НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 928
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Надявам се да успея и аз да се подготвя 😂👌

# 226
Мен сега ми е трудно да се оправям отдолу, а са ми казвали, че като изтекат водите бебето се смъква още по-надолу и е още по трудно бръсненето, а на кола маска не съм ходила откакто забременнях понеже доста си боли въпреки, че ходя от години.

# 227
Не го мислете толкова, ако не успеете, в болницата ще го направят.

# 228
Привет момичета, рядко пиша, но ви чета редовно!

За космите - аз ходя всяка седмица на козметик. И съм решила като стане време да тръгвам към болницата да се мобилизирам да си измия косата и да махна с епилатора каквото е останало.

Утре влизам в 39та. Нямам нито разкритие, нито бебето е паднало надолу, няма тапи и слуз, нищо....Само разклатено емоционално състояние, разширяващ се и пукащ таз, болки в кръста и гърба, менструални болки нон-стоп.

Трудно издържам с тази неяснота....

Леко да ви е на всички и честито на всички родили. Много ви се радвам Simple Smile

# 229
Ние тъкмо минахме преглед и тонове, всичко е наред АГ каза че ако до 11ти не родя да отида да се разберем за ден да вляза в болницата да го предизвикаме защото не било добре да преносвам. Вече чакам с нетърпение 😂

# 230
  • Наблизо
Поли,явно ще раждаме заедно.И аз място не си намирам,тежи ми,боли ме като стоя права от главата..и с това гадене!!
Днес основно лежах,излязох за 2 часа да напазарувам и до там.Исках да направя някои неща тази седмица,но сила нямам..

# 231
На някой случвало ли му се е да изтръпне кожата точно под гърдите по средата? На мен в последно време доста често ми изтръпва и се чудя на какво се дължи..

# 232
Момичета още една мама има в 23:22 се роди нашият син 💙 със спешно секцио. С контракции без болки и щях да заспивам ама ... . Wink))))

# 233
Честито mmoira! Да ви е жив и здрав и много щастлив ! Бързо въстановяване на теб 😊
Ако можеш сподели когато е удобно какво наложи спешното секцио ?

Вилислава от доста време го имам това изтръпване, най - вече като лежа. Там и сърбеж и болка, бълбукане, боцкане, изтръпване всякакви такива неща усещам в тази област. 😀

# 234
Бях на тонове и имах няколк контракции без болка . Казаха ми ако зачестят да дойда .. ама те спираха почваха . И аз реших да си легна . Мъжа ми ме накара да дойдем и се оказа че съм с 4 см разкритие. И без нищо да усетя бебчо идвал . Simple Smile)

# 235
Бях на тонове и имах няколк контракции без болка . Казаха ми ако зачестят да дойда .. ама те спираха почваха . И аз реших да си легна . Мъжа ми ме накара да дойдем и се оказа че съм с 4 см разкритие. И без нищо да усетя бебчо идвал . Simple Smile)
Леле, леле ❤❤❤
Честито, да сте много здрави! Не си дочака датата господинът ❤
А на мен ми я смениха за 6ти...

# 236
Честито бебче, mmoira! Нека бъде винаги здрав и щастлив. На теб бързо възстановяване!

Един въпрос ми възникна...при секцио тези обезболяващи, които слагат впоследствие, съвместими ли са с кърменето?

# 237
Поне в моята болница дават детето след 24 часа, и тогава вече можеш да кърмиш ако искаш. Не знам ако някъде го дават веднага как е, но май се съобразяват. Питай гинеколога най-добре, сигурно има и различни лекарства.

# 238
Честито и от мен, Мойра! 🤩 Да е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване! Heart

Мен ме мъчат киселини, ама такива, каквито досега не са ме мъчили. Нещо страшно е! Но сигурно е очаквано, защото за вечеря ометох де що храна видях Angry Ядох мусака с кисело мляко, после чоплих малко семки, след това изядох 4-5 от онези шоколадовите Coffee и за финал - половин пакет Зрънчо. Бива ли такава лакомия Sad

Преди половин час пък изядох една ябълка, щото бях чела, че действа добре при киселини... Мъжът ми и той се разбуди покрай мен и ми разтвори малко сода, та сега май е малко по-добре. Бебето пък нещо се разхълца, намества се... Тоя девети месец... Unamused

# 239
  • София
Честито да ти е момченцето Мойра 🤗💐
Живи, здрави и блогословени да сте Simple Smile
Бързо възстановяване 😊

Общи условия

Активация на акаунт