Отговори
# 150
Здравейте мили майки  Hug

Искам да поканя всички вас да се включите заедно с децата си в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземете участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!

За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:

Програма за ССК        01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч.    МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч.  АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч.  АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом -  Женска консултация и посещение на родилките.
05.08.  - 11.00ч.  Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина

Разходете се с нас и ни подкрепете  Hug Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!

# 151
Здравейте, момичета  Hug !!!
Аз два дена не можах да се добера до компютъра и сега нямах търпение да ви изчета. Много обичам да разглеждам снимки, гледам де що има и да ви кажа ама много са ни сладки бебоците (и нас си се включвам, да не останем по-назад), такива сладурковци, а като гледам момиченцата направо се разтапям  Heart Eyes . И аз да се вмъкна, докато сме на тема сватби с малко снимки от нашата: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1092&AlbumId=2398 . На Екатерина много ми харесаха плитките, как си мечтая и аз за такива, ама с мойта тънка косица...... а пък vaniliaice, все те гледам по снимчиците една такава нежничка, а и много си фотогенична...
По въпроса с термометрите да кажа: нашият е дигитален, мерих температурата само след ваксината ДТК (под мишничката). Хубавото е, че много бързо я премерва, но живачния като че ли е по-точен.
Голямо разнасяне с кенгуруто падна при нас тия дни. В срядата водих бебчо в офиса да го запозная с колегите и да ги почерпим. Създадохме малко суматоха, всички много му се радваха. Сега чакаме още едно момченце през септември и едно още не се знае какво през декември. Така, че ще закръглим бебешорите във фирмата на 10  baby_neutral . После в четвъртък подадохме документи за детски, взехме си еднократната помощ при раждане от пощата, изобщо пак разходки в жегата и накрая се оказа, че мама свалила още едно килце... ура!
По върпоса с памперсите: на нас Памперс често ни пропускаха горе на кръстчето, с Молфикс-а нямахме тия проблеми, но май наистина са по-дебелички и някак по-грубовати. Сега пробваме Дайперс, но се излъгах и взех малки - 3-7 кила (ние сме вече към 6) и лепенките се врязват на крачетата отстрани, та подпъхвам едни памучета да не се протрива кожичката. Добре, че са само 25 броя и вече привършиха. Иначе не са пропускали и съм доволна. Ще продължим да експериментираме.
И ние вече сексуваме с татито, ама и мен още ме наболява. Точно все едно са ме зашили там долу, много гадно, а съм само с вътрешни шевове, външни нямам. На преглед не съм ходила.
Блазе на всички, които вече не стават нощем. Ние не сме от тях, ядем си на 3-4 часа, независимо дали е ден или нощ.
Айде стига толкова засега. Весел уикенд на всички, най-вече на бебоците!!!

# 152
  • София
здравейте мами,
много сте мили и най-вече все красиви булки беееееееее Simple Smile)(както вика крейзи:)), хихи!
пък бебетата ни - думи нямам, малки слънчица, заслужава си всичко заради тях.
ира, аз теб отдавна си те харесах, страшно красива булка си била, излъчването ти е толкова нежно, грееш Simple Smile
звездолина, мерси за милите думи, пожелавам ти и едно момиченце след твоето сладко мъжле Simple Smile)

момичета, айде да пуснем и брем. снимки, които ги няма в албумчето ни , да си спомним коремите с умиление  Blush

с кандидат сватята Simple Smile и моя приятелка Simple Smile)) седмица преди да родя бебката  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 22 юли 2006, 10:30 от vaniliaice

# 153
Какви красиви МАЙСКИ майки има  Hug А и бебоците ни са такива.  Heart Eyes

По въпроса за секса какво да ви кажа. Моя мъж горкия и двете бременности седя 9м. на сухо ( е поне така казва). След първото раждане имах страшни болки и доста дълго ми трябваше, за да постигна удоволствие от секса. Сега такъв проблем нямам, даже и шевовете не усещам. Но горкия пак много, много не го огрява. Докато приспя и двете деца или аз ще заспя или той. Грозна работа е това нашето, ама........ Rolling Eyes

# 154
  • видин
здравейте,
много сте хубави! не е чудно бебчетата на кого приличат.
ние да ви почерпим днес    party023 baloni beer3 Popcorn
ставаме на два месеца!!!
честито и на  бебчета авигея, мая,наталия и калоян!
да са ни живи и здрави дечицата и ние да сме много щастливи с тях!

