Отговори
# 120
  • София
Здравейте мами!
Ани аз живея в Стрелбище и доколкото разбрах днес трябва да пуснат водата(ако сте с нас в профилактика).Тя от сутринта е заидвала ама е още доста хладка,но се надявам,че поне довечера ще има и няма да топля пак 2 часа вода,за да се къпем.
А за ваксините вече тотално се обърках:Какви странични ефекти има Пентаксим-а?А Инфанрикс-а има ли странични ефекти и ако сложа Инфанрикс каква друга трябва да бия допълнително.Вече тъкмо си мислех да не умувам много и да сложим живата от касата,ама прочетох,че от живите много алергии се правили и най-често алергията към белтъка на кравето мляко се причинявала от тях,а ние сме на смесено хранене и хич не ми се ще да рискувам.
относно памперсите:Откакто девер ми(който има опит със слагането) ми каза да не ги вдигам високо,а да ги залепям под пъпа нямам проблем с изпускането,а преди всички марки ни изтърваха.
Ira_d банския е страхотен и какви гънчици си има Елла направо да я изям,голяма сладурана.Аз чакам с нетърпение и Иван да стане по пухкав и да го мачкам ,мачкам.....

# 121
аз точно от снимка.бг си качвам моите...друга трябва да е причината... newsm78

Вярно - явно това не е причината. Преди време пробвах да кача снимки от там и не ми се показваха. Затова реших, че е от това.

Не Важно е настройките на албума в сайта да са : Публичен албум , за да може да ги разглеждат другите .

# 122
Здравейте на всички!!!
Аз толкова се разстроих от смъртта на Мишенцето, че не можах да вляза във форума. Това предизвикваше у мен неистов рев. Мир на духа й... Praynig
Та моля да ми простите ако прекаля.
Първо добре дошли на новите мами и бебки, като мен Simple Smile)) Ето ги и моите снимки    http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/kooky_bg/album?.dir=7b13re2& … com/ph//my_photos
Vaniliace - имаш ли възможност да се снимаш и да обясниш как поставяш бебето във слинга легнало, че хич не ми се удава и бебка само се дразни от моите опити. Ще съм страшно благодарна.... А и аз да се похваля, че получаваме от 3 щата на Америка дрешки и пеленки./ леля ми е във Сан Франциско, майка ми и брат ми живеят  във Флорида- близо до Маями, а най-добрата ми приятелка е в Ню Йорк/ До сега почти не ми се е налагало да купувам каквото и да било. Качеството е невероятно!!! Дано все така да ни пращат- тя така бързо расте.
Относно памперсите Памперс ни пропусна 3-4 пъти нощно време. Адела заспива към 22 и спи с мен в леглото до 10-11 сутринта. Събужда се само да се напапка ,малко ми се смее и пак заспива. Днес тати е купил препоръчаните от колежките му Хъгис. Но каза че имало значение от кои магазин се купува, че не навсякъде са оригинални.
Страшно се впечатлих от идеята с превръзките, че до сега съм похабила 3 големи кутии на Чико.
Вода/т.е.чай за колики на Хип/ давам само когато хълца и се карам на бабите да не прекаляват с водата, че моята не отказва. И после няма място за кърма  Crazy
За секса... В началото , около 40-тия ден, много ме болеше. Имах чувството че съм зашита за винаги и няма влизане. Laughing Sick Но с постепенни опити- разтягане и овлажнител става все по-прекрасно  Embarassed Имам чувствителност само на външния ми шев, но не е болка в никакъв случай...
Благодаря на търпеливите прочели всичко. Очаквайте продължение.... Sick

# 123
Здравейте от мен! Благодаря вии на всички за бързите отговори за коричките-но тъй като със Сами не съм имала такива дертове, та сега ме хванаха лудите като го гледам малкия-като от реклама на  Head&Sholders е...,а и на веждичките все като мръсно му стои...пък нали аз с гаджета го уреждам...няма да се излагаме.Аз досега го мажех с бебешко олио с после с гребена,даже тия дни го наплесках с крема  за дупе на Corine de Farmeсега това ползваме като козметика,че ни подариха цялата серия и съм доволна/,но пък от него му белее челцето....
Ира,банския е страхотен,със здраве да си го ползвате...
Сега само да ви се изфукам ,че вече си имам фотоапарат/личен/ и тия дни ще почвам да ви засипвам с нови снимки,че тия от телефона са с кофти качество...и за да ни е хубав фона,сега събирам багажа и поемам към вилата на хлад,че в Пловдив си е бая жежко...
Чао и си почивайте от мен до понеделник-Приятен уикенд на всички и да ви слушкат бебоците...

