Отговори
# 135
  • В сърцето на любимите мъже!
Хи-хи, да ви се похваля... вече правихме.... luvbed и то даже по-скоро... luvbed luvbed luvbed

Аз много се притеснявах, че като дойде тоя момент, няма да ми дойде никакво желание, че имахме 3 месеца пауза и съм позабравила как ставаше.  Embarassed
Обаче си беше много добре..., отначало беше малко... все едно съм девствена... ама после...

Само сега се чудя как ще се предпазваме от бременност. Ние откакто сме заедно, не сме използвали презерватив, а и не сме действали по метода на прекъсването, ама май ще трябва да се учим... все пак аз си мисля за презерватив...

Колко време трябва да мине преди да забременя пак? Аз принципно нямам нищо против и сега, ама това пусто секцио...

Ето, цял постинг без да пиша нищо за бебчо, ама и "Асан е ора", да проявя малко егоизъм де... Wink

# 136
  • София
Хи-хи, да ви се похваля... вече правихме.... luvbed и то даже по-скоро... luvbed luvbed luvbed

бравос Simple Smile
ние не сме, но още и не съм била на преглед, 40 дни нинаха, скоро и 2 м. ще стане....не може ли да не ида? то не за друго, ами да ми видят шевовете...някой друг като мен да не е ходил? вср отлагам, не ми се бие път до док. в св. софия, може би при док. дето си следях бременността да ида, поне ми е близо.

# 137
Здравейте и от нас,
Не мога да стигна днес до компа, че да ви почерпя. Ставаме вече на 3 месеца.   party023 beer Popcorn cook
Добре дошли на новите майчета. Май бургаския отбор се увеличава. Ще вземем да си спретнем и ние една срещичка.
Вчера бяхме за втори път на гости. Малко се кривихме в началото, но после много слушахме. Събрахме три бебока единия на 3 месеца (ние), другия на 5 и кръстника ни на 9. Беше голям купон. Опитахме се да ги снимаме, но беше трудно да ги удържим послушни и тримата едновременно. Малкото ни кръстниче е такава фурия, че докато го снимам вече е излязъл от кадъра. Умирам от смях с него. Татко му разправяше как от една седмица се къпят вече във ваната и малкия всяка вечер се опитва да хване струйките от душа с пръсти.
Хайде ще бягам, че ме зоват. Голяма уста гладен и иска яде  newsm47

# 138
Ехееее,Мимозке,ама тя манекенка Жулиана!Страхотна е!!!
Смаили,мен би ме било страх да я пусна в басеина.Има всякакви зарази,които даже да са безопасни за нас,могат да разболеят бебчо.Виж ако имаш бебешки басеин...
FY,малее честити 3 месеца!Ми вие вече големи хора сте станали!
И последно,Ванилиааис,страшни скули имаш!Пу-пу.Дано малката да ги е взела.Аз бях на преглед,но само кръвното ми мериха.Те тук не правят гинекологични прегледи.Ако се чувстваш добре,не е болка за умиране,ако не отидеш според мен.Може само желязото да си видиш.
Ние отиваме на ресторант.Дано мини спи,че голям рев удари днес.Тая ваксина и разката фамилията.
Хора,абе как го правите това със секса?Аз ли съм наи-голямата бъзла?Ще ме зареже мъжа ми,на там върви

# 139
Здравейте момичета!!!
Много ми липсвате но просто няма как да идвам в клуба по често и да ви чета и пиша редовно. Сега се отскубнах за малко и успях да попрочета това онова. Всичко ми е много интересно и актуално - благодаря че ви има. Радвам се че има толкова много мами. Планувам скоро да си купя компютър (давам зор само заради вас) ДАНО ме огрее.
Нашата малка Мариса се оказа капризна госпожица - постоянно иска да е на ръце, събудили се и реве докато не я вдигнеш най лошото е че се захласва за секунди и направо ми спира дъха всеки път щом го направи това. Кошмарно е!!! От реване даже направи пъпна херния и за това просто гледам да не я оставям да реве вече. С две думи да ми е здрав кръста - не ми се мисли като стане 7 -8 кг ....... Thinking
Това е от нас в общи линии - изчезвам че таткото се обади че му било вече скучно сам. Мъже!

