Фермата 5 тема 4

• 39 642
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 300
То, Краси не може да се изяви от Паца

# 301
Да бе, голяма пиявица. Нищо не знаем за него, освен че е от Бойчиновци и има някаква баба. Те освен с Паулина не го дават да говори с някой друг. Освен за Паулинините терзания не говорят за друго с нея. И на мен ми интересен персонаж и искам да го видя в действие, да чуя нещо повече. От някакви откъслечно кадри се вижда, че е работяга и сърцат човек. Да си ходи Паца, че аман.

# 302
  • Варна
Аз, такова, да питам- да не сте нещо рода на наш Ганьо? Иначе не виждам  причина толкова да скачате срещу Митака😎

Не,Феникс, на мен не ми е рода. 😁

# 303
Краси спря да "грее" след нощта на стената,когато оная се беше напила и разкикерила и се държаше като господарка.Мисля че тогава някак му се отвориха очите,много обиден беше и му личеше че се засегна. Може да е имало и предистория,но не сме я видели.Просто след тази случка взе да се държи хладно към нея и май осъзна какъв автогол си вкара без да я познава.И както казахте вътре не е като навънка,да я разкараш и да се приключва.Там е длъжен малко или много да я вижда и търпи и може би не знае как най лесно да се отърве.Някой гледал ли е участието му в испанските игри?Да сподели до къде е стигнал там.
Митака не го харесвам защото ми изглежда лукав и прикрит,нещо не е така както той иска да го изкара и представи, за мен крие нещо и извърта някой неща за да са угодни на всички и зрителите.И метъл тениските и китарата за мен са поза,както и постоянното учудване че се е справил с някоя уж сложна задача,като въпросите от Алманаха,или да познае 3 органа и 3 зеленчука по листата или че еди коя си стратегия за битката била най-успешната.Няма лошо да си гледал и да си се подготвил,не виждам смисъл да се прави на скромен в такива ситуации.
Ивайло съм казвала че е като баща ми и дядо ми,с каквото се хване,отвътре му идва и му се получава и много харесвам и уважавам такива умения,аз лично съм с две леви ръце.Друг е въпроса че е неприкрито злобен и глупав и тъпче и мачка всички на различно мнение. Отблъскващ е.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 20:01 от лещичка

# 304
Да си ходи Паца и наш Красьо да напада Силвия  Whistling

# 305
  • Варна
Краси си каза, че го е обидила,точно там на оградата, следващото беше, че не му е било добре, а тя въобще не му обърна внимание, само тропаше с крак, че иска секс, след това говориха, но тя пак не му влезе в положението и взе да поставя условия и ето ти проблем. Тя просто трябва да е по-толерантна,а не изискваща. Ей, Ани, ще ти взема хляба. 😂😂
Всичко, което написа Лещичка за Митко 1 е и мое мнение.

# 306
  • София
Краси много губи от тази "връзка". Наистина не успява да се разгърне като образ, то тази не му оставя място да диша.

# 307
Их лелеее, ми то всеки крие по нещо. И всеки иска да се представи в добра светлина. Малко преиграва с регулярното " учудване" Митко 1 при спечелена точка де. То веднъж, дваж, ама всеки път....Ама това да е кусура. Както казваше баща ми - с мед да го намажеш. На фона на изтрещяването на Паулина, чуждоезичните истерии на Бети, това Венци - даже не мога дума да намеря за него.
Благодаря пак, Mari Mar

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 15:52 от mrav4ica

# 308
  • Стара Загора
Единият от дразнителите за мен - Ивайло отпадна. Сега са наред Паулина и ЕлизабетА - мрънкащи, лигави, досадни!

# 309
Пълна скръб е таз годишната ферма.... ПРОВАЛ!
Много минуси очебийни...  
Винаги печели този, който нагласата на предаването иска....  Неинтересни участници, непрофесионални ментори, тъпи изрази , тъпи  игри на водещите / да се пробват в битки/ .
Да, за воденето -  водят си както обикновенно - идиотско, то си се харесва на ниско - културно  ниво на публиката...  А участието на Орлин Горанов ! ???? -като кръпка ....  Заека, който се лута от време на време , създаде повече настроение ,  оживление и присъствие . 
Въобще ... минавам на друго предаване... ще споделя в друг форум....

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 18:19 от lozana1@abv.bg

# 310
Пълна скръб е таз годишната ферма.... ПРОВАЛ!
Много минуси очебийни... 
Винаги печели този, който нагласата на предаването иска....  Неинтересни участници, непрофесионални ментори, тъпи изрази , тъпи  игри на водещите / да се пробват в битки/ . Да, за воденето -  водят си както обикновенно - идиотско, то си се харесва на ниско - културно ниво на публиката...  А участието на Орлин Горанов ! ???? -като кръпка .... 
Въобще ...минавам на друго предаване... ще споделя в друг форум.... .

Благодарим за мнението.

# 311
Любо, така е, стана рано и издои кравите, но се питам защо? Наистина ли е толкова трудолюбив или просто трупа точки? Ей таквиЗ нещица се питам. 😁

Ами другите защо не трупат?И пред кого и за какво да ги трупа тези точки?Я го покажат по телевизията, я не.Като гледам на другите вътре хич не им направи никакво впечатление.И тук, ако не бях споменал пак щеше да си мине и замине.Интересно защо за Красимир никой не се съмнява дали трупа точки.Двамата заедно бяха при животните.Ама за Краси има и друго обяснение.Спасил се е от Паулина, че по-добре в обора, от това да му пили на главата:)

# 312
Искам да попитам тези, които не харесват Митко1, какви са причините за това? Не се заяждам, просто ми е много интересно.
Ееее,върни се да прочетеш и ще разбереш.Стига сте дъвкали едно и също

# 313
Красимир добре се справи с флирта, бях убедена, че продукцията го накара или му плати. Сега явно не е нужно да се старае повече ,усеща негативите от авантюрата и се опитва да се спаси.
От коментарите на съфермерите става ясно, че е точен , работлив и сърцат , явно е симпатичен на живо.
Паулина , от друга страна,  не можа  един монтьор да омагьоса .Как получава апартаменти и я издържат , не мога да си обясня. За мен не е вълшебна, обаятелна жена , не е чаровна , не разбирам как и се получават нещата. Сигурно има таланти,  които остават скрити .

# 314
  • Варна
Любо, не знам защо, просто не са пресметливи.
Сигурно е, че ще го дават, от тук нататък вече ще го следят постоянно, защото Иво го направи забележим.
Красимир за мен е много естествен, първичен и честен човек, той няма мисли, които да крие, не маже, не лъже, не се самоизтъква, а бе аз го харесвам като човек.

Общи условия

Активация на акаунт