Фермата 5 тема 4

• 39 464
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 795
Всеки нормален човек би реагирал, като Краси. Как ще се сгодява за някой, когото познава от има няма месец.
А визитките винаги са преекспонирани и често дават погрешни изводи за участниците. Все пак са режисирани Wink

# 796
Само за тези, които изсипаха камионите с помия върху момичето на Митко ИТ.

------------------------------------------------------

Малеее, чета тук и не мога да повярвам на очите си!

Толкова гадост, толкова мръсотия изписани за хора, които никога не сте срещали и не познавате!  
Това не е градивна критика и изказване на мнение.
Това е обида, подигравка, унижаване, смачкване на самочувствието и самоуважението на другия.

Цялата тази помия за едно мило нормално симпатично момиче като годеницата на Митко ИТ, за която реално не знаем нищо!
Не е и наша работа да си пъхаме носовете в личния им живот. Той затова се нарича ЛИЧЕН!

И доколкото съм си извадила мнение за него с безгрешния му аналитичен и подреден ум - той елементарна кифла с боядисана като китайска ваза физиономия, надути изкуствено джуки, скули и ц*ц* да му прави фасони, мига на парцали и клати крака - няма да си вземе. Вече се видя отношението му към тунингованите.

Човекът фалш в живота си не иска.
Иска мир, любов и хармония.
И явно ги е намерил.

Я идете до огледалото, свалете грима, екстеншъните, лакираните нокти и всички други маски и се погледнете на какво приличате реално, без маска и без грим!
Как пък тук се събраха само първи красавици, които съдят и хулят останалите!
И какво - останалите нормални хора - на кладата, гилотината или в газовите камери да ги хвърлим?

Как се понасяте бе хора!
Не е истина, просто, колко грозота може да има в душата на един човек!  

Или това е проблемът? Че не харесвате и одобрявате себе си, или нещо си в себе си, в живота си!?

Някой някога беше казал, че у другите ни дразни това, което най-много не харесваме у себе си.

Склонна съм да го вярвам.
Точно сега изпитвам огромен срам от някои свои мнения и изказвания.
Ако можех, бих се върнала назад и бих ги изтрила или променила!

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 13:19 от Tahiti

# 797
Аз пък точно си помислих колко е симпатична на Митко ИТ жена му. В сферата на ИТ бизнеса съм, ми повечето хора си имат стабилни доходи и нормални жени, не кифли. Нямат време да се занимават с такива, а и са под умствения им багаж. Умните хора избират умни, кифлите може да са им за краъкотрайно забавление, но не и за сериозни намерения.
Но и на мен ми дойде малко в повече този годеж, дано вече се приключи с него, макар че симпатизирам на Митко.
Бети нещо ме дразни с поведението си, Поли също ме я харесвам, ама я предпочитам пред Бети.
Красимира ми е странна, изглеждаше непоклатима спрямо свалки, какво му гали косата на този лигльо Митко 2. Не знам как са с мъжа й, но едва ли ще му е приятно да гледа как се закачат. Този пък хич не му дреме за нея, щом излязат няма и да я погледне. Много ме е яд за нея.

# 798
Митковата Ванюша въобще не ми харесва, нито визуално, нито като държане. Голяма преструвана, как го целува и после как си отваря устата. 😂😂😂 Също говори много изкуствено, личи си че е за пред камерите. Май Митко й е много 😀
Няма ли някакъв спойлер за дуела в Събота? Аз съм за Поли, мен не ме дразни, лековата и рееща е, не ме натоварва въобще. Хареса ми хода, който направи с избор на дуалист. Хем захапа Митко и му наруши леко стратегията, хем има отмъстителна нотка за напусналия Иво. Много добре се получи, смела е Поли!

# 799
  • London
Това за камъните,тъй като аз го написах-не смятам,че трябва да съдим някого.Аз не я харесвам,не я предпочитам пред Бети,колкото и последната да ми е дразнеща.Не смятам,че Паулина  е открита,честна,ненагаждаща се и т.н.Усети се тя,че може да се присламчи до Краси и това да я тегли напред,както и видяхме.Митко не се "посвени" да раздели гълъбчетата,но преди него не го направиха.
     Не харесвам и не оправдавам жени с  поведение,каквото тя декларира,че има навън.Не мисля,че това е единственият начин да отгледаш детето си.Най-вероятно да,има дефицити ,следствие от детството си,не съм й чела визитката.От тук разбрах,че била в изправителен дом или нещо такова.И пак,за мен не е оправдание.
    Краси спомена,че баба му живее в Бойчиновци.Много искам да видя истинската Поли там,при баба,водена единствено от любовта си.Или в София,в нейното жилище,ама с Краси,който най-вероятно не е така платежоспособен ,както спонсорите й.
   Мисля,че Краси би имал страхотен живот с някоя "сгодна" женица,струва ми се че се е понаиграл вече.

Той понеже Красимир живее при баба си, та и Паулина там. Аз пък си мисля, че двамата си подхождат по някакъв начин - и двамата се издържат с професии, които за мнозинството /от списващи/ са "неприемливи", и двамата са по-първични и бих казала не чак толкова високо интелигентни, а и донякъде и двамата са се понаиграли, така че може би биха успяли да останат двойка и по-нататък, кой знае

И аз си мисля, че много си пасват.... да не говорим, че Испания ги свързва. Краси май доста е попил от латиносите ( както знаем там има бол ), тя пък си го носи в кръвта, та са се намерили.

Аз се чудя колко от вас живеят на село с баба си и на колко от вас мъжете ви са ви завели точно там да живеете?

Пишат се понякога големи глупости ей....

Скрит текст:
Във фейс имаше коментар, че Бети печели, но дали е достоверен не знам. Друг пък писал, че видял Елизабет преди 2 седмици в Кауфланд ( да не повярваш ). Та не знам на кое да вярваме.... Паулина си е забранила всички снимки и средата на октомври си е сменила снимката на корицата с някакъв космос, но подозирам, че може и майка й да й е управлявала профила известно време та не е релевантно какво е ставало там.  Та малко е 50/50....и нищо се не знае с един вид.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 12:53 от La Catrala

# 800
  • София
Радвам се, че съм изпуснала грозните коментари по отношение на Ваня, няма и да се връщам да чета. Много си е симпатично момичето и най-важното - харесва си го този, който трябва да го харесва.
На дуела ще съм за Бети, въпреки че и нея не харесвам, просто Паца не харесвам повече.

# 801
Като гледах Елизабет при съобщението за годежа и на самия годеж - стана ми малко тъжно за нея.
Тя няма вина, че се е влюбила. Нейното поне изглежда чисто, не от интерес или нагласено от продукцията.
Митко ИТ е от нейната кръвна група.
В началото само го харесваше като приятел, но месец и половина всеки ден - по цял ден - заедно, свикваш с някого, опознаваш го, намираш все по-хубави и привлекателни черти в него ... разбирам я.

Внимание! Възможен спойлер за битката в събота.
Скрит текст:
Това, че Бети може да е била на тази битка не значи, че не може да е паднала на друга битка с друг противник.

Реално дали е била или не не знам, прочетох в предишен спойлер, че била победила в тази битка, а друг човек я бил видял в Кауфланд преди 2 седмици -  и го коментирам.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 13:53 от Tahiti

# 802
Ей, големи защитници! Мними!
Това са нормални неща! Гледаш любимо предаване, затворена общност, опознаваш малкото участници до болка и се явява нова личност, която контрастира на почти всички останали. Много ясно, че мнението ще се насочи, към нея и ще бъде обсъдена. Обратното не би било нормално. За външността вече се изяснихте. Не е на нивото на Митко и няма да си променя мнението. Не, не е злоба! То и няма за какво да й завиждам, де. Наблюдавала съм, колко непринудено и на какви теми разговарят Митко и Бети, видях и че въпросната Ваня не притежава потенциал и интелект за такива с Митко. Може би не е случайно, че 7 години не е пожелал да се оженят при все че е финансово обезпечен. Обзела го е емоция, продуцентите са го донавили... предполагам. Това е моето мнение и не почива на никаква злоба!

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 13:29 от Irene Alis

# 803
  • софия
Съгласна съм, че Красимир е добър, работлив и т.н., но не ми изглежда като човек, който иска семейство, деца и отговорности. Митко ИТ е много хитър и пресметлив, сигурно е планирал всичко до финала. Определено вече не му симпатизирам.

# 804
Ей, големи защитници! Мними!
Това са нормални неща! Гледаш любимо предаване, затворена общност, опознаваш малкото участници до болка и се явява нова личност, която контрастира на почти всички останали. Много ясно, че мнението ще се насочи, към нея и ще бъде обсъдена. Обратното не би било нормално. За външността вече се изяснихте. Не е на нивото на Митко и няма да си променя мнението. Не, не е злоба! То и няма за какво да й завиждам, де. Наблюдавала съм, колко непринудено и на какви теми разговарят Митко и Бети, видях и че въпросната Ваня не притежава потенциал и интелект за такива с Митко. Може би не е случайно, че 7 години не е пожелал да се оженят при все че е финансово обезпечен. Обзела го е емоция, продоцентите са го донавили... предполагам. Това е моето мнение и не почива на никаква злоба!
Да, сигурно продОцентите са го донавили. Първо да гледаме собствените грешки, а после на другите? И то по такъв грозен начин?

# 805
Аз малко не схванах спойлера..може ли пояснение Simple Smile

# 806
  • ново
От сърце се радвам, че в обкръжението ми няма хора, като част от пишещите в тази тема!
Всичко разбирам, но да се подиграваш открито на някой, който преди няколко месеца е преживял загуба и да го съдиш по външни белези е проява на невъзпитание и комплекси. Моля ви, не възпитавайте и децата си (тези от вас, които все пак имат деца) на такова арогантно поведение.
Красимира не я мислете, нито ще е гладна, нито на улицата 😉

# 807
  • London
Аз малко не схванах спойлера..може ли пояснение Simple Smile

Скрит текст:
Реално нищо не се знае, някой беше плеснал, че този дуел е била Елизабет, друг, че я видял преди 2 седмици, а имаше и трети, че Паулина била.... тоест няма едно мнение по въпроса. Аз поне не прочетох и видях нищо категорично, та ще си гледаме с интерес.

# 808
Всеки може да пише каквото си иска. Не задавайте граници на човешкото мнение.

# 809
Странно какви неща се обсъждат. Какво значение има красива ли е, грозна ли е Ваня, на нивото на Митко ли е (това пък как се определя?)? На мен тези неща въобще не ми правят впечатление, камоли пък да тръгна да пиша 100 поста за тях. Да се обичат младите, щом са се харесали и по възможност да не ни занимават повече с тях. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт