Кюретаж и забременяване след това - тема 82

• 27 415
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Мили момичета днес си пожелавам само едно всяка една от нас да гушне своето дете скоро и 2020 да ни донесе само хубави моменти и поводи за радост...Всяка една от нас е страдала достатъчно и време съдбата да сбъдне най големите ни мечти да станем майки..🍀🍀👼👼❤❤❤🙏🙏🙏🙏

# 556
Нека за всички нас това, което си пожелаем в Коледната нощ, да се сбъдне през 2020!
И нека всички да гушнем здрави, износени и щастливи бебчета! Heart Eyes Heart Misc Baby Bottle Hug

# 557
Здравейте,

На мен ми започна цикъла на 14 ден след спирането на хапчетата прогестерон.Първия ден беше доста болезнено и изпадна нещо от мен , пих обезболяващо и днес е 3 ден и все още ме наболява корема, но е търпимо.Наистина цикъла е доста по - обилен от нормалното - 1 пакет превръзки свърши за ден и половина.
Дано да се изчистя сама и да не се наложи кюретаж.

# 558
Честито Рождество, момичета! Пожелавам на всяка от вас да се сбъдне всяка съкровена мечта ❤
Прикачвам ви изследванията които ми назначи хематолога, можете ли да разберете резултата относно последното изследване ?

# 559
  • София
Anasteyja, всичко е в норма.

Момичета, весели празници на всички!
Пожелавам на всички скорошно възстановяване.
И през следващата година всички да износите бебетата си до финал!
Flowers Hibiscus

# 560
Да ти се връща deli !
Надявам се 2020 да е нашата година момичета! Flowers Four Leaf Clover

# 561
Здравейте момичета отдвана не съм писала,  имам питане към вас в рамките на година направих два мисед аборт последния беше на 8 октомври дойде първия нормален цикъл на 19 ноември този месец и помен няма от цикъла никви индикация даже да ми дойде , имам болки в десния яйчник и тамперетура .. на някоя случвало ли е се благодаря предварително,  пс утре съм на гинеколог

# 562
Здравейте, кои са най-важните изследвания, които трябва да се направят след аборт. На първата страница има доста неща като изследвания,всичко ли е необходимо да се направи или има някои по-важни?

# 563
Здравейте, кои са най-важните изследвания, които трябва да се направят след аборт. На първата страница има доста неща като изследвания,всичко ли е необходимо да се направи или има някои по-важни?
на мен след първия аборт лекаря ми каза първо за тромбофилия да си направя изследвания

# 564
  • София
на мен след първия аборт лекаря ми каза първо за тромбофилия да си направя изследвания

И на мен това ми препоръчаха.

# 565
Здравейте, за съжаление и аз се присъединявам към групата. На 20.12.2019 г. се наложи да ми направят абразио, тъй като ембриона нямаше пулс и сърдечна дейност. Тогава бях в 9г.с, но ми казаха, че плода отговаря на 7 г.с, тъй като е спрял да се развива. Това ми беше първа бременност и тотален шок след случилото се. И аз, като всички останали никога не съм си представяла, че ще ми се случи нещо подобно, но ето, че...нещата не стават така, както ние си мислим и искаме. Казаха ми след две седмици да ида на преглед и ще ми направят изследване за "тромбофилия" та да видим дали ще покаже нещо. Не знам дали е нормално, но след процедурата имам леки болки в едната гърда и по конкретно ме боли зърното. Ако някой е изпитвал нещо подобно нека сподели.

# 566
През март 2019 направих аборт. Изчаках известно време да се възстановя и от няколко месеца правим нови опити, но за жалост без резултат. Въпроса ми е има ли връзка с аборта или не се получава по други причини?

# 567
През март 2019 направих аборт. Изчаках известно време да се възстановя и от няколко месеца правим нови опити, но за жалост без резултат. Въпроса ми е има ли връзка с аборта или не се получава по други причини?

Здравей, ние не можем да кажем. Може да има, ако процедурата не е извършена, както трябва и да са наранили прекалено много лигавицата.. А може и да няма, просто да не се уцелва момента.. Отиди на лекар и нека те види след М има ли фоликул.. Успех! 🍀

# 568
  • София
Вчера беше поредния ми черен ден, но за първи път с абразио. За мизерии и отношение в МД мисля, че няма смисъл да споделям. Притеснява ме факта, че нямам никакво кървене. Съвсем бледо розово зацапване при ходене до тоалетната. При отиването ми кървях доста. Възможно ли е толкова добре да е почистено всичко и да е изтекло всичко, че да няма какво да изтича. Да се готвя ли за въпросната задържана кръв в матката? Какво се усеща ако задържам кръвта в маткага?След манипулацията, която беше вчера към 17.00 никой не ме е преглеждал, само ме питаха как съм и днес ме пуснаха да се прибера с уговорката да отида в понеделник да ме изпишат.

# 569
Вчера беше поредния ми черен ден, но за първи път с абразио. За мизерии и отношение в МД мисля, че няма смисъл да споделям. Притеснява ме факта, че нямам никакво кървене. Съвсем бледо розово зацапване при ходене до тоалетната. При отиването ми кървях доста. Възможно ли е толкова добре да е почистено всичко и да е изтекло всичко, че да няма какво да изтича. Да се готвя ли за въпросната задържана кръв в матката? Какво се усеща ако задържам кръвта в маткага?След манипулацията, която беше вчера към 17.00 никой не ме е преглеждал, само ме питаха как съм и днес ме пуснаха да се прибера с уговорката да отида в понеделник да ме изпишат.
При мен беше така 1 ден нвщо леко.После 2-3 дена нищо,след това отново зацапване,спиране към 10 ден вече по силно и спря около 15 ден алед кюртажа.Пих противозачатачни 21 ден и на 22ден ми дойде цикъл.Очаквах че ще е мн обилен ,но е нормален за сега.След нг ще отида да ме прегледат

Общи условия

Активация на акаунт