НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 936
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • Наблизо
Кърлс,това е кръвотечението след раждане-изчистването на матката след като ендометриума вече не й е нужен и други неща там.За мен е като менструацията,но е по дълго защото матката е огромна в момента и т.н.

Аз имам интимен въпрос - правите ли все още секс? Ние сме активни,по-малко от преди де Grinning Ще ми липсва след раждането - четох ,че поне 3-4 седмици ума лекарска забрана.

# 196
Оооохххх, и аз мислех да го задам този въпрос. Ние вече от повече от месец не сме активни. По принцип имам голямо желание, но вечер приключваме с ангажиментите и децата много късно и сме много уморени. Отделно аз се чувствам като хипопотам. Да, след раждането има лекарска забрана за около 40 дни. То толкова са и лохиите горе-долу. При мен понеже беше секцио бяха доста по-малко, сигурно 20 дни. Иначе и аз тези дни се чувствам много уморена, спи ми се, но не мога да позволя почиката, която ми се иска. Също ми се разхожда, а бързо се уморявам.

Някое момиче по-назад ме беше питало за водите колко ги измериха последния път, ами под 80. Утре пак ще ходя. А какво означава решението на лекаря: “каза, че няма смисъл повече да ги измерва и ще ми прави направо ехограф и преглед?”

# 197
Кърлс,това е кръвотечението след раждане-изчистването на матката след като ендометриума вече не й е нужен и други неща там.За мен е като менструацията,но е по дълго защото матката е огромна в момента и т.н.

Аз имам интимен въпрос - правите ли все още секс? Ние сме активни,по-малко от преди де Grinning Ще ми липсва след раждането - четох ,че поне 3-4 седмици ума лекарска забрана.

Даже аз знам , че периода е шест седмици , за да може всички полови органи да си застанат на мястото от преди бременността и шийката на матката да се възстанови , затвори и т.н.,не искам да те плаша,но може и по-дълго време да не ти е никак до това,след две естествени раждания с епизиотомия ще ти кажа,че и болеше после,но минава важното е да сме живи и здрави.
Да добавя само,че при ест.раждане без епизиотомия може би възстановяването ще е много много бързо и няма да има проблеми веднага след изтичането на лохиите .
Дано този път да нямам разкъсвания и бих споделила опит .
Аз имам малко разкритие и напоследък бяхме намалили половите контакти със съпруга ми,но сега като знам за разкритието и съвсем. Flushed
Все пак малко остана , успех на вдички. BlushHugBlue Heart

# 198
Не правим секс от 3 месеца някъде, имах дълго лечение на гъбички и решихме да си го спестим.. пък и след рязката пауза месец и нещо си ме болеше и решихме да пропуснем за сега ... чувствам някаква липса, но не е фатална и мисля, че ще се справим 😂

Аз вече не спирам да си мисля колмо вече искам да родя, само за това си мисля, много ми е трудно да ходя и корема много ми тежи, вече не се търпи, утре съм на лекар да видим какво ще каже АГ😀 Надявам се тази другата седмица да родя 😂

# 199
И ние не правим Sad Преди няколко месеца заради ниска плацента, после - не ми е комфортно, просто не е както преди и си го спестявам. Така че два месеца още - нищо не е Simple Smile

Вие сънувате ли странни неща за раждането? Снощи сънувах как отивам на преглед и отново ми казват, че бебето е много голямо.

# 200
Честити нови бебчета Heart EyesДа растат здравички
Анастасия, аз питах
На последния преглед, каза, че няма да ги мери, а направо другата седмица ще види, така стават 3ри седмици с измерени води 70
Исках да знам, твоя доктор при какви стойности се притеснява, благодаря

# 201
Аз пък сънувах, че вече съм родила и бебето беше с голяма рижава коса и сини очи 😂. Мен за водите изобщо нищо не са ми казвали, а съм 35 г. с.

# 202
Ние правим секс от около седмица,т.е.като влязох в 37 г.с.Преди това 4 месеца на сухо Flushed А от хормоните такива мераци имам ,че едвам издържах,то не бяха сънища ,то не беше подмокряне Flushed А небременна не съм от най-сексуалните .

