На море в Турция - тема 64

• 65 505
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
То няма място за сравнение между двата, аз въобще не бих се чудила.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 13:40 от Вαнилия*

# 556
Здравейте дами! Спряла съм се на хотел CLUB TURAN PRINCE WORLD 5 за началото на юни.Почивката е подарък на родителите ми и дъщеря ми , която е на 9. Има доста коментари за хотела, но са стари или поне аз не намерих от тази година. Въпросите ми са свързани с плажа- много ли е каменист за дете и за храната - има ли разнообразие от риба?
Благодаря на всички за отделеното време!

# 557
Pisa, трудно сравнение, почти нямат допирни точки.
Лонисера е много, много по-нов, с по-големи и по-хубави на вид стаи, с пясъчен плаж, с по-разнообразни водни пързалки.  Минусите вероятно ги знаете - доста народ, гъчканица на плажа, средно ниво обслужване и храна.
Ботаник категорично е по-добър като обслужване и храна. Иначе е стар хотел с малки стаи. Всъщност, имат добър вид, защото са реновирани преди 2-3 години. Територията е голяма и хубава, плажът е каменист и без аква обувки е кофти. Пързалките са по-малко е не са толкова интересни, колкото в Лонисера. Има лунапарк, който обаче работи само вечер. Все пак гондолата и блъскащите колички са си някакво разнообразие. Анимацията, според мен, е по-добра.

# 558
Ботаник Платинум е на близка цена, и изглежда доста по-добре.

# 559
Марги , много ти благодаря!

# 560
Здравейте, моля за мнение за Side Breeze Hotel. В traveprepublic излиза добра цена за 2 възрастни + 2 деца (10,12 г.) Търсим бюджетен хотел с пясъчен плаж. Досега в Турция сме почивали в Atlantic holiday club-Кушадасъ и Von Resort Golden beach-Анталия. Ако има как плажа на Вон и аквапарка на Атлантик на бюджетна оферта би било 6-ца от тотото Simple Smile.

За Атлантик при 2+2 каква е била цената ви и съответно кой месец сте почивали там. В момента ми дава навсякъде, че хотелът е пълен.

# 561
Търся да направя резервация за началото на юни. Устройва ме като цена Selektum family resort. Но не намирам отзиви. Излиза ми в гугъл Selektum luxury resort. Но това е друг хотел според мен. Имате ли впечатления?

# 562
Така, както си задала въпроса Pisa само ти можеш да си отговориш, иначе сигурно има трима души и половина в този форум, които биха отишли в този Делфин и повечето от тях са ти отговорили. Другите едва ли ще ти отговорят вероятно, защото им се струва абсурдно, че хотела на практика няма плаж, а някаква си там   пълна мизерия с камъни, по която видиш ли трябвало да ходиш с обувки... Като добавим и неприятните стари сгради и малките стаи, част, от които наистина са пребоядисвани преди години, даже и в момента пак ги пребоядисват, но чудеса едва ли ще станат, не знам какво друго остава.

При всички положение ти си прецени, за мен Делфин са хотели, които са били популярни някъде в миналия век и за съжаление са си останали там в много отношения и със сигурност не бих имал нищо общо с тях.

Колкото за Лонисера, новата му сграда с просторните стаи (особено фамилните) значително превъзхожда старите сгради на много хотели от висок клас и няма как да не ви хареса, територията е приятна, храната е подобна на тази във Вон, може би дори с повече скара, алкохола е само местен. Основния недостатък наистина е, че е от много популярните хотели и в пиковите моменти това ще е проблем предимно сутрин на плажа и при пързалките, просто защото са с по-малка площ.

# 563
  • Пловдив
Търся да направя резервация за началото на юни. Устройва ме като цена Selektum family resort. Но не намирам отзиви. Излиза ми в гугъл Selektum luxury resort. Но това е друг хотел според мен. Имате ли впечатления?

Това е LETOONIA GOLF RESORT 5* сменено е името на Selektum family resort.За това не намирате отзиви и мнения.

# 564
  • Някъде в Европа...
Съвсем сериозно се замислям за Лонисера и то за 4, за да може нощувките да са с 2 повече..(сама с 13 г дете ще съм и на практика няма да стоим в стаята - опитът го показва 😀)
Мислите ли, че храната в основния ресторант на 4 е значително по-различна от 5 зв? Има ли друго ограничение в ползването на 5 зв при настаняване в 4 зв? И друго коя седмица бихте предпочели - последна на август или първа на септември при една и съща цена (с оглед, че руските деца почват уч година на 1.09)?

# 565
Това са два различни хотела. selenium Luxury e по-хубав и е  нов.  Цената му е доста по-висока и класи над другия.

# 566
Съвсем сериозно се замислям за Лонисера и то за 4, за да може нощувките да са с 2 повече..(сама с 13 г дете ще съм и на практика няма да стоим в стаята - опитът го показва 😀)
Мислите ли, че храната в основния ресторант на 4 е значително по-различна от 5 зв? Има ли друго ограничение в ползването на 5 зв при настаняване в 4 зв? И друго коя седмица бихте предпочели - последна на август или първа на септември при една и съща цена (с оглед, че руските деца почват уч година на 1.09)?

Храна ще е почти същата на практика и това не е проблем там, да не говорим, че никой няма да ви спре да ходите и в 5 звездния ресторант, което много хора правят и е едно от честите оплаквания на тези от 5 звездния хотел. Няма други ограничения.

И по принцип към всички, когато сте в хотели с повече от един ресторант, пробвайте ги всичките и не се вживявайте толкова в това, което са ви казали, на повечето места никой няма да се занимава с вас, а дори и някъде нещо да ви кажат, нищо кой знае какво няма да стане.

По-добре септември, в Алания е много топло по принцип и предвид това, че хората може да са малко по-малко, което за там е важно.

# 567
Здравейте дами! Спряла съм се на хотел CLUB TURAN PRINCE WORLD 5 за началото на юни.Почивката е подарък на родителите ми и дъщеря ми , която е на 9. Има доста коментари за хотела, но са стари или поне аз не намерих от тази година. Въпросите ми са свързани с плажа- много ли е каменист за дете и за храната - има ли разнообразие от риба?

Преди 4 години имаше подобен интерес към него, както сега към Лонисера. Почти всеки втори, който пътуваше с туроператор, беше резервирал Turan Prince World. После изведнъж интересът секна, за това вече няма отзиви. Всички се преместиха в Камелия или Лонисера Simple Smile Интересно за лято 2021 кой ли ще е промотираният хотел Simple Smile

Както и да е. Сега на въпросите.
Плажът не е изцяло каменист, има широка пясъчна ивица. Но има камъчета на влизане във водата и са по-големи от чакъл, така че е препоръчително използването на аква обувки. Другият минус е, че почти веднага става дълбоко. Не знам дали ще му е добре на 9-годишно дете.
Храната - моите впечатления от няколко кратки посещения и от прочетени отзиви са, че има риба, има и разнообразие, но по-скоро в начина на приготвяне. Не се предлагат по 5-6 вида риби, от които човек да си избира коя да му изпекат, както е в някои други хотели. Вечер е по-голямо разнообразието и е горе-долу следното - един вид на скара, един вид задушена, обикновено със сос, някоя рибна салата и евентуално печена в сол.

# 568

Моя близка беше там през първата половина на месец юни, запомних че не беше очарована от плодовете и от липсата на баклава.

# 569
  • Варна

Моя близка беше там през първата половина на месец юни, запомних че не беше очарована от плодовете и от липсата на баклава.

Сигурно е,за още много минуси, ама не си ги запомнила. 😊

Адвенчър, приличаш ми на един стар познайник, дето обясняваше,че Делфините са същите като Ефталиите, че и ти по същия начин. 😁

Общи условия

Активация на акаунт