Ние днес излязохме в девет сутринта и се прибрахме за къпането в седем и половина.... То не беше преход, то не беше чудо. А за кърменето направо ме е срам да си кажа....
Днес обядвахме в "Хепи" и му дойде време за хранене... Бая се позачудих дали да не извадя цица на масата, ама реших, че ще стаписам всички обядващи, пък може да им секне и апетита, та влязох вътре в едно сапаре....
В градинката си сядам на пейката и пак заголвам.... Мъжът ми може да си умира от срам, ама нищо не ми е казал
В крайна сметка, който се притеснява - да не гледа!!!!
Та днес на разходката бебко се държа доста прилично
Татко му го беше вдигнал за уригване, а той се блещи и се заглежда по каките сервитьорки
Сега е изкъпан, напапкан и спинка.... Дано поспи повечко, че ми писна да ставам през три часа (ама той решава
)Онзи ден пък бяхме на консултация и докторката щом го видя и каза, че много е пораснал
Така се и оказа! Капна му капки против детски паралич и предписа ваксина за идния месец.... Захранване ще започваме след 4,5 месеца.Таня, много се радвам, че Жасмина е добре и че ти е "паднал камък от сърцето"!!!
Кабранска, много ме кефите двамата с мъжа ти на снимките. Страхотни сте

Исках и други неща да ви пиша, ама отдавна вече съм изкуфяла и не помня

Хайде, лека ви вечер и да слушкат и спинкат бебковците
фук-фук 

, и как и се сърдех , че не ме оставя да се наспя и мен ме е срам
)
, а аз съм с бебето. А като дойдат хората, те са с бебето, а ние слагаме масата
кееееееееееф.Жулката спи от 19 до сега и още спи ама отивам да я будя ,че да я къпя.Горкото как сладко спи 
Да се похваля почнах упражнения днес, направих по 10 от всичко ще се сетих.
Вече нашта Йоанка-американка , си има паспорт

и да взема да се осъзная..

Пък ако не снахи
.. А и така или иначе там всички са по бански.. че и по монокини
И сега си имам сополиво бебе.. и чат-пат кашля.. Дано се оправя бързо миличкото, че като го слушам как му грухка нослето и не може да диша и ми иде да се гръмна
Защо ми трябваше да ходим като е толова малък.. ама съм за бой и аз 
моля някой да ми обясни като на идиот как се слагат снимки,че и аз да се похваля с новите ни снимки.четох,четох но нищо не разбрах.