НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 875
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Страхотно! Честита двойна радост, да са живи и здрави !

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 02:18 от Anastasiya_S

# 181
Честити да са Димитър и Дария! Нека бъдат живи и здрави и много ви радват! Бързо възстановяване на мама💓💙

# 182
  • Наблизо
Честити да са Димитър и Дария,много здравичка да са ви.

# 183
Честити да са ви Димитър и Дария. Да са ви живи и здрави. Големи бебоци. Браво.

Относно кърменето, само първото зацокване е малко по силно. След това си е удоволствие, стига да е сложено правилно. Не е страшно. Само дето с две наистина е доста трудно кърменето. Аз им давам по малко да цокат и после си им давам и ам. Като ми дойде помпата, ще мога да сверя колко кърма имам и дано да успея да я стимулирам да стане повече.

# 184
  • София
Честито, Мария! Много да са здрави и спокойни!

Момичета като ви чета толкова се радвам че извадихме Мишо по-рано, направо като се сетя какъв кошмар беше до миналата седмица, не ми се мисли още 2 седмици да бяхме чакали... При мен всички неразположения минаха веднага след раждането.

Ние от 2 дни сме си вкъщи. В началото бяхме мнооого стресирани и не знаехме какво да правим, смяната на първия памперс беше пълен ужас Grinning , но се свиква, със всеки следващ е по-лесно. Първите ден и нощ плачеше много и неукротимо по час - час и половина, замислих се че в петък бях хапнала доста сладко и реших да видя ако го спра дали ще има ефект и реално е в пъти по спокоен, пак плаче, но като го гушнем веднага заспива. Иначе се кърмим на поискване, до сега не съм имала никакви болки, даже ми е приятно. Понякога яде само по 10 минути през час, а понякога стига до половин час през 2-3 часа. Котките само го обикалят и душат, много са сладки Heart Eyes

Скрит текст:

Наистина няма друго такова щастие като да си гушнеш детето! Пожелавам много леки раждания и прекрасни емоции на всички чакащи!

# 185
Честито на мама Мария Simple Smile) големи бебчовци .

Еви много се радвам , че сте добре . Голямо е бонбонче . И аз чакам с нетърпение малкият ни мъж . Ставам и броя дните до  секциото . 🍀

# 186
Честити бебчовци. Да са живи и здрави.
И аз вече броя дните до секциото. Нямам много големи неразположения обаче мн бързо се уморявам. Синът ми вчера имаше имен ден и въпреки, че не го правихме вкъщи и реално почти нищо не правих вечерта се чувствах като пребита. Иначе 8 месеца щях да умра от болки в кръста, чак лошо ми е ставало ако поседя много време права и готвенето беше мъчение, а от около 2 седмици вече не ме боли. Не че няма изобщо болка ама само от време на време го усещам. Но все по трудно ми е да се завъртя през ноща и да си намеря място. Абе малко остана.

# 187
Честити близначета, много хубави имена сте избрали! Да са живи и здрави и с късмет!

# 188
Да са живи и здрави Димитър и Дария Heart Страхотни мерки, страхотни имена! Бързо възстановяване на теб Simple Smile

# 189
Димитър и Дария... 😊 Да са живи и здрави!

Много целувки и на малкия Михаил, сладурче.

# 190
Честито на всички нови мами.Да са ви живи и здрави бебоците! ❤

# 191
Мария ,честити син и дъщеря! Blue Heart Heart Да растат здрави и само радост да ви носят Hug Леко и бързо възстановяване на теб !

Евииии,колко сладка снимка Heart Eyes
Разтапям се като видя бебета и животинки Blush Нямам търпение да видя моите котешки деца как ще приемат бебо Blush

И аз съм си със стомашни проблеми.Болки в корема ,гадене,прокарва ме и тъкмо ми мине за малко и ме хващат контракции Confused
Чудничко направо....Ама си имам апетит и си хапвам доволно като винаги.Радвам се ,че ми поотминаха киселините .
Според мама ще родя този месец и си ми става притеснено на душичката Flushed
Още се мотая с багажа ,комплект за изписване не харесах ,нямам сила за нищо .

# 192
  • Наблизо
О Еви много сладка снимка,да! И аз имам домашен добитък,ще го видим като дойде бебето как ще се държи.
Много стм уморена и аз.Спя си доволно и през деня също,едвам отлепям.Обвдвах бургер с картофи и още ми е тежко 4 часа по-късно ми се гади! Ужасно е.А съм си гладна,яде ми се-хапна и след няколко минути киселини и гадене.Е гладна ли да стоя??От всичко ми се гади - от зеленчуци до месо и сладкиши.
Аз се надявам да добутам до термин,засега се справяме.Бебето е спокойно днес,но и аз лежа и спя основно.

# 193
Не знам дали гаденето не е по-добре... аз само като прочетох бургер и картофки и ми потекоха лигите. Гладна съм нон стоп и ям като ламя....

Лейди, стискай още 4 дни и ще влезеш в ноември Simple Smile Тук тази група взе да става мами - октомври,ноември хахаха

Бтв не искам да звуча като идиот, но чета в октомврийската група, че се оплакват от някакви лохии. Какво е това?

# 194
Честити нови бебчета на техните семейства. Да са здрави😊

Общи условия

Активация на акаунт