На море в Турция - тема 64

• 65 537
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Здравейте! Имате ли отзиви за този хотел - CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA - 5* - Белек. Как е плажа, стаите, обслужване? Подходящ ли е за дете на 10 години?

# 391
kontesa Maria, между двата хотела, за мен Crystal Green Bay е по-добър. Имал е реновация преди 2 години, но не знам дали на всички типове стаи. Храната е добра, обслужването също. Има съвсем леки водни пързалки. Недостатъците му са, че е далече от Бодрум и че е в залив и морето е като езеро. Дъното повече прилича на тинесто, отколкото на пясъчно.

danym21, Crystal Waterworld Resort е хотел с малка територия и голяма леглова база, което го прави доста пренаселен. Миналата година е построена и нова сграда, май се води 4-звезден хотел със същото име, който ползва територията на основния Crystal Waterworld Resort и е през една улица от него. Вероятно в резултат на и без това голямата леглова база, а и на допълнителната сграда, почиващите се оплакват от опашки на пързалките и недостиг на гумените рингове за спускане - трябва човек да дебне кога ще се освободи някой. Иначе аквапаркът  е с доста пързалки. Плажът е широк, но има камъни на влизане в морето. Стаите са ок на вид, но са малки. Обслужването в хотелите Crystal е добро за цената си.

# 392
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Благодаря много, Марги, за изчерпателната информация. Може би ще се откажа от този хотел, въпреки добрия аквапарк!

# 393
  • Берлин
Марги,сравненията между хотели,което правиш в последните страници,е изккючително полезно. Предлагам да ги включиш в 1 стр.

# 394
Да ви кажа само, че питах IАTI (hweb платформата) за няколко хотела, които евентуално ще резервирам за роднини и приятели, защо още няма цени по сайтовете на хотелите.

Един от тях беше Granada Luxury
https://granada.hweb.com/tr/granada-luxury-belek/

For 2020 our price polices have not yet been updated on our hotel's web page. If you contact us towards the end of november, it will be our pleasure to help you along with early booking reservations for next year. Thank you for your understanding.

И отговора както и очаквах е, че тази година явно е още рано за доста хотели и цени ще има към края на ноември.

Освен това тези, които резервират през други платформи не забравяйте, че ще има всякакви "black friday", "cyber monday", които могат да са по всяко време и да не са само в определен ден или период и да продължават по няколко дни или седмица например, както и че някои от тези отстъпки ще са истински, но много от тях не, така че проверявайте добре.

# 395
  • Пловдив
Аз съм в абсолютна чуденка- може да ходим на море в периода от 10 юли до края на август. С рейс двама възрастни и дете на 10 . Бюджет около 2000 лв за 7 нощувки.Кушадасъ от 10 юли или Анталия 21 август. Като съвсем се обърках с хотелите вече. Искаме плаж, анимация и зеленина. Парите са малко за този сезон,но предложете приличен хотел🤗🤗🤗🤗  Все ще се вместим в нещо. Също се чудя къде ще е по-горещо - в Кушадасъ 10 юли или Сиде,Алания 21 август ?

# 396
  • ВАРНА
За Анталия и Алания през юли и август  2 000 лв. за един човек и дотам.

# 397
Благодаря ти Марги.

kontesa Maria, между двата хотела, за мен Crystal Green Bay е по-добър. Имал е реновация преди 2 години, но не знам дали на всички типове стаи. Храната е добра, обслужването също. Има съвсем леки водни пързалки. Недостатъците му са, че е далече от Бодрум и че е в залив и морето е като езеро. Дъното повече прилича на тинесто, отколкото на пясъчно.

danym21, Crystal Waterworld Resort е хотел с малка територия и голяма леглова база, което го прави доста пренаселен. Миналата година е построена и нова сграда, май се води 4-звезден хотел със същото име, който ползва територията на основния Crystal Waterworld Resort и е през една улица от него. Вероятно в резултат на и без това голямата леглова база, а и на допълнителната сграда, почиващите се оплакват от опашки на пързалките и недостиг на гумените рингове за спускане - трябва човек да дебне кога ще се освободи някой. Иначе аквапаркът  е с доста пързалки. Плажът е широк, но има камъни на влизане в морето. Стаите са ок на вид, но са малки. Обслужването в хотелите Crystal е добро за цената си.

# 398

Варненец, защо говориш глупости и стресираш жената. Ние двама възрастни за 21 август се вместихме за 2300 в Алания-Хайдарпаша и то за 9 нощувки.  Като чета отзиви и гледам клипчета, хотелът никак не е лош.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 18:38 от alinnna

# 399
Набелязала съм вече хотел в Кушадасъ. Досега винаги сме пътували с турс клуб и съм доволна от тях, но албена холидейс предлагат хотела доста по-евтино. Читава ли е  тази агенция?В хотела вече сме били, така че няма в това отношение изненада, по скоро ме притесняват пътуването  и организацията на въпросната фирма. Ако някой е пътувал с тях да сподели.

# 400
  • В.Търново
Бихте ли споделили кой е хотела?
По принцип Албена Холидейз е известна агенция.

# 401
Бихте ли споделили кой е хотела?
По принцип Албена Холидейз е известна агенция.
Рамада резорт кушадасъ, плажът не е пред хотела-то затова и цената е такава

# 402
  • София
Албена, че държи едни от най-ниските цени е факт, но чак пък драстична разлика да има с Турс, не ми се вярва. От Ориент е с 5-10-15 лв, от Турс сигурно 30-40. Не знам де, размишлявам на глас. Иначе аз все с тях пътувам, мои близки също при тях съм натресъл. Досега само 1 издънка не по тяхна вина.

# 403
Специално за хотела, кой харесахме има разлика от 110лв, и то не на 2000лв, а на 1200.
Това са 10 процента

# 404

Варненец, защо говориш глупости и стресираш жената. Ние двама възрастни за 21 август се вместихме за 2300 в Алания-Хайдарпаша и то за 9 нощувки.  Като чета отзиви и гледам клипчета, хотелът никак не е лош.
Самостоятелна резервация през сайт или през агенция , ако може  малко инфо Blush

Общи условия

Активация на акаунт