# 124
  • Русе
Привет, майчета!
Смайли, ами и аз съм от Русе! Ама нали не пиша често, как да ме запомниш...
За дрешките-нашите повечето са от Германия, няма място за сравнение с българските Sad Пък цените им са еднакви! Shocked Другият месец мама и татко ще ходят малко на гости там и ще ни снабдят с още парцалки, че малката госпожица постоянно има нужда от подновяване на гардероба 4470
Вчера тъкмо щях да пиша, че съм много доволна от Памперс, но Дарито така се оака, че беше излязло и през ластиците даже, та оцапахме и тоалета за разходка Embarassed Пробвах и Молфикс, но са много дебели и широки между крачетата и бебка стоеше някак много разкрачена с тях, та повече не сме купували.
Да споделя и аз, че съм много ревнива към детето. Не искам никой да ми го пипа! Naughty Бабата на мъжа ми и свекървата постоянно ме питат(уж на шега) дали ще им я дам за няколко дни те да я гледат, а аз им казвам, че може, но ако я кърмят! Twisted Evil
Отивам да се приготвяме за разходка, жегата вече намаля Grinning

# 125
  • Пловдив
Привет и от нас,

днес ни сложиха и на нас първата ваксина, надяавам се да няма проблеми тази нощ  Praynig . Малката поплака малко, повече си поплака мама, но е така и незнам как ще е занапред, като знам колко още има да я боцкат

За дрешките искам да кажа, че въпреки че всички са и от белгия купувани с радост намерих и доста хубави и качествени и тук.

Ето и от нас малко снимки

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=50046

Много целувки на малките бръмбари

# 126
Много са сладки тези човечетаааа!Всеки път се чудя на косата на Адела!Пепсан,това кенгуру baby bjorn ли е?Аз имам такова и съм много доволна от него.Много ми хареса първата снимка на твоята мишка-с шапката,пу-пу.Благодаря и за вашите комплименти.Кабранска,не се притесняваи толкова, ще го вземем Ивко и с корички.Еунос,какво значение има да ли ти си купувала дрешките-пак са хубави.Тепърва има да купуваш.Сега се гледа бебето,то е сладко.Ани,Балкан е ресторанта.Много се радвам,че е хубав.Младоженците са ни близки приятели и аз се вълнувам за тяхната сватба.А за снимка все ще намерим време.То си е грях да доида до там и да не се видим.Ние да ви почерпим по една бира с пържени картофки. beer cookДнес получихме на Елла англииския паспорт.Много се зарадвах,защото хич не ми се вадеше виза от София-като ги знам какви са...Аиде аз отивам да простирам,че целият диван е в дрехи prostor

# 127
  • София
екатеринче, по въпроса за слинга - доста време ми отне да се науча да я нагласям.по едно вр. си мислех, че в слинга е проблема. но се свиква.

1. слагам си слинга така че халките да са ми отляво, а възглавницата на дясното рамо.
2. слагам бебето с глава в ляво по протежение на слинга и напречно на тялото ми. тя сама си заема удобна поза, като дъга става гледано отстрани.
3. седнала си стягам халките, до последно засега да не ми е хлабаво.

за кърмене от лявата гърда тази поза е супер.
а ако изместих цялото бебе в слинга още надясно, можеш и да дадеш и от дясната, само така слингът отива отстрани , а не пред тялото ти. днес придържайки й главата да суче, си готвех слагети с дясната ръка Simple Smile)

твоят , ако е същия на др. сиърс ще можеш да ползваш моите инструкции, хаха, но другите модели като дидимос има много начини за връзване и .... другите мами катя, иги да се изкажат за тях. моят докато беба е за легнало положение, само по гореописания начин може да се носи, както и обърнат надясно(главата на беб вдясно, възгл. в ляво, халките вдясно).

