Фермата 5 тема 4

• 39 554
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 420
Тия па всеки сезон или ще сдобряват някой, или ще има тайни обожатели, или ще сгодяват някой, или ще е любов необяснима.
Сега пък предложение за брак.

# 421
Привет! Аз се чудя кога някой ще изпрати Дана и Вили ратайки. Така двечките може и до финала да стигнат без реално да са се състезавали. Паулина вече беше ратайка с Красимир, мисля.

# 422
Мисля, че Дана и Вили бяха ратаи - някоя от първите седмици, ако не греша.

# 423
Всички жени са били ратаи,само татиното още минава метър.

# 424
Аз пък не мога да преглътна как снощи Иван докато се кипреше в тениска за 200 долара на Ралф Лорен- Поло обясняваше как не било пречка да се ходи кърпен и чист. Понеже никога не сме били нито бедни , нито много богати не знам как се чувства бедно дете да гледа витрините, но има нещо грозно в тази пропаганда. Харесвам Митко 1 , защото не се прави- не намята ямурлуци, не се тупа в гърди с проповеди. Приличен зрял възрастен мъжки индивид- не циври, няма комплекси, може да се отстоява, знае, че за да спечелиш не е “ риск печели- риск губи”. Подготвен е психически и физически. Никога няма да забравя стрелбата с лък и психо атаката му...Ако не му спретнат някои дуели само с елементи на ловкост и сила, в които може би Сами и войничето го превъзхождат- спокойно ще стане победител. Сами е симпатяга, но него си го тегли навън, спортно и шоу личност е, отколкото фермер. Станислав е ограничен и комплексиран, свръхнавит и адреналина може да го срути. Краси би могъл да е фаворит, ако не го застъпиха на тънката струна с девойката с ниско социално отговорно поведение, от което образът му изпростя. Венци и Митко2 са ми декор, кой приятен, кой не. От девойките симпатизирам на Мариана. Отчасти Силвия. Веселка е мила, но дотам. Другите са роднини на Венци. Абе- с една дума съм за Митко. И много против да обиждаме с думи когото и да било от тях. Срам ме е да знам, че имам такива сънародници.

# 425
Чета и си мисля, че много грубост се изля в коментариите за Красимир и Паулина и то специално за последната. Някои от списващите се изявяват като девици обсъждайки Паулина. То не беше външен вид, поведение, дрехи, даже пари от страна на продукцията. За бога, не можете ли да си представите, че наистина има нещо между двамата и че това нещо се случва и в реалния живот. Натискала се, обесила му се на шията - чакайте малко, ако се замислите за вашите връзки и влюбвания, не беше ли същото - да прилагате тактика /цупене, леки, уж случайни въпросчета и т. н./ за да чуете заветното "обичам те", а все пак те са затворени там. Из другите теми ако прочетете, ще се сблъскате със същите терзания, които има при Паулина. Погледнете и от друг ъгъл - защо пък Красимир да не трупа точки от тази връзка

# 426
С т.нар. семейна терапия Иван и Андрей искат да покажат на публиката тясната взаимовръзка здраво семейство - модели на поведение - успешни възрастни индивиди. Не виждам лошо в това. В крайна сметка всичко идва от детството. Верно малко сладникаво става, но това е положението Sweat Smile
Сладникаво не бих казала, по-скоро блудкаво.

# 427
Чета и си мисля, че много грубост се изля в коментариите за Красимир и Паулина и то специално за последната. Някои от списващите се изявяват като девици обсъждайки Паулина. То не беше външен вид, поведение, дрехи, даже пари от страна на продукцията. За бога, не можете ли да си представите, че наистина има нещо между двамата и че това нещо се случва и в реалния живот. Натискала се, обесила му се на шията - чакайте малко, ако се замислите за вашите връзки и влюбвания, не беше ли същото - да прилагате тактика /цупене, леки, уж случайни въпросчета и т. н./ за да чуете заветното "обичам те", а все пак те са затворени там. Из другите теми ако прочетете, ще се сблъскате със същите терзания, които има при Паулина. Погледнете и от друг ъгъл - защо пък Красимир да не трупа точки от тази връзка

Ще ти кажа от моя гледна точка... аз никога не съм се "обесвала" на нечия шия, нито съм играла игрички, нито съм задавала въпросчета, за да чуя "обичам те". На принципа съм, че ако някой не ме харесва, има много други навън.
Не понасям тези типично женски цупенки, лигавщини и т.н. досадни неща, то и за това често ми казват, че съм мъж в женско тяло Grinning Та, за мен поведението на Паулина и на всички подобни на нея жени е досадно, жалко и непоносимо, пак казвам в моите очи. Ако съм мъж, ще бягам, не, ами ще се изпаря на секундата.

# 428
Тя има много инфантилно поведение по отношение на връзките. Така се държат 8-класничките, които оня ден са си хванали гаЖе и вече се "обичат много и завинаги".

# 429
..... да прилагате тактика /цупене, леки, уж случайни въпросчета и т. н./ за да чуете заветното "обичам те", а все пак те са затворени там......Погледнете и от друг ъгъл - защо пък Красимир да не трупа точки от тази връзка
И си права и не си в случая с Паца.При нея виждаме само това - цупене, хихикане, въпросчетата и не са леки, а дълбаене ... несигурна била, нямала модел в семейството...
Че кой е бил сигурен? До преминаване на връзката на следващ етап сигурност няма. Облеклото наистина е забележително за ферма, съгласи се, че копане с прозрачно боди е точния дрес код. Stuck Out Tongue Winking Eye Моето мнение се оформя и от казаното от другите за нея  -  в спор с Мариана която 'осъди" проституцията, (защитавайки себе си, че не работи с такъв контингент) ПаУ заяви,че няма лошо жена да си изкарва прехраната с 'това между краката"! Митко 2  твърдо настоява пред Краси, че тази жена не е за него. Дори му зададе въпрос - да се замисли защо винаги си пада по такива жени, нещо такова чух. Той все пак има преки наблюдения, още след първото пийване и скока от оградата го каза на Краси. Който се оказа симпатичен и работлив, шегаджия и получи уважението на останалите мъже, а един даже го ревнува Mask Ноооо, връзката му с нестабилна, изискваща и натрапваща сексуалността си жена започна да му носи негативи явно. То любов, любов , но да си "спасителят в ръжта" на всяка цена и на всяка "доволна от сексуалния си живот" (по визитка) идва малко повече на част от драгите зрители. За мен е сеирче, как една стратегия да яхнеш вълната на любовта се проваля, заради неподходящ партньор.
Верно ли ще има предложение за брак ? И нямали сценарий , а Андро????? Митака нали се замисляше... като излезе... като е навън... явно са го пришпорили ... без сценарий, да не си помислите нещо Smile

# 430
  • Калгари, Канада
Ивайло предложи Митко 2 за кандидат фермер, защото както сам каза "имал да му връща". Когато Митко 2 излезе посочи него за кандидат фермер и сега са квит. Друг е въпроса, че това мина и замина, никой (дори Митко 2) не го помни, играта сега е на друг етап и няма смисъл от това. Пак проява на някакво изкривено чувство за мъжество.

Говоренето на Бета го разбирам напълно, в такава среда живея, че го наблюдавам ежедневно. Не е никаква преструвка, така й е по-лесно и да, колкото и да е странно, понякога не се сеща за думата. Не е непоправимо, ако си постави за цел може да изчисти чуждиците с малко или повечко труд. Доколкото се разбра, тя говори в работата си  на английски, а приятелите й я разбират когато говори смесено и тя не се е замисляла над това досега (видя се, че като чу думите на Ивайло веднага помисли и реши, че е прав). Трябва й повече поощряване за българския и ще се подобрят нещата.

Ани Владимирова уби коня с тези кръгчета и писанията в тях. Видиш ли, те мечтаели и двамата за семейство и деца, гледали в една посока. 😃 Че то всеки това ще сложи. Що не ги пита за плановете за бъдещето като работа, местоживеене, развитие.
Всички дето искаха потвърждение за секс между тях го получиха, но се видя, че пробойни в отношенията им има и не се знае дали са преодолими. Интимността помага, но за кратко (въпреки, че някой път кратко е с години, дано не си губят чак толкова времето, де)

Митко 1 избра за претендент-ратаи хората, които са му най-НЕблизки от мъжете и от жените + Бета, за да вземе имунитета (което си беше стратегия). Плюс това така има различни начини на комбинации при които ратаите ще могат да си вършат работата:
1. Венци, Дана и Вили
2. Станислав и Паулина (което и избра)
и ако се стигне до там, в краен случай
3. Бета и Митко 2
Та така, с главата си мисли, не е с цел да се заяжда и да отмъщава. И работата ще се свърши без напрежение така. А че ще има дуелист е ясно.
Ако е Паулина, от сега я отписвам срещу който и да се изправи.
Ако е Станислав, не ми се гледа пак дуел с Митко 2, но пък той може "по мъжки" да си избере Венци. 😉

# 431
  • Разпиляна във въображението
Защо да избира "по мъжки" - трябва да привика Митко.

# 432
  • London
Станислав не би си избрал Венци на този етап според мен, все пак са си най-близки.

# 433
Елизабет в българската седмица ще се наричала Елица Smiley Много искам да каже къде е живяла и завършила средно образование. Отчитам, че лошият ѝ български, всъщност е много добър, ако ѝ се явява втори език (майчин чешки, доколкото разбрахме).
 Силвето си е майтапчийка, нарисувала си вежди от сажди.Simple Smile
 И хоп Красимир се включи в шегите и напомни за себе си от първите две седмици. Защо му трябваше да се мята при тая женица, той само къде на ръце не я носи, ма е на! Не я разбирал и подкрепял! Не казвал, че я обича! Във вчерашния епизод как се опитваше да си изпие сутришното кафе насаме, а тя го преследва Smiley

Бат Венци изобрети плашило!

# 434
  • London
Сега гледах промото. Явно Митко Айти е почерпил идеи от Варсамов. Той определено си копира по нещо от всички сезони. Артист от класа!

Общи условия

Активация на акаунт