С дъщеря ми секс правих след месец,когато напълно ми свърши кървенето.Ако не беше то,още на втората се чувствах идеално "отдолу",все едно не съм раждала,епизиптомията зарастна много бързо.С презерватив ,че мен ме беше шубе от инфекции и....с лубрикант Flushed Болка не е имало,ама сухота да ...На другият месец като ми дойде цикъла,нещата си дойдоха на мястото .А и имах чувството ,че съм като кофа широка първите пъти Joy

Аз си сънувам раждането.Последно сънувах ,че съм на операционна и го вадят ,но се събудих преди да видя личице.

Свалих си приложение за контракции най-накрая,че по едно време пак имах чести и болезнени ,сега се поразредиха .
Половинът е застъпник ,колата утре ще я вземе ,нашите ги няма.Стискайте палци да не се разраждам тази вечер и нощ ,от утре може Grinning

# 203
Анастасия, аз питах
На последния преглед, каза, че няма да ги мери, а направо другата седмица ще види, така стават 3ри седмици с измерени води 70

Piets моят каза, че до 70 няма никакъв риск. Вече под 70 предпочитал да съм в болница, въпреки че някои негови колеги чакали и до 50. Много ме притеснява това нещо, не искам в болница, а на всеки преглед все по-малко ги измерват. Отделно, че нормално, не ми е приятен престой в болница (макар че поне ще си почина 😄), притеснявам се за децата. В такъв случай ще дойде свекърва ми да гледа децата, но голямата е страшна пакостница, много активна, 10 чифта очи трябват. То и за секциото ще е така, но ми се ще възможно най-малко да ме няма вкъщи.

# 204
Анастасия, аз питах

Piets моят каза, че до 70 няма никакъв риск. Вече под 70 предпочитал да съм в болница, въпреки че някои негови колеги чакали и до 50. Много ме притеснява това нещо, не искам в болница, а на всеки преглед все по-малко ги измерват. Отделно, че нормално, не ми е приятен престой в болница (макар че поне ще си почина 😄), притеснявам се за децата. В такъв случай ще дойде свекърва ми да гледа децата, но голямата е страшна пакостница, много активна, 10 чифта очи трябват. То и за секциото ще е така, но ми се ще възможно най-малко да ме няма вкъщи.
Благодаря за отговора, стискам палци утре всичко да е наред
Пожелавам болничния престой да е свързан само с раждането и той да бъде кратък за всички Blush

# 205
  • Наблизо
И аз много сънувам,но не за раждането а всякакви други неща.И си спомням сънищата и са много живи.Принципно такива ми се случваха 2-3 отти в месеца,а сега е всяка нощ.

Мерси за отговорите на интимния въпрос.Аз се притеснявам от момента “после” - дали,кога и че ще съм като кофа.Иначе и на мен вече не ми е много комфортно,внимаваме с корема ама то вече пози не останаха дето да не опира някъде и да не ме боли.Обаче пък вече съм 38ма седмица и даже го препоръчвали за започване на раждането и упражнение на перинеума.

# 206
  • София
Може ли бъдещите мами, които са ходили на запис на тонове в Майчин дом да споделят как става - записват ли предварително час, обвързано ли е с конкретен лекар, колко пари струва, къде точно се ходи и като цяло какъв е редът?

# 207
Само ние ли цяла бременност нищо не сме правили Joy хич не ми е сексуално, камо ли накрая...

# 208
Отиваш на регистратурата в МД там където е касата се плаща 20 лв.
След това където е медицинския център отиваш на втория етаж стая 210 , близо е до мястото за взимане на кръв за скрининг в ранните г.с.( това за ориентир) .
Като ти направи записа акушерката доктора го преглежда , подписва , даваш им бележката,че си си платила и ако всичко със записа е ок си отиваш. Hug
Лека вечер Blush
Може ли бъдещите мами, които са ходили на запис на тонове в Майчин дом да споделят как става - записват ли предварително час, обвързано ли е с конкретен лекар, колко пари струва, къде точно се ходи и като цяло какъв е редът?

# 209
И ние не сме много редовни с интимността. Не, че не ни се прави секс, но мъжът ми има мега много работа напоследък и е страшно изморен като се прибере, а аз се чувствам като хипопотам и не ми е удобно в нито една поза... Еми не мога много да се настроя сексуално като се чудя само на къде да се завъртя и като съм по гръб имам газове и изобщо толкова съм секси, че жената на Шрек ряпа да яде....

Общи условия

Активация на акаунт