Ани аз живея в Стрелбище и доколкото разбрах днес трябва да пуснат водата(ако сте с нас в профилактика).Тя от сутринта е заидвала ама е още доста хладка,но се надявам,че поне довечера ще има и няма да топля пак 2 часа вода,за да се къпем.
А за ваксините вече тотално се обърках:Какви странични ефекти има Пентаксим-а?А Инфанрикс-а има ли странични ефекти и ако сложа Инфанрикс каква друга трябва да бия допълнително.Вече тъкмо си мислех да не умувам много и да сложим живата от касата,ама прочетох,че от живите много алергии се правили и най-често алергията към белтъка на кравето мляко се причинявала от тях,а ние сме на смесено хранене и хич не ми се ще да рискувам.
относно памперсите:Откакто девер ми(който има опит със слагането) ми каза да не ги вдигам високо,а да ги залепям под пъпа нямам проблем с изпускането,а преди всички марки ни изтърваха.
Ira_d банския е страхотен и какви гънчици си има Елла направо да я изям,голяма сладурана.Аз чакам с нетърпение и Иван да стане по пухкав и да го мачкам ,мачкам.....

)) Ето ги и моите снимки 
Но с постепенни опити- разтягане и овлажнител става все по-прекрасно
Пък цените им са еднакви! 
Бабата на мъжа ми и свекървата постоянно ме питат(уж на шега) дали ще им я дам за няколко дни те да я гледат, а аз им казвам, че може, но ако я кърмят!
Днес получихме на Елла англииския паспорт.Много се зарадвах,защото хич не ми се вадеше виза от София-като ги знам какви са...Аиде аз отивам да простирам,че целият диван е в дрехи

. Имах страшно желание да дойда на 5-ти, но току що получих писмо от немския ми шеф че 3-ти 4-ти трябва да съм в Румъния..... Дано на 5-ти се върна.
, ако ли не успех на изпитите
Мимето, верно че ти си русенче и с теб може да се разходим с бебоците из парка 
По басейните виждам, че са с малки бебенца и си ги къпят, но аз още се двоумя 
Аз дрешки почти не съм купувала, толкова много ни подариха, че не може тях да износи