The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 186
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Пък аз започвам Фиърите, не мога повече да устискам. Времето е чудно за маратон. С буркан Нутела е просто красота. Завиждате ли ми?

# 376
С Нутела не може да ме накараш да завиждам. Аз ям по-скъпи течни шоколади. Ама рядко. Grinning
Относно World Beyond
Скрит текст:
Всичко изгледах.
Доволна съм, разкрива се все повече.
Мисля, че Елтън отдавна е простил на Хоуп за майка му. А и той го каза. Тя е била дете, но за майка му оправдание няма. Ми така де, в подобни ситуации се разкрива истинския характер на хората.
Хък не я понасям от началото. Има нещо гнило в самата и физиономия.
Можеше да на убива чичото. Можеше да ги разкара. Ама е свикнала да убива, уж в името на общото благо.
С такива действия, убийството на чичото и заличаване на целия Кампус се питам заслужава ли си човечество.
Още като стана това с чичото и аз си помислих, че е Сайлъс, но ме загриза нещо.
Викам някой да гръмне майка и пред очите и да и каже, че е за общото благо.
Пълни нещастници.
И бащата почва да се усеща.
А да питам. Не отиде ли всъщност Уил с бащата? После пък уж на разузнавателна мисия, а сега се оказва близо до Кампуса. Ясно, че тези са оцелели от Кампуса.
Майката на Хък ми се струва доста глупава. Как може да очакваш да спечелиш някой, да го вербуваш, но да избиеш всичките му близки. Лошо им се пише, когато разбере.

И си мисля нещо за тази Република. Твърде са много, твърде организирани. На много места имат провизии.
Това е планирано още преди началото. Тоест мисля, че те имат общо със заразата.

# 377
  • Варна
Хах, нямах предвид шоколада, а че сега започвам сериала Simple Smile

# 378
Завиждам, и аз обичам маратони.
Скоро ми се ще пак да почна Ходещите, ама съм си навила друго нещо да гледам повторно.
Понякога ми се ще вместо да гледам нещо ново, да пусна нещо старо. Не знам как сте вие.

# 379
  • Варна
Аз редовно си ги превъртам любимите сериали.

# 380
  • addicted
Редовно гледам любими сериали. Завъртях сега The Good wife и ми направи впечатление, колко голяма част от каста на TWD е минал от там.
За мое голямо удоволствие 12 годишното е голям фен също, в тази суша чакайки новия сезон и обещах да направим точно като HighSpeed - маратон с Fear-a, тя не го е гледала.

# 381
Лелее, ама вие Фиъра отначалото ще го почнете. Голям кеф. Злобея Grinning

Освен Мъж ми и Саша друг не помня да е участвал от Ходещите.
Кой друг?

# 382
  • Варна
Мхм, Елора, аз досега стисках зъби. Пет сезона накуп, негледани досега 😋

# 383
Малеее, как си способна на такова стискане?  Shocked

# 384
  • Варна
Ама после кефът е невероятен.

# 385
  • addicted
Лелее, ама вие Фиъра отначалото ще го почнете. Голям кеф. Злобея Grinning

Освен Мъж ми и Саша друг не помня да е участвал от Ходещите.
Кой друг?

О, само на прима виста - Отчето, Боб, Люк (нали така се казваше музиканта?), Даяна, Дейл, Милтън (асистента на губернатора). Сигурна съм, че имаше и други, мнозинството са малки роли, по един епизод.

# 386
  • Варна
На последна серия съм на сезон 2 от Fear. Кажете ми, моля ви, това тъпо копеле Крис наистина ли умря? Ако по някакво чудо е жив, ще се гръмна. Баща му ми хареса чак, когато попиля от бой двамата кретена, с които остана сина му. Е, можеше и той повечко бой да изяде ама и така става.

# 387
Пу, забравила съм кой е Крис. Трябваш имдб-то да отворя.
Той си умира, ама кога не помня, нито как.

# 388
  • Варна
Откачения син на мекотелото Травис. Даваше вид на индианец актьорчето. Тръгна с едни отрепки и изостави баща си.

# 389
Ами не помня как умира, но
Скрит текст:
си умира
Коя е последната сцена с  него?

Общи условия

Активация на акаунт