Отговори
# 165
  • София
Ирка и мен нещо ме гони шубето да правим секс и аз се чудя докога моя скъпия ще ме търпи все да отказвам,като се сетя,че от 6 месец на бременността спряхме да го правим и вече започвам да си мисля дали не кръшка,защото един мъж да издържи толкова без секс newsm78
 Смайли и моята рокля на сватбата беше като твоята,само дето розите по деколтето ми бяха бели.
Ще ставам да ходя да поспя,че откакто сме станали в 5 тази сутрин и цял ден не сме спали.Иван му има нещо,незнам уроки ли са нещо го боли ли,но цял ден не е спал нормално.Спи 10-15 мин и се стресне и като започне един рев,направо станахме луди #Crazy
Момичета да ви питам днес Иван като повърна след уригването имаше и нещо кафеникаво в храната,а той яде само кърма и АМ,а това което повърна беше с цвят на какао с мляко,дали имате идея от какво може да е така и дали е нещо сериозно,какво ли не ми мина през ума,ама като цял ден е неспокоен и неможах да се поровя да вида на какво може да се дължи,затова разчитам вие да ми съдействате.
Целувки и лека нощ на всички

# 166
  • Русе
   Ние също опитахме вече... luvbed Отначало ме болеше доста(преди 2 седмици), но сега вече почти не се усеща дискомфорт.
   Аз ходих на гинеколог след 40-тия ден, мислех, че ще бъде както досега-само ехограф през корема, ама си беше пълен преглед-първо на стола, после с вагинален ехограф. Докторът каза, че вече съм се възстановила и мога да правя всичко, което искам(спорт, секс...).
   Смайли, вашата сватба е била на мотел "Рай"! Ех, че хубаво! Ние пък се женихме през зимата и бяхме в "Странджата".
   Мами, които давате АМ, какво е вашето мляко? Аз дохранвам с НАН 1. Има толкова много видове АМ, как избрахте кое точно да купите?

# 167
  • София
Здравейте, майчета, мъжовете (както казва Кабранска) в момента спят, обаче аз, въпреки че не се наспах тая нощ (то нещо напоследък все така става Sad) като се ококорих и вече не мога да спя. Но поне свърших нещо полезно, като изчетох темичката Simple Smile
Много хубави булки сте били!
Аз пък да си кажа притесненията - Румен не е акал от петък насам, а пък преди това беше по веднъж на ден Sick два дни. Когато свършваше работата памперсът щеше да се скъса от тежест, отделно че беше излязло на блузката, панталонките, пелената и чаршафа (падна пране) и на мен ми олекваше. Надявах се и вчера да има нещо подобно, обаче памперсите чисти, а коремчето му подуто. Не знам дали да пробвам с термометър или да почакам newsm78
Чудя се и от какво е и си помислихме вкъщи, че стана след като му дадох панадол след ваксината. Възможно ли е според вас той да предизвика запека, защото е страшно сладко. Не мога да разбера защо са го наблъскали с толкова захар, обаче засъхналите капки по пипетата много лепнеха newsm78

# 168
  • София
а, и друго се сетих да ви питам. Мажете ли си гърдите с нещо, за да не се появят стрии? Че на мен от време на време ми се препълват и се притеснявам, че кожата ще се прецака Rolling Eyes

# 169
  • София
Здравейте!

Много хубави булки сте всички...Аз няма да се показвам булка, защото се омъжихме набързо и не бях с бяла рокля. Иначе ние ще празнуваме 3 години през ноември.

кате, аз съм ти виждала снимки от стария албум, който изчезна, пусни , хубава си, освен това много ми хареса на мен цвета ти на роклята Simple Smile)
сега разпалих любопитството, хахахахаха

бабъл, с нищо не мажа гърдите, само зърната с лансино, след кърмене  и преди баня, ако не забравя. те са ми същите, много леко наедрели.

мимоз, искам да си ушия и аз един такъв шал за кърмене с копче отпред, че сега бебето като се разшава и.....за малко да лъсна под пелената Simple Smile))) опиши по - подробно, ако можеш.

мами, ние нали лягаме заедно с бебет Simple Smile, да се кърмим и от няколко нощи нашата хубсотница почна да се навира все по - близо към мен в сън ли, будна ли, ме избутва навън и ведин момент от свиване получавам мускула треска на сутринта, ужас Simple Smile, и като се приближи до мен, да се топли ли, какво ли Simple Smile), почват едни шавания, после ръчкане и истински ритници по гърба ми, стигна се дотам тази сутрин след последното кърмене, да си преместя възглавницата към краката и моите крака висяха навън, так аподрямах още малко преди да я чуя, че припъшква пак за папане Simple Smile, а после като ме види, че е постигнала целта си, демек мама е будна, почват едни усмивки, едни хилежи и възгласи..... а аз....едва гледах тази сутрин Sad  Sick вашите как са?