# 140
ИРА споко нищо страшно няма  в  luvbed даже си беше супер кеф,съвсем като преди чак се изненадах.Все ви чета ,за неприятни усещания болки и т.н. обаче нищо такова.Така,че отпусни се и си гледай кефа.. WinkСлед първото раждане и аз така се шашках и опъвах ама сега не ,пък и  като знам ,че очи не вадят  Joy
Присъединявам се към това за скулите на Ванилаайс-страшни са!!Благородно ти завиждам за тях  Peace
Благодаря за обясненията и аз успях да кача направо снимка в темата за пробвай снимки и т.н.,но понеже беше голяма беше поорязана и то точно главата ..Затова ако някой ме научи да намалям снимки ще съм супер благодарна.. Hug
Мерси за комплиментите за Жули!! CrazyПостоянно сменям тоалети ,че поне по 3-4 пъти да ги сложим  ooooh!
ЧЕСТИТ 3М НА СИСИ    bouquet

# 141
Здравейте мами и сладки бебоци!
ЧЕСТИТ 3месечник на Анастасия!
Страхотни снимки на малките кипри - пу,пу - направо са супер! Ира, с банския на Елла ме разби, а за роклята с голия гръб на Жули - думи нямам!
Аз бях на преглед,но само кръвното ми мериха.Те тук не правят гинекологични прегледи.Ако се чувстваш добре,не е болка за умиране,ако не отидеш според мен.Може само желязото да си видиш.
Ира, това  с кръвното е като виц. Как така не правят гин.прегледи след раждане? Добре, че не ти преглеждат зъбите  Joy Joy Joy
Симби, чак и аз се пиртесних, добре, че всичко е завършило добре. Явно това е начина, и аз така съм чувала, че трябва да се обърне надолу с главата, а бе ДАЙ БОЖЕ никому да не се налага.
За плуването на бебета - гледах едно предване и там казаха, че това им е вроден инстинкт, който след 3-месечна възраст се губи. Също така - тези умения, които е придобило в първите 3 месеца ако се учи да плува, трябва да се продължава и натам с тренировките, че се забравят. Как го обясних само ..... Смайли, внимавай с тези обществени басейни за малката, те за нас са опасни, аза тях да не говорим.
Стига толкова, че вече ме викат ...
Много  Hug по дупенцата и спокойна и спяща нощ на малките сладури и мами

# 142
  • видин
здравейте,
браво!такова секси настроение! поздравления!
много са ви хубави снимките. аз още не съм пробвала да кача.ще трябва да си преговоря обясненията.
в понеделник сме на ваксина. чудя се дали да давам профилактично преди това панадол. сега се сещам, че освен обикновения живачен термометър- обикновения, нямаме друг, който да е по-подходящ за бебета. вие какви имате? има едни,които са за челото, но май мерят само цели градуси.
посъветвайте ме.
лека нощ !

# 143
Много ми се прииска да ви покажа снимки от сватбата ми преди 2 години  Rolling Eyes
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/kooky_bg/album?.dir=mail
Покажете и ваши, че напоследък много приятели се зажениха и водим статистика за  рокли и организация  Grinning
 И моля ви дайте ми телефона на тази инструкторка по плуване!!! Таткото се нави , а и си имаме вана  Praynig

# 144

в понеделник сме на ваксина. чудя се дали да давам профилактично преди това панадол.

Според мен няма нужда от превантивни мерки. На Аделка й биха ваксината във вторник . Плака, а като се прибрахме й направих компрес със реванол и лепенка за пъпче / продават ги в аптеката по 1 лев едната/
Цял ден беше киселка, гушках я и я успокоявах. Не я оставях да плаче и гледах да не докосвам инжектираната страна. Смених компреса още 2 пъти и на другата сутрин всичко беше отминало. Днес когато я къпах усетих, че мястото на боцкане е като твърдо топче, но предполагам че е нормално....щом не я боли. Температура не е вдигала хич.

# 145
  • София
е-е-е-е-е, мерси ви, момичета. и аз си ги харесвам, но не си харесвам много зъбите Sad  хихи, какво да се прави...та дано малката вземе моите очи и скули и на татито страхотните бели и подредени зъби Simple Smile)), зъболекарката ни така се смееше преди още, тати да си даде зъбите като дойде време  Mr. Green

мимоз,кажи с каква програма отваряш сниммки, аз съм с МS offиce picture manager, да видя дали ще мога да ти помогна. принципно има опция resize и там задаваш примерно 400 на 300 пиксела, получава се горе долу като мойта със слинга. но кажи по-точно пак.

в духа на сватбените снимки Simple Smile, ето на тези се харесвам много. затова пак и реших да се направя на кичури. пс. екатерина, ти си прекрасна в тази нежна рокля, много елегантна сватба, красиви жени, а като гледам сега съпруга ти, малката много ми прилича на него, но с твоята женска хубост Simple Smile (как го докарах само, а  Confused)

еееееех, кога беше далечната 2002 г..........

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 23:53 от vaniliaice

# 146
Здравейте и от нас.
И това не ми се беше случвало и бързам да споделя.....тази вечер сме къпали Виктор спящ, не пожела да се събуди детето и това си, чак се притесних да ви кажа.Миеме глава, крака, дупе а той спи.Събуди се чак когато го извадихме от коритото ThinkingИмал ли е някой подобен случай или моето дете нещо се е бъгнало?
maria_ra  , ние имаме 3 термометъра, един живачен, един дигитален и един за мерене на температурата в ухото който ни го изпрати свекър ми от САЩ.Трябва да ти кажа, че по-добър от живачния няма, останалите показват ориентировъчно колко е.Аз на Вики му я меря само с живачния и то под мишницата, това е най-точния начин.Хич не си хвър;яй парите на вятъра защото после само събират прах Simple Smile
Лека нощ от нас  bouquet

# 147
Ванилаайс като отварям снимки в горния ляв ъгъл пише WINDOWS PICTURES END FAX VIEWER
Не знам това ли е??
Екатерина-много сте хубави,чаровни и роклята много елегантна и нежна.  PeaceА Адела наистина копие на таткото и прическата и даже  Laughing
Мариа Ра ние имаме  за ухото дигитален и помни 5 измерени стойностни ,но още не съм го ползвала и не искам да ми се налага.  Sad

# 148
  • София
Ванилаайс като отварям снимки в горния ляв ъгъл пише WINDOWS PICTURES END FAX VIEWER
Не знам това ли е??

ясно, ти си с тази програма, аз отварям моите снимки и с нея и гледам сега, че като дам предпоследната иконка при отворена снимка (там пише, че се затваря снимката и се отваря редактор), отваря се точно моят редактор: MS office picture manager и там отиваш на edit picture, После resize и му даваш размерите, както ти писах по - горе и съхраняваш, ако те устрои размера, то реално показва как ще изглежда публикувано. дано стане, както си мисля, че е и при тебе. и дано си със подобна конфигурация на програмата, както ми излиза на мен WINDOWS PICTURES END FAX VIEWER.

# 149
Екатерина,наистина много ефектна сватба.Роклята ти е страхотна.Но това,което ме впечатли,е колко си щастлива.Ти направо сияеш!Наи-много ми хареса тази снимка в ресторанта,на която се вижда как ти държат воала,а ти си прегърнала младоженеца и си подала напред букета.Мале какво подробно обяснение.Аз,да призная,обожавам сватбени снимки.И като беше дала линк за бебешките,на мен ми се привидя,че са сватбени. JoyВанилиааис,съгласна съм за снимката.Много си красива.Ех,защо не мога аз да си направя такива прекрасни къдри,макар и за ден!Ето и моите снимки.
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos& … p;security=GdkqRF
Махнах ги от подписа и сега не помня как да ги сложа,ама караи.Ние празнуваме 2 години след месец.
Емоли,ти ме разби тотално.Еи,такова бебе искаме-спокоино и невъзмутимо.
И аз мисля,че по-добри от живачните термометри няма.Дигиталните /в ухото/са скъпи и безкраино неточни.А за кръвното не се маитапя.Тук да не се разболяваш!Аз и казвам,че много ми се вие свят и че съм имала ниско желязо през бременността и че искам изследвания.А тя ми вика:а,не ти трябват.Сигурно още е ниско.И ми изписа 200мг 3 пъти на ден!

Общи условия

Активация на акаунт