🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 5 /20.10. - 03.11.19 г./

• 36 550
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
В някои от уликите се вижда и оформен бюст, макар и не много голям

# 481
София Джамджиева е номер 7 в Пееш или лъжеш. Не съм гледала предаването, погледнах само това видео:
https://www.vbox7.com/play:435c7719fc
Представя се като актриса, а Зуека казва, че не може да е актриса, щом не я знаят. Доста подигравателно се държат, не знам дали с всички участници е така. Та преди не е била известна, сега е по-известна (чак много не е, нооо... ).
"Около мен трябва да царят само щастие и спокойствие, иначе откачам“ - това са нейни думи и ги свързвам с Розата.
Мислех си, че гласът на Розата ми прилича на този на Жана, но всъщност не съвсем.. А и Жана има доста специфичен глас, който трудно преправя.
Гледах няколко видеа на София в Капките и въпреки че имитира други певци, гласът й ми се струва много близък до този на Розата. Особено при имитацията на Jim Morrison.
И все пак не мога да навържа всички улики, тъй като не намирам достатъчно информация за нея. Била в при Гала, но не съм гледала интервюто.

# 482
И аз така виждам известноста на София- там връзка с уликите евентуално чрез майка ѝ намирам, обаче за другото, и все пак нали казва “ много известна “ за себе си...
За музикалните педагози - и в други формати освен Капките има такива, но и там не хванах някой, близко до уликите. Някой от журито на музикален формат? Това би дало връзка с преподаването и допълнението  “затова участвам, за да помагаме на българските деца”? И още по-шантаво, да не е пееща в момента, но поддържаща форма (репетираща) фолк певица, която се занимава с нещо друго сега?
Сещам се и още нещо - в началото казва “искам да направя света по-красив” - е как става това? Например чрез модата, като си дизайнер и създаваш расиви дрехи или пък ... рисуваш?
И живеенето на собствена планета, в която не допуска да ѝ се ровят - някой, който пази строго личния си живот ?
Тази Роза направо ще ни подлуди май...

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 08:49 от fenyx

# 483
Евгени Минчев е бил ватман на трамвай номер 7. Лъскавото сако може да визира него и тогава  уликата насочва към  Жана /чудя се и аз какво да измисля вече/.

# 484
Тази 7- а на Розата в уликите да не е свързана с някоя състезателка спортистка? Но пък за никоя не съм чувала да пее.
Планетата си я обяснявах с планетите Марс и Венера. Ако е от Марс може да е мъж. Mr. Green Кулагин. А и той може да си позволи дълги нокти.
Тая Джамджиева не я знам. Ама то и не съм гледала тези формати.
Минчев ако беше щеше да е под маската на Пауна- на такъв си и прилича. Sunglasses

# 485
Не, някой беше споменал, че Евгени Минчев е работил с майката на Жана в трамвай 7. Аз никъде не успях да намеря такава информация. Той не е и истински лорд, титлата му е купена, но може и за заблуда да е "истинският благородник".

# 486
Кулагин не е “много известна” Роза. Спортистка ако е - там само улики можем да напасваме, глас е невъзможно, освен някой ако някъде я е чул да разпознаем.
Това за майката на Жана може да е фейк , някой го видял във фейса, а може който го е писал там, просто да се е майтапил.

# 487
  • Варна
От чалга бранша мисля, че Преслава пее добре рок, но не съм сигурна. Навремето имаше една чалга певица Вероника, която слушаше рок, а в момента се занимава с моден дизайн и има модна марка, но не се сещам за името на марката. Друга фолк певица твърдяща, че слуша рок е Луна, но тя е неуправляема и ми се струва абсурдно да се крие под образа на Розата.
Други фолк певици слушащи рок не зная.

Жана кога се връща във България ? Аз зная, че заминава в Ю.Корея на 18-19 г., но кога се връща. Мисълта ми е , че цифрата 7 е възможно да означава и 7 години живот в чужбина.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 09:15 от floren

# 488
И аз не ги знам там добре. Панела казаха Есил Дюран и после отпадна заради ръст. Ама вчера поразрових и гледам - спряганта за сигурна Принцеса, Алисия я представят в нета с 1 см разлика в ръста с този, обявен за маскираната.

# 489
Става още по-зле Grinning Жана: "Oще на 4-5 cе пpояви моето желание към музиката и танците. На 7 влязох във вокална група "Врабчета". И Врабчетата изтъкна и цифрата 7, л-о-ш-о ми е, никак не искам да е тя Grinning Но въпреки това вече всичко ми води към нея. Ще видим.

# 490
А пък аз намерих връзка м/у числото седем и Славин. Ама хич не казвам, че може да е той 😅.
Албена Чакърова и бате Николай колко време са работили заедно в Италия?
Сетихте ли се за някой от жури на формат или вокални педагози, който да може с нещо от уликите да се свърже? Защото това може да се отнася за преподаването и “участвам, за да помагаме...”-  Преслава и Поли Генова само по ръст веднага отпадат, например.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 10:20 от fenyx

# 491
И аз не ги знам там добре. Панела казаха Есил Дюран и после отпадна заради ръст. Ама вчера поразрових и гледам - спряганта за сигурна Принцеса, Алисия я представят в нета с 1 см разлика в ръста с този, обявен за маскираната.
Още в първата тема като предположихме  че е Есил Дюран някой написа че по време на концерта е видял Есил на летището. Демек няма как да участва.

# 492
Е нея и с други улики много не мога да я свържа, но понеже за фолк-певиците нямам особено много идеи кои могат да са, се сетих, че я споменаха, но и отхвърлиха. Все пак може и певица от този жанр да е, която иска да покаже, че може да пее добре и рок, но пък  за “шивачка” ми излезе информация само за Преслава (но тя не пасва с другото). Защото и това всеки ден “репетирам” - за фолка, е много подхлъзващо.

# 493
А аз взех да търся дама сред рок средите в България ...и единствено като визия Мария Мутафчиева/Мери/ от "Мери бойс бенд" се доближава до тази на розата...И нейна песен е в учебниците по музика, а и организира срещи с гимназисти...Но нямам информация за известни родители, числото 7, пръстен и тем подобни..., които да свържа с нея...

# 494
Ако е в рок средите, няма ли да излезе, че  с отговора за професионалното поп-фолк пеене и репетиране всеки ден е дала невярна информация? Не знам доколко имат право да послъгват с отговорите, може нещо в регламента да съм пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт