Сега пък предложение за брак.

Та, за мен поведението на Паулина и на всички подобни на нея жени е досадно, жалко и непоносимо, пак казвам в моите очи. Ако съм мъж, ще бягам, не, ами ще се изпаря на секундата.
Моето мнение се оформя и от казаното от другите за нея - в спор с Мариана която 'осъди" проституцията, (защитавайки себе си, че не работи с такъв контингент) ПаУ заяви,че няма лошо жена да си изкарва прехраната с 'това между краката"! Митко 2 твърдо настоява пред Краси, че тази жена не е за него. Дори му зададе въпрос - да се замисли защо винаги си пада по такива жени, нещо такова чух. Той все пак има преки наблюдения, още след първото пийване и скока от оградата го каза на Краси. Който се оказа симпатичен и работлив, шегаджия и получи уважението на останалите мъже, а един даже го ревнува
Ноооо, връзката му с нестабилна, изискваща и натрапваща сексуалността си жена започна да му носи негативи явно. То любов, любов , но да си "спасителят в ръжта" на всяка цена и на всяка "доволна от сексуалния си живот" (по визитка) идва малко повече на част от драгите зрители. За мен е сеирче, как една стратегия да яхнеш вълната на любовта се проваля, заради неподходящ партньор.
Много искам да каже къде е живяла и завършила средно образование. Отчитам, че лошият ѝ български, всъщност е много добър, ако ѝ се явява втори език (майчин чешки, доколкото разбрахме).

Препоръчани теми