Последна редакция: нд, 23 юли 2006, 11:09 от vaniliaice

# 170
Моите мъже са на разходка и аз свърших тая полезна работа да изчета форума.  Wink Танче, радвам се че са ви се разминали гащите. Това което описваш е ужасно! Незнаех че такава е процедурата. Дано на никое бебче не се налага да ги носи.  Praynig
ЕЕЕ Смайли , направо ме успокои за секса, мислех че само моя мъж се изморява. Е вярно е че доста бачка, но все пак секса не уморява, а отморява.  Wink А и роклята ти много ми хареса, защото има елементи от моята и си без було, а аз много харесвам булки без було, с разни там екстри из косата!

Кате, чувала съм че когато си бременна и кърмиш, може да се навреди нещо на бебето. Снаха ми когато кърмеше племенника забременя и лекарите и казали че за малко да стане бела. Но тогава бях на 16г и не съм се интересувала от последствия.

# 171
Здражеите и от мен, МАЙчета Simple Smile

За стриите мога да ви препоръчам крема на Регал Силует за стрии. При мен помогна доста ефективно за образувалите се вече. След употреба от 2 седмици почти не се забелязват  Grinning

# 172
  • Бургас
 Bubble79 ако корема е подут и твърд и виждаш, че се мъчи тогава "помагай" с термометъра, иначе го остави сам да си се изходи. И ние имаме такива моменти, Жасмина не се е запичала от Панадол-а, просто понякога прескача - веднъж дори 6-7 дни. Гърдите си мажех като се подуваха много с мазилото, което ползвах като бременна - Мама Дона на Чико. Стрии нямам,а доста ми порастна бюста.
Кате, била си много хубава булка - помним те ние от снимките. Аз за съжаление снимки нямам на компютъра от сватбата - преди 7 години нямахме цифрови апарати, нито компютър, а сега няма кой да се наеме да ги сканира.
Вчера докато четях кой какъв памперс ползвал и чии пропускали, бях взела Жасмина в мен, че се сърдеше. По едно време чувам аз "пльок" - на мама бобчето ака. Реших да изчакам да си свърши хубаво работата и да мия дупе. Гледам я пак се напъва. И като поглеждам надолу какво да видя - то тръгнало по крачола, по моя крак и тече надолу. Брей, не можах да сваря да вдигам таткото да помага да не омажем всичко.
Имаме и нови номера - вече се заглежда в едната си ръка и като и изчезне от полезрението почва да я търси. Като я гушна започва да ме дърпа за блузата и се кефи. В момента се е завила с пелената върху главата и пее. Като я махна и се сърди. Така сме и навън. Дупето на слънце, а главата завита  или пелената в устата.

# 173
  • София
tanya_79, мерси за съветите.  Hug Преди малко беб се изака без чужда намеса, с кеф му смених памперса направо. Насука се после и сега спи блажено. Иначе сутринта коремчето му ми се струваше твърдо и пробвахме с татито с термометъра, ама нищо не стана, то детето искало само Simple Smile
Още не ни е минал периода с рева навън - изнервя се някак си като е в количката и като му се спи, а като се наложи да го кърмя навън, понякога реве на гърдата, привличаме вниманието  на хората и се мърда, за да се измести пелената и да лъсна аз Wink

# 174
ванилаайс - пелената е като пелерина от която липсва 1/3.Има дупка за главата,като отвора  е ластичен естествено за да влиза главата ти .Една част е с мрежа нея я наместваш над бебето хем диша ,хем не му е тъмно.Пелерината е с малко неправилна форма от едната страна има леко издължено с набор там ти се пада лакътя и завива бебчето и тялото ти и нищо не може да се види.Ох ама как обясних  newsm78 дали ме разбра???? Освен да нарисувам,снимам и кача тук..В интернет е имало снимка на това чудо ама не знам къде..

