Фермата 5 тема 4

• 39 502
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 645
Всеки си има лична драма и трагедия в живота си,и за нея и за Венци още във визитките им подсказаха.Мен не ме впечатляват такива лични истории,всеки е свободен да ги сподели или не.Не я съдя,казах го и преди живота и отговорността са си нейни.

# 646
  • Стара Загора
Няма по-прекрасно нещо от любовта, предпочитам да гледам годеж на Митко и Ваня, отколкото Елизабет, която се прави че не знае български, или лигавщините на Паулина, или постоянното заяждане на Ивайло, който за моя радост вече не е там!

# 647
Да бъдат, ама да не ме занимават. Аз ако вляза във Фермата и разкажа моята житейска драма, ще спечеля на 100%, щом от такива глупости се трогвате всички.
    Кое точно е глупост?

# 648
След снощния епизод  съм сигурта вече, че Бетката се е надявала да се случи нещо между нея и Митака. Даже не можа да прикрие разачарованието си. Разбирам и защо годеницата на Митко е истерясала   и е минала в обяснителен режим. На мен тя ми харесва, но той е по- красивият от двамата. Почувствала се е несигурна.
Вели изби рибата с гребането,  койтофя викне на дуел, май ше види зор.
Реакцията на Краси- култова! Направо студена пот  го изби , горкият😁!
Маргото била от нашите, тя явно за това е толкова проклета😈😆

# 649
Да бъдат, ама да не ме занимават. Аз ако вляза във Фермата и разкажа моята житейска драма, ще спечеля на 100%, щом от такива глупости се трогвате всички.
Зависи от това как ще го кажеш. Отношение се формира не само от съдържанието, а в много голяма степен и от начина,по който то е представено.

# 650
  • София
Аз искам да направят сватба на Веселка.

Девойчето си мечтае да се види в бяла рокля, но заради липсата на пари за романтика на село, просто не и се е случило.

Лично мен ще ме трогне много повече сватбата между нея и мъжа и, с три деца шаферчета....

Харесвам хората, които не хленчат и просто са си щастливи в своя свят.

# 651
Кога е казала Маргото, че е от нашите?

# 652
Кои са нашите?

# 653
  • София
Аз не симпатизирам на Венци, защото хленчи колко е прецакан от живота и жените, а всъщност се е самопрецакал.
И естествено, че на девойките под 40 години ще им се вижда чичка.

# 654
Зодия Телец😎

# 655
  • София
Някъде има ли информация коя зодия са останалите участници?

# 656

Смятам,че Митко правилно и не натрапчиво даде съвет на Веселка.Само че,един от признаците на зрялост,който при нея липсва,е че трябва да можеш да се вслушаш в думите на другите,да се погледнеш отстрани, да търсиш грешката в себе си.А тя-не,не смятам,че е така.Ами тогава няма да те вземат на сериозно.И защо не се опита да слуша и да гледа,да си прави изводи от общуването с различните хора.Митко  е лидер,може да почерпи опит от него.Но за Веселка това е висш пилотаж.Мечтата й от малка била да се види в рокля.Да де,но бракът е много повече от една сватба и една бяла рокля.

инфантилна е и така се и държи. Но тя просто си е такава. Относно наставленията на Митко, може да е мислела по въпроса защо не я вземат насериозно и да е осъзнала, че не може нищо да направи, защото се иска да си промени природата, която е невъзможно. На мен сега Митко ако дойде и ми ги каже тия неща изобщо няма да предизвика никакво замисляне, защото отдавна съм се замислила и съм го измислила. Направо ще му кажа Не си прав и ако иска да знае защо, ще му обясня. Но като го гледам е ограничен и няма да разбере - очевидно си мисли, че че всеки може като него стига да направи нещата по същия начин. Но това е невъзможно. Аз ако кажа нещо на мъжа ми не ми вярва, ако мамата му го каже със съответното интониране и той и вярва. Ми няма как да имам същия глас и т.н. защото сме различни хора и няма как единия да стане другия. Но това ако го кажа на Митко няма да горазбере щото не му стига акъла

# 657
Някъде има ли информация коя зодия са останалите участници?

Тя го каза снощи, преди играта за имунитет и мм вика" Уууух, ясно🙊🙉🙈!"😆

# 658
Skrekkelig ,   едва ли Митко няма акъл  и е ограничен.
   Редактирам си поста,защото се върнах отново да те прочета и не бях точна.
  Останах с впечатление,че е имало разговор между Митко и Веселка относно смяната й на отговорник за стана.
  И оттам и съветите на Митко.Едва ли той е й така в нищото е решил да й даде съвет.И той не я кара да сменя природата си,каквото и да значи това,а да се вгледа в себе си.Не да търси причината първо в другите.Както и пред и писах,за мен това е признак на  зрялост.
   Инфантилна???И това е някакво оправдание?За жена,която казва  че  гледа 3 деца,казва,че ръководи бизнес и двама мъже ,и наравно с тях работи в гората???
    Винаги,стига да иска,човек може да се променя,без да изневери на себе си.Винаги има какво да научиш,какво да усъвършенстваш в теб самия.Оправдания "Ама аз съм си такъв" ми даваше моят син до 5ти клас.
    Мисля,че Митко иска малко да се дистанцира от Бети.Преди няколко предавания ми направи впечатление,че като че ли страни от нея.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 16:18 от марулета

# 659
А мен щеше да ме накефи годеж между Краси и Силвия.

Той яко се прецака с това прескачане на оградата. За съжаление един чифт изкуствени ц*ц* спечелиха пред това хубаво момиче.

Краси много сладко и доброжелателно гледаше Митко ИТ и отношенията им с жена му. Мисля, че и той иска някой така да го обича, да го гали, да го гледа в очите - не просто похотливо, а с любов. Това можеше да е Силвето, която има нужда от същото и може да го даде на някого, и е нормално момиче.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 12:19 от Tahiti

Общи условия

Активация на акаунт