На море в Турция - тема 64

• 65 499
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, последните 5 години и ние предпочитаме да почиваме в Турция. Тази година началото на септ бяхме за 2 седмици в Aqua Fantasy Kusadasi. Това е единствения хотел който повтаряме. Тази година обаче без да ни уведомят от агенцията ни, се оказа че половината част на хотела е даден на TUI. На практика от 1 хотел е станал 2. Територията е значително по-малка, анимацията беше една идея по-зле от миналата година. Плюс беше храната, стори ми се малко по-разнообразна. Просто имайте в предвид, че хотала се е свил а цената му расте доста. Тази година гледаме von resort beach и cost. Чудя се дали има значение кой ще изберем т.к май ползват всички всичко ? Разликата в цената ми е 200 лв.
Още от пролетта се знае, че Aqua fantasy ще се раздели на два хотела с общ аквапарк.  През лятото вървеше реновация на тази част, която беше купена от TUI,  но не знам дали е приключила и дали ще пуснат хотела за следващия сезон. Вашата агенция е трябвало да ви уведоми още преди да направите резервация, а не да ви поставя пред свършен факт.

# 121
AIR, къде има цени за Лимак Аркадия и плажът му плитък ли е? За нас аквапарка не е от значение.

# 122
  • Някъде в Европа...
AIR, къде има цени за Лимак Аркадия и плажът му плитък ли е? За нас аквапарка не е от значение.
Турс клуб имат цени с автобус, предполагам и останалите агенции..За плажа, особено за дълбочина, не мога да помогна - нас пък това не ни интересува, детето е много добър плувец и даже би се радвало повече на дълбоко море, за мой ужас..иначе плажът е добре..

# 123
Благодаря, видях. Доста над бюджета ми е. Търсенето продължава.

# 124
  • София
Привет!
Получихме покана от приятели да ходим заедно в Бодрум, хотел Кадикале 5*. Случайно някой да има пресни впечатления от там? Аз нещо не съм възхитена от видяното в нета.
Миналото лято бяхме в Ясмин, Бодрум и останахме много доволни. Имам усещане обаче, че Кадикале не е толкова добър.

# 125
  • Пловдив
Роже ,много хубава информация за Аква Тур.Благодаря.Наистина хотелите са на доста по ниски цени от Тез Тур.Дано скоро и Емералд качат  да сравним.Имам въпрос някой пътувал ли е с Аква Тур и какви са им полетите?В сайта не видях нищо.

# 126
Славейче, ние миналата година бяхме с Аква тур, доволна съм.

Още при резервацията февруари бяха обявени часове за полета, които се спазиха.
На отиване беше сутринта към 8, връщането  около обяд.

# 127
Здравейте,може ли да ми кажете,какво означава „select room” в Amara Elit,Кушадасъ.Благодаря.
Стаята е с две двойни легла и диван. Доста голяма. Банята е с душ и вана.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 06:20 от AnMary

# 128
  • Велико Търново
Скрит текст:
Здравейте,може ли да ми кажете,какво означава „select room” в Amara Elit,Кушадасъ.Благодаря.

Много благодаря.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 06:21 от AnMary

# 129
  • София
Скрит текст:

Много благодаря.
....и джакузи

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 06:21 от AnMary

# 130
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Здравейте, момичета и момчета! Благодаря на всички за споделената информация. Прочетох всичко от последните 4 теми. Получих много информация от вас и много ревюта за хотелите, които се предлагат тука. Аз бих искала да почиваме в Sueno Side. Той като че ли отговаря най-много на нашите изисквания - хубав плаж и море, аквапарк, град на професиите и други занимания за деца. Но в последните две теми нещо не се споменава. Моля ви за пресни отзиви -реновирани ли са стаите и дали е подходящ за дете на 10 години. Благодаря на отзовалите се!

# 131
Здравейте, момичета и момчета! Благодаря на всички за споделената информация. Прочетох всичко от последните 4 теми. Получих много информация от вас и много ревюта за хотелите, които се предлагат тука. Аз бих искала да почиваме в Sueno Side. Той като че ли отговаря най-много на нашите изисквания - хубав плаж и море, аквапарк, град на професиите и други занимания за деца. Но в последните две теми нещо не се споменава. Моля ви за пресни отзиви -реновирани ли са стаите и дали е подходящ за дете на 10 години. Благодаря на отзовалите се!
Ние бяхме края на май там.
Бяхме в двойна стая и беше голяма, но имаше посетители с две деца и имаха оплаквания относно големината им.
Хотела е хубав, анимацията също, плажът е голям единствено забележки имам към храната и то относно разнообразие. Сред персонала повечето бяха от азърбейджан и ми се струва, че от тази гледна точка ми липсваше турското гостоприемство.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 21:18 от kontesa Maria

# 132
  • Варна
По Виваком Арена дават за Памук Кале.

# 133
  • Стара Загора
Хотелите Eftalia са ясни - ниска цена, прилично ниво, много водни атракции, хубави стаи (в новите хотели), ужасен плаж, добра храна. Спаред мен аквапаркът на Eftalia е най-як.
В Ефталиите бяхме 2018 и 2019 година, т.е. имам база за сравнение. Плажът е много подобрен. Има насипан пясък, машина изкарваше такъв от морето , много по-добре е . Камъните почти ги няма, дори си носихме акваобувки, които не се наложи да използваме!!! Та в тази връзка мога да кажа със сигурност, че плажът не е ужасен.

Качвам снимка от една малка част от плажа на Ефталиите. От чадърите под тентите до водата има 70 крачки . Това отпред са няколко издърпани шезлонги от туристи, които искат да са до водата.
Скрит текст:
Още 2 снимки от плажа на Ефталия
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 06:23 от AnMary

# 134
  • В.Търново
Да попитам за плажа на Ефталиите, като не е толкова зле като се влезе във водата до къде стига?

Общи условия

Активация на акаунт