Кюретаж и забременяване след това - тема 82

• 27 385
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Rochellka, и аз съм на същото мнение.

И на мен са ми изписвали противозачатъчни в миналото - само прикриват проблема и като ги спреш разбърканите ти хормони се връщат, както са си били преди да започнеш да пиеш ОК. На мен лично нищо не ми регулираха.
При някои обаче може и да са помогнали.

# 616
  • София
Аз имах предвид приема на противозачатъчни след спонтанен аборт, не по принцип.
Когато имаш системни хормонални нарушения, трябва да се търси причината за тях, а не да се лекува следствието.

Аз съм пила дълго време противозачатъчни заради болезнена менструация. Докато ги пия, всичко е наред, след като ги спра, адските болки се връщат, няма оправия.

# 617
  • Dope Reach
Разбрах какво имаш предвид, Дели. Именно това, което споменаваш е причината за моя пост. Дълго време си мислих, че щом ги пия и ми идва, значи всичко е нормално. Впоследствие научих, че това даже не е цикъл. За съжаление през повечето време, в което ги пих, бях прекалено млада, за да се замисля какво реално си причинявам.

Момичета, весело посрещане на новата година! Нека тя да бъде нашата година и страданията ни да останат в миналото! Искрено пожелавам на всяка една от нас да бъдем живи и здрави и с големите шкембаци (ама съвсем скоро)! Heart

# 618
Весело посрещане на новата година момичета!

# 619
При мен противозачатъчните разбъркват повече хормоните ми, отколкото да ги регулират. И аз съм пила заради много болезнена менструация (но редовна) и след като ги спрях 7 месеца не можаха да ми се регулират хормоните и цикъла. Според мен трябва много внимателно да се преценяват ползите и вредите от тях.

Весело посрещане на новата година и от мен! Нека тя да бъде щастлива за всички и да видим отново двете чертички, но този път с успешен, здрав и пухкав финал в прегръдките ни!

# 620
Весело посрещане на 2020 година, момичета!

Така се надявам всички кошмари да си останат в 2019, а 2020 година да ни е късметлийска на всички. Пожелавам си от самото начало да я напълним тази тема само с хвалби за здрави бебчета❤️

Весел празник❤️🎀🎁

# 621
  • София
Весело посрещане на Новата година! Нека бъде плодородна за всички нас и да я напълним само с добри новини, ако има как повече момичета да не се присъединяват към нас. И нека всичко, което си пожелаете в 00.00 се сбъдне! До догодина ❤

# 622
ЧНГ на всички, бъдете здрави и обичани. Нека всичко, което сте си пожелали тази нощ да стане реалност. Нека групата има все по-малко членове и все повече хубави и обнадеждаващи новини.

# 623
Честита нова година и от мен! Дано е нашата година! Flowers Four Leaf Clover
Ох, сега се загледах как това е тема нр 82 и ми стана мъчно колко много страници с тъга и надежди са това. Дано да идват по-малко хора тук вече!

# 624
Честита Нова година на всички! Бъдете живи и здрави!
Знаете ли дали е проблем ако отида на преглед на 17 ден от абразиото, а не на 14 ден?

# 625
  • Sofia
Честита Нова година на всички! Бъдете живи и здрави!
Знаете ли дали е проблем ако отида на преглед на 17 ден от абразиото, а не на 14 ден?
Не би трябвало да е проблем. Според денят, в който отиваш, те ще знаят какво да гледат

# 626
Здравейте дами,
За много години на всички, много здраве и скоро всички да бъдем +1 нов член в семейството..
Да ви попитам дали е нормално вече 1 месец и 5 дни след абразиото да нямам Мц?По принцип съм с нередовен Мц, но почвам отново да се притеснявам..

# 627
  • Sofia
Да ви попитам дали е нормално вече 1 месец и 5 дни след абразиото да нямам Мц?По принцип съм с нередовен Мц, но почвам отново да се притеснявам..
На мен АГ ми каза, че до 45-50 дена след абразиото е нормално.
И аз съм с нередовен цикъл, дойде ми на 42-ия ден.

# 628
Здравейте дами,
За много години на всички, много здраве и скоро всички да бъдем +1 нов член в семейството..
Здравей,на мен ми казаха че до 40,45 дни МЦ ще дойде,при мен дойде на 34 дни ,не се притеснявай 🙂

# 629
Здравейте дами,
Аз съм с редовен цикъл и след абразиото ми дойде на 43 ден. При прегледа нямаше нищо нередно. Не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт