🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 5 /20.10. - 03.11.19 г./

• 36 541
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Точно защото не ги познавам добре дамите си разсъждавам, проява на лично критично мислене. И продължавам да смятам, че уликите могат да се напасват според различни предположения, достатъчно размити са. За глас не мога да коментирам в случая.
Много ще се радвам, ако ни изненадат, както при Димо.

# 541
Но те не стоят с маски по време на целият концерт. Прея го каза в интервюто, че екипа се е погрижил участниците да са с маски само по време на двубоите. След изпълнението си ги махат. Така че не мисли, че Алисия се е озорила, много си е добре.

# 542
За носенето на маските не съм коментирала. А и 1234567 е пояснил/а, какво има предвид. Не мисля, че някой изобщо вярва, че някой носи маска през цялото време.

# 543
Конкретно на фолк изпълнителите участието в МП по никакъв не пречи на участието по клубове и дискотеки. Там те започват да пеят след 1-2 ч. В случай, че изпълнителя е от първите двама участници и спечели двубоя, то в лайфа ще участва не повече от час.
Нищо не изопачавам:
Всеки, който би допуснал, че Ася би стояла с такова нещо на главата с часове или седмици, какво остава за месеци

# 544
По повод участията, щеше да е много забавно, ако Вергов беше някой от маскираните, както закъсня за Панела. Естествено в случая, няма как това да е така, просто казвам, че щеше да бъде интересно решение на сценаристите.

# 545
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Аз слушам много музика, всякаква при това, така че няма как да объркам Алисия, тя пее от толкова години.

Според мен казуса с нея е следния - Маги е поканил Коце, той му е отказал и му е препоръчал Алисия, която ме у близка. За нея е бонус - хем ще "покаже" че може да пее и друго, хем ще получи национален ефир.

# 546
По повод участията, щеше да е много забавно, ако Вергов беше някой от маскираните, както закъсня за Панела. Естествено в случая, няма как това да е така, просто казвам, че щеше да бъде интересно решение на сценаристите.
Аз не знам как това не се случи при Димо Алексиев. Той закъснява навсякъдеее. Както го бяха сложили да открива двубоите, бика щеше сам да се състезава. 😂😂😂

# 547
  • Далечният изток
Относно червената русалка, четох в някакво интервю, че Алисия е тренирала плуване в ЦСКА.

# 548
Аз не познавам особено творчеството на Алисия, но съм слушала нейни песни и честно казано още при първите тонове на първата песен на Принцесата ми изглеждаше, че слушам Алисия. Много специфичен тембър има, не знам.

# 549
  • Испания

Всеки, който би допуснал, че Ася би стояла с такова нещо на главата с часове или седмици, какво остава за месеци, че би откликнала срещу размера на хонорара, получаван в шоуто, както и че при настоящите й лични отношения със сегашния й приятел, наистина я е виждал само на картинка/клип/участие и няма никакво понятие за реалността на въпросната.

Край! Сега сън няма да ме хване. Защото нито знам нещо за личния живот на въпросната госпоЙца, нито /още по-малко от нищо/ за чалгарските ѝ изпълнения. Уууууууууууужас!

# 550
  • DE
Не разбрах какво общо имат отношенията с приятеля на чалгаджийката с участието в предаването и защо трябва да знаем това newsm78

# 551
Да не би да не ѝ дава да участва във формати, нямам идея, не ѝ знам личния живот. Дано ни осведомят “защо?” запознатите.

# 552
  • София
100 % е Алисия и за мен, колкото и някои да се опитват да ни разсейват в други посоки.
Рицарят не го познах кой е, но бях убедена, че не е Донков, защото ми е много познат неговият глас, та не знам също защо непрекъснато се правят някакви сравнения с него.

# 553
Ами значи ако е тя със сигурност, дали са невярна информация за ръст някъде -или в нета или във формата, защото се разминава. Все ми е едно, лично на мен, но пък е добре нещата да са точни.

# 554
Точно това имах предвид и аз - явно при някой участници има разминаване в ръста, за пример посочих Димо Алексиев с разминаване 2 см.

Общи условия

Активация на акаунт