някой има ли като моя слинг, мами? дано обясних добре... Confused

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 17:48 от vaniliaice

# 128
ИРА страшен е банския и ЕЛЛА голяма кукла  в него. Crazy
Всички бебоци са много хубави и Адела с тая коса ,а майка и каква слабичка...Браво я кажи как е с тия плитки ,търпят ли се лесно и как си миеш косата,че май имам мерак ама дали ще ги изтърпя?? newsm78 И Хриси на Пепсун и Миа големи хубавици..
Хайде и ние да покажем малко тоалети имаме и рокля с гол гръб . Flutter
последната снимка

http://snimka.bg/album.php?album_id=38204&photo=49

# 129
  • София

Хайде и ние да покажем малко тоалети имаме и рокля с гол гръб . Flutter
последната снимка

http://snimka.bg/album.php?album_id=38204&photo=49

еееееееееееец ец ец  Laughing
просто мацка и половина  Mr. Green
избихте рибата, дето се вика Simple Smile) страшни тоалети!

# 130
  • София
Супер сте! Мерси много за обясненията, най-накрая и аз да вмъкна снимка Laughing Hug
А и да ми видите self made слингчето. Обаче сега смятам да го развалям и да му взема халките, за да си ушия от памучен плат, че тоя държи горещо. Всъщност това е един мой шал и беше само за проба.

А нали и аз бях голяма мераклийка за слингове, ушиха ми и такъв като на Иги. Обаче не ми е удобен, че докато го сложа, пада голямо увиване и ми отнема време.
Mimoza, роклята с голия гръб е върха.

# 131
Жулианка е прелестна!!!
Ох продължавам да искам 10-тина деца Simple Smile)))
Ще се помъча пак довечера с този слинг че сега Адела спи. Ако не стане ще търся някоя позната да ми покаже нагледно ooooh!. Имах страшно желание да дойда на 5-ти, но току що получих писмо от немския ми шеф че 3-ти 4-ти трябва да съм в Румъния..... Дано на 5-ти се върна.
Въобще пълна програма на 29-ти сме на сватба.... на предишната майка ми я гледаше, дано и сега се справят една с друга.
За плитките- аз нарочно ги направих 2 месеца преди раждането. Много са лесни за миене и поддръжка. Не ти трябва сешоар и мазила. В родилното бях най-прилично сресаната майка, а и на изписването - спретната и нагласена. В момента съм без плитки, косата ми хич не е уредяла, дори напротив... Смятам пак да се сплета след 2-3 месеца, но този път ще си ги направя по-къси. За да ми е още по-удобно.

# 132
  • София

ето за справка една по-стара снимка от зимата с миа в слинга. голям зор беше , ако трябва и горна дреха да си сложа Simple Smile, но се свиква.

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 18:27 от vaniliaice

# 133
Bubble79 Благодаря за снимката ти!!!! Сега вече ми стана напълно ясно!!!!Урааааа от довечера ще се дундуркаме в слинг!!!!

# 134
Крейзи на 7 октомври летим обратно, ако си преди това на изпити ще се видим Peace, ако ли не успех на изпитите Wink Мимето, верно че ти си русенче и с теб може да се разходим с бебоците из парка 1stroller
  Ирка много е сладък банския и аз се чудя дали да и купя и да я пусна в басейна  sport027 По басейните виждам, че са с малки бебенца и си ги къпят, но аз още се двоумя newsm78
   Нашите корички намаляха, но все още си ги има Confused Мажа с бебешко олио и с мека четка реша да паднат. Но пъпчици си имаме вече навсякъде, едни ситнички, не се виждат даже, но се усещат. От тям ли не знам, но цялата се бели горката. По няколко пъти на ден я мажа с олио и лосион, но все и е суха кожичката. Педито каза, че е нормално и нищо не ни препоръча #Cussing out
 Много са ви сладки бебоците и премените им  bouquet Аз дрешки почти не съм купувала, толкова много ни подариха, че не може тях да износи Party

Общи условия

Активация на акаунт