# 175
Ох,пак сте се увлекли в писане и от половин час се опитвам да Ви изчета,...ама то има ли изчитане...Добре,че не сте всичките обяснителни като мен...че тежко и горко на четящите... Mr. Green
Ние се прибрахме одеве от селото и сега чакаме гости,ама мен ме мързииииииии...но като бях тия дни при мама-та си ме поразглези..пък и в селото дето ни е вилата имаше събор и то два дни само гости се точиха и само  от масата в леглото и обратно...Иначе аз/като изтървана/като разбрах за събора не пропуснах да се поразмотая по мегдана-ама то не беше за пропускане...първо се премених така ,че всичките ми прелести да лъснат/че и татуса  отдалече да се набива на очи/,пък и на количката съм лепнала табелка"Аз подкрепям кърменето" ,и детето почти голо  надвечер размятвах,та на бабите/и не само/ очите им бяха ей така #Crazy...обаче майка ми вървеше с мен и гордо разправяше,че точно така трябва да изглежда една мама и деца така се гледат/с  което направо ме разби..щото не и е присъщо newsm78/
За кърменето,ако ни видите в Пловдив как го правим в Градската градина / и не само там,де/ направо ще си умрете от срам,че ни познавате-в началото се завивахме с разни пелени и жилетки,но вече ни е хванал такъв ексхибиционизъм,че то май нищо скрито не остава...Даже оня ден имахме следната случка-седят момче и момиче на съседна пейка и взаимно се самоизяждат целувайки се...и като ги приближавам,да метна наакания памперс в коша чувам"Ей,ама те всичките кърмят..." и като ни зяпнали...после едната мам каза,че трябвало да репликирам с " Вие като ги правите по пейките,ние пък ще ги храним"
За сватбата и аз да покажа снимки,че като ги видя и ме наляга една носталгия-че то бая време вече мина.. Whistling
http://snimka.bg/album.php?album_id=32390&photo=6 и следващите две
качеството е ужасно,но поради липсата на скенер,са снимани..тия дни обещавам да кача още но по качествени
Да не забравя-честито на всички които са имали повод за празник през двата почивни дни.И на Таня-радвам се ,че сте на път да хвърлите ортопедичните гащи Peace и на Ира и на Мимозка-абе ще изгорим ние млади и зелени с тези ваши щерки... Naughty
Сега ще ви оставя пак да поемете въздух,че пералнята се извъртя,и хич не ми се ходи да простирам,ама ще трябва да извъртя поне още две...та засега това от мен...после пак Hug Hug

# 176
Ехооо,ето ме и мен.Днес съм в добро настроение.Освен,че Елла вчера беше бебе-мечта,а днес спи,ходихме по магазините и моят мъж си купи страхотни слънчеви очила...които обаче стоят много добре на мен.Ами те сами си казват кои ще ги носи повече Mr. Green.Екатерина,Ванилиааис,много ви благодаря за хубавите думи!Много добре ми подеистваха,признавам.Имах последните дни едни такива отчаяни моменти заради огледалото...Днес обаче имам нова надежда-дънките,които преди 2 седмици не можех да закопчея,вече нося спокоино.Но знаете ли,че гърбът ми се е разширил?Грозна картина Sad.
Смаили,нашата е пък на 21-и.За подарък имам идея.Не че мога сама да се справя,ама отивам при брат ми,а тои е взел за двама акъл за компютри.Има една програма windows movie maker.ще правя филмче с нашите любими снимки,любими песни и т.н.Искам да е романтично и забавно.Таня,много се радвам за Жасмина!Честито!Отивам,че малчун реве

# 177
Eхeee,Кабранска,какво си детенце на твоята сватба!Една нежничка,мъничка/то не че сега си много дебела,щастливке/.Много си сладка с този венец на главата.Жалко,че касетата не можем да видим

# 178
  • София
здравейте,

днеска цял ден ми беше супер сдухано...през нощта малката яде на 3 часа и аз днес съм сомнамбул...и през деня беше кисела и хем искаше да яде, хем се изнерваше и спираше, то бе едно непрестанно кърмене и унасяне в сън и пак събуждане..., накрая заспа и таман да легна и аз (това вече в 6 вечерта), но от умора не заспивам и тя след половин час скочи и аз ей така  #Crazy

и толкова скапано ми беше, едва ли не детето ми пречи да спя...после излязохме навън да хапнем  с татито и тя както накрая вече беше заспала като по чудо, така я преместихме в количката и вече 2,5 часа спи горкото, а майка му като е тъпа да го обвинява за собствената ли сипса на сън, сега се чувства много зле, че е лоша майка... Sad( иде ми да се newsm45 fight
 ами ако е имала температура или я е боляло коремче...много ми е кофти в момента, а тя все така спи...още не сме се къпали..обаче ми е жал да я будя..днеска съм много зле емоционално, нима е възможно да изпадам в следродилни депресии едва сега...

# 179
Не се притеснявай мила и аз съм така и си го мисля това за следродилната депресия,а си мислех че е минала,защото доста си поревавах и в началото, а днес цял де се карам с таткото защото съм решила да го превъзпитавам да помага повече CryДа се надяваме че скоро ще ни мине

Общи условия

Активация на акаунт