Искам да поканя всички вас да се включите заедно с децата си в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземете участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!
За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:
Програма за ССК 01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч. МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч. АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч. АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом - Женска консултация и посещение на родилките.
05.08. - 11.00ч. Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина
Разходете се с нас и ни подкрепете
Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!
. И аз да се вмъкна, докато сме на тема сватби с малко снимки от нашата:
. После в четвъртък подадохме документи за детски, взехме си еднократната помощ при раждане от пощата, изобщо пак разходки в жегата и накрая се оказа, че мама свалила още едно килце...
)(както вика крейзи:)), хихи!

Затова да изчакаме още малко. А като си секцио, можеш още 2 бебета да имаш, няма страшно.

Мен докторката изришно ме предупреди и каза, че е много опасно ако забременея, защото и аборт не е препоръчително да се прави докато не зарастне напълно матката. Мен гинеколожката ми ме кара да сложа спирала, ама пусти страх от болка! Не искам в близко бъдеще никакви лекарски ръце между краката ми!!!

Кликвам върху снимката, но няма нужния край
Явно ще трябва да се консултирам с мъжо, а така исках да му се изфукам, че разбирам и съм успяла да си постна снимка
.