# 155
Igi, хубаво е че искаш още едно бебе още сега  baby_neutral ама ако забременееш , не можеш да кърмиш Момчо  Sad Затова да изчакаме още малко. А като си секцио, можеш още 2 бебета да имаш, няма страшно.

Hug

Ванилиаайс и аз не съм ходила на гинеколог след раждането. Не си само ти. Нещо ме домързя. Срещнахме се с акушерката и я питах да идвам ли и тя ми каза ,ако нямам оплаквания мога и да не идвам. Аз все се каних каних , ама вече мина много време и се отказах.

Ира ти ме кефеш, как ще те зарежи мъжа ти бе. Уф и аз да имах такъв мъж. При мен пък е обратното. Аз за секс насита нямам и искам като почнем и всеки ден или през ден, а той милия не иска така, все уморен и аз все на сухо. Ужас!  Crossing Arms

Екатерина, ние докато бяхме бременни си бяхме направили албумче със сватбени снимки , но снимките изчезнаха и вече си нямаме сватбено албумче.  Cry

# 156
  • Бургас
Igi, хубаво е че искаш още едно бебе още сега  baby_neutral ама ако забременееш , не можеш да кърмиш Момчо  Sad Затова да изчакаме още малко. А като си секцио, можеш още 2 бебета да имаш, няма страшно.
 Hug
aaa! Ако си секцио никакво бебе в близките 2 години!  Naughty Мен докторката изришно ме предупреди и каза, че е много опасно ако забременея, защото и аборт не е препоръчително да се прави докато не зарастне напълно матката. Мен гинеколожката ми ме кара да сложа спирала, ама пусти страх от болка! Не искам в близко бъдеще никакви лекарски ръце между краката ми!!! #2gunfire #2gunfire Затова залагам на добрите стари кондоми! Laughing Laughing Laughing

# 157
здравейте,
много сте хубави! не е чудно бебчетата на кого приличат.

smile3521 smile3501
Поздравления за всички празнуващи!!!!! Да са живи и здрави бебковците!!!!!  bouquet
ира_д - Истинска красавица!!! И нежна... А букета!!!  newsm76 People Angel

# 158
  • Бургас
Здравейте и от нас с Жасмина,
Моите гости си отидоха и аз съм пак на линия.
Много ми стана мъчно за ангелчето на Mcheuz, не е честно да се случват такива неща ...
Голям кошмар изживях с тия нашите пусти доктори. Правихме рентгенова снимка на Жасмина и някаква докторка, която разчитала снимката беше писала, че има "леко изразена хипоплазия на лявата бедрена кост". Обадихме се на частното педи за бърза консултация и тя ми каза, че ще носим ортопедичните гащи още поне 2 месеца. После звъняхме на ортопеда в Пловдив, той каза, че това означавало, че "ябълката" на едната става била по-голяма от другата, хубавото било ,че ще се оправи с гащите, но трябва да ги носи още и да му изпратим снимката да я види. Плаках като луда - помня сестра ми като я лекуваха как я бяха обездвижили на апарат за 6 месеца, как протягаше ръчички да я вземем, как плачеше, че не може да заспи, защото трябваше да лежи само по гръб и омаляваше и всичко това се върна изведнъж, не можех да си пресдтавя моето дете така, чувствах се страшно виновна, че аз съм отговорна, че съм и придала нещо по надследство - изпаднах в депресия за часове. Чак на другата вечер ми се обади ортопеда, получил снимката и ми каза, че всичко е добре, че трябва да носим гащите още 2 седмици само вечер и после да ги хвърля и да забравя. Боже, щях да откача от радост, направо имах чувството, че мога да летя, гушках Жасмина и плачех, но вече от щастие. Дано никога да не изпитате такова притеснение, направо е кошмарно.
И сега през деня сме без гащи ... луда работа ви казвам, върти се като шило в торба. Като я пусна в кошарата и забравя да спи, пее си на мечоците, мята се, събира си чаршафите, обръща се с главата надолу - не мога да я озаптя. В шезлонга вече не иска, тясно и е, не може да се обръща настрани. Вече вдигам и нивото на количката по съвет на педито, за сега го ползваме като "екстра" като вземе да се сърди и млъква веднага, защото е голяма клюкарка, всичко трябва да види.
Айде стига толкова за сега, че и аз ще раздавам значки " ГЕРОЙ" ... после пак ще се включа
Много ми липсвахтеееееее

