана. Прилича ми по телосложение, най-вече краката, а и изгледах няколко лайфа от преди години и открих същите жестикулации с ръцете.Което не пасва от казаното от нея е със сигурност лъжа, тя това го може много добре.

# 469
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Уликите със сигурност не са лъжа, не разбрах как го решихте това. Редакторите не биха го позволи, а и нали като свалят маската изписват всички отговори.

Ето, вчера Прея каза, че под "падам си по поп-фолка" имала предвид, че Сашка Васева участвала в неин клип. Нерде Ямбул, Нерде Стамбул.

# 470
# 471
Аз не казвам за уликите като цяло, а за думите, които би могла да каже Жана. Тя постоянно лъже, много ще знаят редакторите кое е вярно и кое не.

# 472
Добре де, ако е много известна, но някога е пяла, но сега - не и евентуално преподава и е загрижена за децата, кой пасва в тази роля? Или това “някога” трябва да се игнорира и да означава “и някога, и сега”?
 А Жана с какво е ангажирана с “помагаме на българските деца“, че не се сещам?

На тези 2 улики най-пасва Роберта, но на останалите става каша

http://news.bnt.bg/bg/a/pevitsata-roberta-otbelyaza-svoyata-dese … odavatel-po-peene

Розата има една дрезгавина в гласа, която малко певици имат.  Именно за това и всички се хващаме за Роберта. 
След последният лайф започвам сериозно да мисля, че е Мариана Попова. Не мислех, че има такъв глас, но начина, по който изпя песента ми напомня на нея. Освен това глупостите, които пише, че не е тя още повече ме карат да се съмнявам, както и пръстена.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 21:29 от Millan

# 473
С тази уклончивост на уликите все може да се напасва и с Роберта - АВВА - разочарованието, когато са подценявали успехите ѝ, поп-фолка - ако има някаква етно част в процеса на обучение на децата, пръстенът - ако се отнася за годишнина (предстои сватба - може да предстои някаква годишнина или пък дори църковен брак, знае ли човек), майка ѝ - не е известна, но може да е свирила (доколкото разбрах е музикант и тя) с някой с благородно потекло. Възможности за развихряне на фантазията - много, но шиенето никак не го свързвам, признавам. И един основен проблем за мен е това “много известна” - кара ме да си мисля, че дамата (тук ако има изненада, ще е доста сериозна, че и по фигура и тембър, определено ми прилича на жена Розата) е доста популярна, но и тук зависи - за известни се смятат и разни персони, подвизаващи се по формати, което не ги прави равностойно известни с такива личности, като Орлин Горанов, Васил Найденов или Лили Иванова например (т.е има известни и известни, но само чрез определени медии, да речем).

# 474
А посочените улики за Розата могат ли да се отнасят за Тони Димитрова, защото тя има мощен и дрезгавеещ глас

# 475
Скоро я видях Тони Димитрова- много ниска и още по наедряла ми се стори.
Абсурд да е Розата.

# 476
  • Варна
Сетих се, че Кремена каза, че Розата е любимият и костюм. Това ме кара да мисля, че би го дала на близък или харесван от нея човек. Дали това няма да е някой извън певци и артисти? Хрумна ми, че Мадлен Алгафари пя в някой от форматите.

# 477
Розата казва " на моят планета всичко е чисто и спокойно".
Отделно, две неща, които ни направиха впечатление в уликите:
Какво символизира цифрата 7 , когато говори за майка си и благородника
Скрит текст:
И този знак:
Скрит текст:
Но има дрезгав глас , определено.

# 478
Аз се хващам най - вече за това, че някога се е опитвала и да пее, значи нее професионална  певица. Да нее някоя от стилистките заради числото 7 на манекена в уликите и тя оправя дрехата на манекена като дизайнер (както някой написа, че розата и е любимия костюм на Кремена и данеби да го е дала на близък до нея човек. Например на някоя от стилистките или вокалните педагожки на като 2 капки вода) не ги знам кои са и колко на брой са Simple Smile
Но все си имам и едно на ум че може и да е мъж. Точно заради това което пишете, че има странно държание и всякъж се притеснява а и най - вече, че  май няма гърди.

# 479
Ако беше мъж щяха да се опитат точно това да прикрият и да сложат. Жена е със сигурност. Под костюма се виждат дълги и заострени нокти.

Общи условия

Активация на акаунт