На море в Турция - тема 64

• 65 662
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, може ли мнение за хотела - Ladonia Hotels Adakule, намиращ се в Кушадасъ. Някой посещавал ли го е и заслужава ли си да се почива там през месец Май?

# 226
  • София
Знае ли се кога ще бъдат качени офертите на Емералд за Лара? Рязко смених концепцията и утре трябва да платя резервация по лимитираните оферти на Аква Тур, но сега виждам, че Емералд имат самолетна програма с 9 нощувки и съм в чуденка.
Oh! Carol, нали знаеш, че при лимитираните оферти на Аква тур плащането е веднага на 100% и нямаш право на никакво анулиране. Анулираш ли губиш 100% от сумата...

# 227
  • Варна

Това е най-близкия паркинг, за 8 лири на ден, пазиш билетчето от паркинга като очите си, ако не можеш да се ориентираш, пиши.

Този паркинг има ли безплатен трансфер до летището ?

От и до летището, за това писах, пазиш билетчето, по него ще платиш дните престой, записват, за да знаят с кой летиш и кога да ви вземат.

# 228
  • Берлин
Мои приятели бяха в този хотел и са много доволни. Бюджетен е. Не го познавам от личен опит,но ако на някой му е полезно... Снощи се видяхме и стана дума,пак за там са резервирали през букинг за 2020

# 229
Знае ли се кога ще бъдат качени офертите на Емералд за Лара? Рязко смених концепцията и утре трябва да платя резервация по лимитираните оферти на Аква Тур, но сега виждам, че Емералд имат самолетна програма с 9 нощувки и съм в чуденка.
Oh! Carol, нали знаеш, че при лимитираните оферти на Аква тур плащането е веднага на 100% и нямаш право на никакво анулиране. Анулираш ли губиш 100% от сумата...

Знам, знам. Разчитам, че друго освен здравословен проблем не може да ни спре и ще направя застраховка Отмяна на пътуване (знам и че ѝ е доста ограничено покритието, но това е). Тази година нещо вообще не ми се занимава, гледах ограничен брой хотели и то в Лара, а този (Адалия) съм го харесала от миналата година. Просто после ще спра да гледам оферти и ще си викам, че тая е много яка.

# 230
  • София
еййй, Емералд не стига че са сложили такива часове на полетите си до Анталия, от които главата да те заболи,освен джоба и реално плащаш 7 нощувки, а стоиш 6 дни... ами и на всичкото отгоре от вчера до днес повишиха  първоначалните цени на първите си хотели...

# 231
  • Някъде в Европа...
Аз пак да попитам..Да кажете нещо за Пегасос Уърлд - Сиде? Мога ли да го намеря при някоя наша агенция?
https://youtu.be/A0IoeCxmyvg

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 22:31 от AIR

# 232
AIR, защо не пуснеш запитване към агенциите?

# 233
  • Някъде в Европа...
AIR, защо не пуснеш запитване към агенциите?
Това е следващото, което ще направя! Разбрах вече, че една не го предлага..
По-скоро ме вълнуват впечатления, някой дали е влизал там...от сайтовете четох...

# 234
Buni5, дори не съм го чувала този хотел, но полюбопитствах и разгледах снимки. Щом държите на плажа, вероятно ще проучили въпроса, но все пак ще напиша какво ми направи впечатление докато четях и разглеждах - на влизане в морето брегът е скалист и едва ли ще е комфортно без аква обувки.
Ако ви притеснява наплива от българи в комплекса Камелия, вижте околните хотели с хубави плажове. Например Melas Holiday Village - прекрасен комплекс, насочен към немските туристи. Или Sueno Beach, Kirman Sidemarin, Trendy Aspendos... Има и още, които отговарят на бюджета ви и са с хубав пясъчен плаж и външна част на ресторанта.

krems82, Lonicera Resort отговаря на условията ви.
Много благодаря за полезната информация, с удоволствше ще разгледам предложенията Ви.
Изглеждат страхотно!

# 235
  • Варна
,никога не съм чакала на границата, минавам я около 1.00 и няма никой. С автобус трябва да се съобразяваш

Сигурно сте страхотни късметлии Simple Smile без нито една греда Simple Smile В интерес на истината около 80 % от минаването на границата е от 40 мин. до час , но има и рекорди на мои приятели от Пловдив с 14 часа на Свиленград поради срив на турскАта система.Моя рекорд е 7 часа на Малко Търново и това , че бях с колата нищо не ми помогна.А има и хора дето за нищо на света не се качват на самолет Sad За другото лято има една заявка за катамаран от Бургас , ама око да види Simple Smile

# 236
  • Sofia
еййй, Емералд не стига че са сложили такива часове на полетите си до Анталия, от които главата да те заболи,освен джоба и реално плащаш 7 нощувки, а стоиш 6 дни... ами и на всичкото отгоре от вчера до днес повишиха  първоначалните цени на първите си хотели...
Намерих самолетни оферти само 7-8 хотела в Алания, аз ли не търся правилно?

# 237
  • Варна
,никога не съм чакала на границата, минавам я около 1.00 и няма никой. С автобус трябва да се съобразяваш
Сигурно сте страхотни късметлии Simple Smile без нито една греда Simple Smile В интерес на истината около 80 % от минаването на границата е от 40 мин. до час , но има и рекорди на мои приятели от Пловдив с 14 часа на Свиленград поради срив на турскАта система.Моя рекорд е 7 часа на Малко Търново и това , че бях с колата нищо не ми помогна.А има и хора дето за нищо на света не се качват на самолет Sad За другото лято има една заявка за катамаран от Бургас , ама око да види Simple Smile
Предполагам минаването на границата зависи през кой пункт ще се мине. Ние досега все през Лесово сме минавали. Преди години минавахме за 20-30мин., постоянно, а ни се струваше че е бавно. Обаче последните години за под 1 час не се е случвало, а по-скоро минаваме за между 1.5 и 3 часа. Не знам какво се промени, всичко е все същото, може би само трафика се увеличи значително.

# 238
  • Варна
Марги, благодаря за отговора. И от агенцията ми препоръчаха Лонисера, но тя нали е в Алания?

Лонисерите са по скоро в нищото на 22 км. от Алания.Не че за 2 лв. с долмуша не се стига до града.На визитката последния ни хотел пишеше Сиде , а се оказахме на 20 км. от Сиде и 16 км. от Манавгат .

# 239
Може ли отзив за Quattro Beach Spa and Resort, моля. Интересува ме плажът - май веднага става много дълбоко?
Самият хотел заслужава ли си и има ли външна част ресторанта?

Общи условия

Активация на акаунт