На море в Турция - тема 64

• 65 660
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
  • Някъде в Европа...
Марги, благодаря за отговора. И от агенцията ми препоръчаха Лонисера, но тя нали е в Алания?

Лонисерите са по скоро в нищото на 22 км. от Алания.Не че за 2 лв. с долмуша не се стига до града.На визитката последния ни хотел пишеше Сиде , а се оказахме на 20 км. от Сиде и 16 км. от Манавгат .

В нищото, но около тях е много оживено - постоянен пазар, които почва от портала на хотела...Отделно майка ми, която е със сменени коленни стави, за 20-тина минути пеша, е стигнала до място на пазар, който се провеждал в сряда...
Реално единици са хотелите, които са обявени в Алания, а са в самия град...Има две понятия - град и район. Агенциите имат впредвид район, оказвайки местоположението на даден хотел...Затова се оглежда и къде точно се намира хотела, близки други хотели, път, аптека, търг. обекти - всичко това е лесно с Гугъл карти и виртуална разходка. На мен ми е чудно как някой може да избере хотел и да плати за него, без реално да знае къде е...

Аз изпратих запитвания до няколко големи тур. агенции за х. Пегасос, Сиде - да видим какво ще ми отговорят!

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 10:12 от AIR

# 241
Може ли отзив за Quattro Beach Spa and Resort, моля. Интересува ме плажът - май веднага става много дълбоко?
Самият хотел заслужава ли си и има ли външна част ресторанта?

До колкото прочетох, влизането във водата е проблемно заради скалистия бряг. За това се влиза от пирса.
Ето снимка от интернет -
Скрит текст:

Пак от снимки видях табела, на която пише, че дълбочината в края на пирса е 4 м.

# 242
Благодаря, Марги, и този отпада значи...
Моля да споделите за плажа на Камелиите, плитък ли е. Това е задължителното изискване на дъщеря ми Thinking

# 243
  • Sofia
Благодаря, Марги, и този отпада значи...
Моля да споделите за плажа на Камелиите, плитък ли е. Това е задължителното изискване на дъщеря ми Thinking
Да, плитък е 😀

# 244
Има един хотел, който много харесвам на снимки, не съм била на място - Nirvana Lagoon Luxury.
Бях го забравила, но сега ми попадна в полезрението и отново се прехласнах. Тръгнах да чета за него и се изненадах, че мненията са значително по-малко, отколкото за другите хотели, които проучвам. На всичко отгоре май му е паднало нивото и не си заслужава. А така се зарадвах, че открих още една възможност. Оф!

# 245
  • Пловдив
Здравейте, момичета и момчета. Вече 10-15 години плажуваме из Гърция. Миналото лято на път за Лесбос минахме през Турция, където останахме няколко дни и нещо като че ли ме влече другото лято да завторим. Нашите почивки обикновено са около 2 седмици, като съчетаваме разглеждане с плажуване. Хубавият чист плаж ни и много важен, както и да няма твърде много хора. С 2 деца на 12 и 15 ще бъдем. Не сме почитатели на ол инклузива, но вТурция май се налага да се прежалим, поне за част от почивката. Та докато разглеждах маршрути и идеи (Пловдив-Истанбул-Кападокия за 2-3 нощи-Мерсин-Анталия) бисквитките ме изловиха и ми предложиха Вонрезорт бийч (предпочетох го заради къщичките) за 5 нощувки с безплатна анулация за началото на септември на цена за всички ни 1163 евро.
При така описания ни стил на пътуване смятате ли маршрута/хотела за добра идея?Можете ли да предложите оптимизация?

# 246
  • София
Влизам да се похваля с резервация в Суено за догодина. Благодаря на Халим за съдействието и бързата реакция!
Много държа да ви покажа нагледно как работят някои наши агенции. Преди да потърся Халим направих запитване за цена до Акватур за втората половина на септември. Прилагам ви цитат от писмото, което получих.

"Здравейте,
Относно Sueno Golf Belek – хотела ще бъде отворен до 11.09.2020, по тази причина не мога да оферирам исканият от Вас период."

Между другото резервацията ми е от 14 септември нататък. Найс, а?

# 247
  • Стара Загора
И аз да се похваля с резервация за любимия Суено за лято 2020  Simple Smile
Благодаря на Халим ! Втори път резервирам през него - препоръчвам го с две ръце!

# 248
Кой е този халим???

# 249
  • София
С главна буква е Халим...даже специално неговото име трябва да се пише с всички букви главни. Това е човек, който изключително много помага при резервациите и то безвъзмездно, просто е пич.

# 250
И аз да се похваля с резервация за любимия Суено за лято 2020  Simple Smile
Благодаря на Халим ! Втори път резервирам през него - препоръчвам го с две ръце!
Как резервирахте, чрез него? Някой сайт ли ползвате?

# 251
  • София
Явно не четете както трябва.  На първа страница е телефона му. В групата е под псевдоним BsrnX. На 14 страница има негов пост. Погледнете, моля.

# 252
 Има ли някой почивал в IC Green Palace Lara, че на 1-ва страница не намирам нищо, а ми изпадна много добра оферта.

# 253
Има ли някой почивал в IC Green Palace Lara, че на 1-ва страница не намирам нищо, а ми изпадна много добра оферта.

Каква е офертата и от къде?

# 254
  • Берлин
Грабииии. Струва си

Общи условия

Активация на акаунт