# 159
  • София
танче, радваме се за малката, че е било фалшива тревога. много ме развълнува постинга ти  Praynig

# 160
здравейте,майки и бебета!не съм ви навестявала от доста време,та реших да се покажа на хоризонта и аз.мисля да кача някоя и друга снимка на Авигея,но ще е по-нататък.ние сме добре,кърмим се все още и сме здрави.нещо не иска спи през деня,но какво да се прави...това е засега от нас.поздравявам всички ви!

# 161
Хвърлихте ме в спомени по сватбата, ех married
  Ще се опитам и аз да вкарам снимка в поста по ваши съвети, дано се получи  bouquet
 Много хубави булки сте и май женските бебоци си приличат на татковците. Ето линк с малко снимки от моята сватба:
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
  Ирка, и ние правим 2 години през август, на 22-ри Чудя се какъв подарък да измисля на таткото и при все, че ще го купя с негови пари Mr. Green
  Ани, и аз като теб съм ненаситна Embarassed , а докато свърша всичко и легна мъжо заспал, все уморен, та секс предимно сънувам Cry
  Танче, радвам се че малката е добре и скоро ще свали гащите Hug Много ми е интересно като разказваш какво прави Жасмина, нали е кака, та очаквам следващите изпълнения на бебката с нетърпение Heart Eyes

# 162
  Не стана Banghead
Адреса от снимкабг не ми завършва(jpg например) както са изискванията(прочетох в форума за правила и указания) newsm78 Кликвам върху снимката, но няма нужния край Thinking Явно ще трябва да се консултирам с мъжо, а така исках да му се изфукам, че разбирам и съм успяла да си постна снимка Mr. Green Здраве да е!

# 163
Здравейте!

Много хубави булки сте всички...Аз няма да се показвам булка, защото се омъжихме набързо и не бях с бяла рокля. Иначе ние ще празнуваме 3 години през ноември.

Таня, радвам се, че Жасмина е добре и, че няма да ги носите гащите дълго време.

Ани, защо като се забременей, не може да се кърми повече? Аз съм чувала, че бременността не пречи.

Ние днес пак бяхме на езерото. Водата беше много топла и много се къпахме. И тен вече си имам  Flutter.

# 164
Таня много се радвам за Жасмина!!Аватара ти е много сладък  Wink
Смайли от Снимка .Бг като искаш да качиш кликни на снимката после още един път на нея и тогава адреса и ще завършва с jpg Simple Smile
При мен проработи.
Днес цял ден бяхме във Варна поулиците,срещахме с приятелката ми от Пловдив и тя има майско бебче.Кърмихме по улиците-тя има специална пелена от чужбина за кърмене и е страхотнаааа.Много умно измислена,спец. кройка една част от мрежеста материя да не е тъмно на бебчето и да диша.Чудесно нещо .Искам и аз  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт