Нека ви кажа Аз как виждам нещата.....Митко се запознава във възраст,която не е за сватби и лигавщини,а в периода той е учил та кое е лошото,че е искал първо да се изучи да си вземе хляба в ръце и да е самостоятелен ,а за това се иска време и много търпение......или според вас е трябвало да се ожени малък, още когато е помирисал женски полов орган и да копа картофи на нивата ли.....Не приятелката му е завършила мисля /но не съм сигурна какво/ ....и тя е умна,точна като него.....радвам се ,че в седмицата на българщината са именно те в този обичай и поне ,ще видим и почустваме истински тръпки ,а не фалш ...то и миналата година имаше такъв обичай,но какво просто нищо не се почуства,а чета на някой им е писнало ,абе хора това е фермата Нов свят и е естествено да ни показват обичай /живота на село/ и живота в новия свят в лицата на чорбаджийте,защото повярвайте ми със връзката на Красимир и Паулина са в десятката хем показват новото време /тяхните професии/ хем и начина им на блъскане в обора/така са се крили някога по леките жени или из сламите в полетата..//....на мен лично ми харесва как свързват двата свята и чакам с нетърпение развитието на майката и дъщерята които само тях все още не мога да разбера и опозная.