Фермата 5 тема 4

• 39 483
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 690
А на Митко приятелката още ли като сервитьорка работи? Или това е работила някога....не разбрах нещо от лигавенето снощи. Сценаристите вместо да изпишат вежди, извадиха очи май с тоя годеж ни в клин, ни в ръкав. Че аз ако искам да се годявам за някой, ще умувам десет години.....Не ми се връзва цялата тая истЕрия. Аз съм от другия хор - тези на които Митко и годеница са ми адски противни. Снощи гледах 5-10мин докато момците бяха с китките при нея и докато се обесняваше как го напила ли....От цялата галимация, само момците ми харесаха и начина по който изиграха сценката. Жалко, че беше кратко. Всичко останало нямам желание да гледам - скучно, изтъркано, отегчително.
--------------------------
 Нека ви кажа Аз как виждам нещата.....Митко се запознава във възраст,която не е за сватби и лигавщини,а в периода той е учил та кое е лошото,че е искал първо да се изучи да си вземе хляба в ръце и да е самостоятелен ,а за това се иска време и много търпение......или според вас е трябвало да се ожени малък, още когато е помирисал женски полов орган и да копа картофи на нивата ли.....Не приятелката му е завършила мисля /но не съм сигурна какво/ ....и тя е умна,точна като него.....радвам се ,че в седмицата на българщината са именно те в този обичай и поне ,ще видим и почустваме истински тръпки ,а не фалш ...то и миналата година имаше такъв обичай,но какво просто нищо не се почуства,а чета на някой им е писнало ,абе хора това е фермата Нов свят и е естествено да ни показват обичай /живота на село/ и живота в новия свят в лицата на чорбаджийте,защото повярвайте ми със връзката на Красимир и Паулина са в десятката хем показват новото време /тяхните професии/ хем и начина им на блъскане в обора/така са се крили някога по леките жени или из сламите в полетата..//....на мен лично ми харесва как свързват двата свята и чакам с нетърпение развитието на майката и дъщерята които само тях все още не мога да разбера и опозная.

# 691
Като цяло хубав беше епизода. Тъй като съм бил реален свидетел на предлагането на брак по време на предаване считам, че всичко е реално по емоциите на останалите участници, освен когато подкупваха булката. Стори ми се, че е снимано няколко пъти. Иначе почва малко като ББ, може ли това, може ли онова. Малко стана "Фермата - новият свят на Митко ИТ".

# 692
И гримьорката Анита получи предложение за брак във Фермата ако не бъркам.

# 693
Като цяло хубав беше епизода. Тъй като съм бил реален свидетел на предлагането на брак по време на предаване считам, че всичко е реално по емоциите на останалите участници, освен когато подкупваха булката. Стори ми се, че е снимано няколко пъти. Иначе почва малко като ББ, може ли това, може ли онова. Малко стана "Фермата - новият свят на Митко ИТ".
======================
И защо да е на Митко ИТ...нима когато беше Ивайло не даваха само него или са ти малко моментите с Красимир и Паула за всички даваха,но тъй като той се отличи от всички /положително/ ти се струва ,че само него дават-де да беше и ти като него умен,стратег,обичан и едновременно да разбираш и да доиш,ковеш и прочие...не бъдете само късогледи,а поне един път признайте ,че в тази страна все още има надежда с такива младежи като Митко ИТ

# 694
Да попитам в България ТАБУ ли е да се предлага брак в ефир или обществено място,защото аз знам стотици примери в чужбина ,но критики и подигравки не съм чела,а напротив хората им се радваха,а тук се състезавате да повръщате и очерняте и то нещо толкоз красиво.

# 695
  • София
Силвия е терца, обаче Паца си  му е по на Краси вкуса. Латино бамбина.
Силвето е готина за приятелка и за лафче, не е точно типа жена, по която припадат мъжете. Не е въртиопашка. Пък Паца е професионал кОвра все пак, умее ги нещата.
Отстрани погледнато Силвия повече му подхожда на Краси като темперамент и възгледи за живота, а и двамата имат приятно чувство за хумор. Но на сърцето не може да се заповядва. Въпреки че освен едната външност, не мога да проумея Красимир какво видя у тази Паца, тя едно изречение не може да сглоби, само се хили като малоумна и търси секс. След нощта в обора изглеждаше толкова самодоволна, като свиня майка, все едно е постигнала целта на живота си...  Confused

# 696
Какво сърце бе Рейне, нагон. Паулина пръска феромони, излъчва секс. Той затова оплези език по нея. Я виж как се стресна, да не помисли баба му,че ще се сгодява за Паулина?!

# 697
Вчера Бети като се разплака и каза '' Мисля, че си изпускам шанса" ми се стори, че става въпрос за Митко Grinning 
Не е за Митко 1, а за приятеля си с когото също обмисляли подобна стъпка.
Аз не видях ревност от Бети към годеницата на Митака, нито виждам "увлечение"  по него. В това затворено пространство  с много различни хора тя се опря на Митака като приятел, с кого друг да се сприятели? С Паца? С  Веселка? Намери общ език с Вили донякъде, защото тя я гледа прехласнато. Към Красимира изпитва неприязън, тя си знае защо, а с Мариана не съм видяла да общуват.А останалите мъже - със Сами не се получи заигравката, пък и той май забрави да я задиря, с Митко 2 се шегуват.... Съвсем нормално приятелство и съюз в една игра, двамата са реализирани и образовани, това е здрава основа за приятелството им.
Ха, аз май съм втората,която ще седне на пейката зад Бети, ей така, шарена ми е, възпитана ... нека си откача колкото иска, нека си бълва чуждици, не ми пречи.

# 698
Какво сърце бе Рейне, нагон. Паулина пръска феромони, излъчва секс. Той затова оплези език по нея. Я виж как се стресна, да не помисли баба му,че ще се сгодява за Паулина?!

Толкова се смях Satisfied Краси се притеснява повече какво ще види баба му, отколкото Пацолина за детето си.

Ако Бети е избраницата и аз съм на нейната пейка, как?! Тя ми е емоция, свежест и усмивка. Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 21:54 от Cafelate

# 699
  • Буркина Фасо
няма ли да има някое фермерско кръщене .... на вече пораснали деца ?   hahaha

# 700
  • София
Нагонът едно на ръка, за него съм сигурна. Но той заяви твърдо намерение да съхрани връзката и след формата и й търпи всичките сцени, цупни и простотии, та не мога да преценя какво му е в главата.  Blush

# 701
Ако е Бета аз ще съм в десния ъгъл,ако може и двете да си ходят 😁

# 702
  • Буркина Фасо
годеницата много пъпчива бре  Laughing

# 703
  • Mediterraneo
Страшна е направо. Снощи като влезе с прическа и грим изглеждаше по- добре.

# 704
  • Буркина Фасо
Страшна е направо. Снощи като влезе с прическа и грим изглеждаше по- добре.
тунинга прави чудеса  hahaha
този не поиска ли от продукцията да вкарат момата за 1 ден?
сега гледам и че е преспала там.  бонус 1 нощ  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт