НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 910
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Аз до тук съм качила 5 кг. Всичко си хапвам. Но аз стартирах и от доста килограми-1.60см съм и бях 79кг като забременях. С баткото бях по същия начин качих 5кг и половина. Бебо като влизах в 9м беше 3кг сега в петък съм на преглед и ще видим колко е. А най сигурно на 5.11. като мине раждането и го сложат на кантара ще се разбере колко е. Blush

# 316
Качих само 3-4 кила. В петък измериха бебето 3100 кг, а се роди 2420. Не вярвайте на ехографа. Пожелавам на всички все още неродили мами лесно и бързо раждане като моето.

# 317
Млякото и аз не го пиех преди .Само по една капачка си слагах в кафето да не ме удари в земята ,че ги пиех много силно и късо.Сега мога да си пийна половинка само за здрасти ..мн ми е вкусно в момента .Това ми е единствената прищявка от към храна .Иначе се храня както преди да забременея  .Незнам от него ли или от това че бебка вече си тежи съм ходеща метанова бомба ☺много ме е срам от мене си хахахаха .качила съм 13 -14 кг ,но се чувствам много добре.Стартирах 54 . То не остана момичета ,още малко

# 318
Аз съм +17 кг.до сега,влизам в девети месец.Дано не кача много,надявам се до 70-71 да спра.Според мен има значение на колко си забременяла.Аз забременях 53 кг.-170см съм висока.Според мен е добре за тези килограми.Колкото по-наднормено тегло има човек,логично толкова по-малко качва

# 319
Честито на новите бебоци в групата Heart Да са здравички и много да Ви радват Simple Smile От няколко дни противно на всичко което чета, аз си имам засилен апетит. Стартирах 62 кг, висока съм 1.72, сега съм почти 77.....

# 320
Мими ,честито синче Blue Heart Бързо да наддава ,да расте здрав и силен Heart Eyes
В коя седмица роди ?Наистина не малко е разминаването с ехографа....

Поли ,ти си забременяла с манекенски мерки ,пък и щом влизаш в с размер ,няма да те мислим Stuck Out Tongue Winking Eye
С първата бременност качих доста ,но започнах от малко кг като теб ,пък и рязко спрях тренировки ....
И имах период след раждането ,когато се бях издула като втасала питка ,глезените не ми се виждаха,бузите ми бяха огромни ,мама се шегуваше ,че бременна и току що родила съм била по-слаба .Задържана вода,оправих се бързо.

# 321
Мими ,честито синче Blue Heart Бързо да наддава ,да расте здрав и силен Heart Eyes
В коя седмица роди ?Наистина не малко е разминаването с ехографа....

Поли ,ти си забременяла с манекенски мерки ,пък и щом влизаш в с размер ,няма да те мислим Stuck Out Tongue Winking Eye
С първата бременност качих доста ,но започнах от малко кг като теб ,пък и рязко спрях тренировки ....
И имах период след раждането ,когато се бях издула като втасала питка ,глезените не ми се виждаха,бузите ми бяха огромни ,мама се шегуваше ,че бременна и току що родила съм била по-слаба .Задържана вода,оправих се бързо.
                                                                            родих в 38 +6. Първия син- 1 ден преди  термин- 2630, втория - 18 дни преди термин - 2480.

# 322
# 323
Браво на теб,Мими и едно голямо честито , сигурно вече си забравила,че си родила,да е жив и здрав юнака да се адаптира бързо,да напухкавее и да си го приберете вкъщи.Heart
Батковците са големи вече , те да помогнат с името на бебето .
Blush

# 324
  • София
Честита рожба Мими, да ти е живо, здраво и благословено 😊
Поздравления за това, че си се решила на трето детенце 💐🌸🌺
Дай боже за всички леко раждане и повече дечица 😊
Момичета, аз вчера родих трето момче. Още мислим име. 2420 кг, 47 см. Нормално раждане, бързо, наобяд взе да ме боли, в 15ч постъпих с 4+ см разкритие и изгладена шийка, в 17.08 ч се роди, нямам никакви разкъсвания , нито вътрешни, нито външни. Аз съм добре, бебето е в интензивното отделение до утре сутрин, подсилват го със системи, че белтъка му е нисък, заради ниското тегло. Иначе се адаптира добре. За протокола , родих в токуда.

# 325
Честито на всички за бебоците!
Да са здрави и много да ви радват, а на вас - бързо възстановяване!

Аз имам 5 дни до термин. Бебето го измериха 3.800 кг., обаче изгледи да излиза скоро няма. Ако до 05.11 не родя, АГ каза да отивам в болницата да видим какво ще правим - дали ще чакаме, или ще предизвикваме. Ще се прецени според състоянието на бебето. А на мен хич не ми се чака вече.

Иначе съм качила 25 килограма, но визуално хич не личи да са толкова. Последния месец не съм качила нито грам обаче. Закотвила съм се на едни килограми и не мърдам.

# 326
Иначе странното тук е, че аз приключих с прегледите (общо 5 за бременността) и сега освен този контролен, който се явява допълнителен имам само час в деня на термина за преглед и тонове ако не съм родила до тогава. Затова се и чудя като ви чета как се разбира например ако ти текат по малко водите и т.н. Някак си се надявам, че ще стане като по филмите и ще шурне някаква вода като водопад, че поне да знам какво е и дали е време...

За това се следи течението и движенията на бебето. Не бива да е воднисто, още по-малко със сладък мирис. Имаш ли съмнение, слагаш превръзка и отиваш да го проверят. При движения, различни от обичйните за бебето, също се ходи веднага. Няма нужда от постоянно висене пред кабинетите и ненужни прегледи.

А и друго да се оплача - от поне 8 години не пия прясно мляко, защото ми причинява газове и стомашни неразположения и съм го заменила с растително.
Най-вероятно си с лактозна непоносимост. Защо не пробваш безлактозно шоколадово мляко? Повечето марки предлагат такова.

mimi_3, честит ти юнак! Скоро да е при теб да се гушкате!

# 327

А и друго да се оплача - от поне 8 години не пия прясно мляко, защото ми причинява газове и стомашни неразположения и съм го заменила с растително.
Най-вероятно си с лактозна непоносимост. Защо не пробваш безлактозно шоколадово мляко? Повечето марки предлагат такова.

Да, знам. Аз затова това си го броя като един от тези странни т.нар. cravings, защото пробвам всичко, което пиех преди и просто сега ми е гадно. Пие ми се само от обикновеното хахах Иначе може би е хубаво по някое време да се консултирам с някого, защото не мисля, че е от лактозата, тъй като нямам проблем с нищо друго млечно, въпреки че основно това употребявам, само прясното мляко ми прави проблеми...
Какво да се прави, това да са ни проблемите Simple Smile

# 328
Честито на новите майки и бебоци!

Един въпрос ми се върти, малко глупав, ама - след естествено раждане кога можеш да ядеш спокойно? Имам предвид не шоколада веднага след раждането и някоя бисквитка, ами да ядеш нещо нормално и да пиеш колкото вода/сок искаш?

# 329
Предполагам няколко часа след това можеш да си се нахраниш спокойно 😀.. ме виждам при нормално раждане какъв би могъл да е проблема да си ядеш и пиеш след това, при секцио заради операцията ама при естествено не виждам защо да не може да си хапнеш нормално...

Общи условия

Активация на акаунт