Отговори
# 180
Здравейте, майчета Simple Smile

Ние днес излязохме в девет сутринта и се прибрахме за къпането в седем и половина.... То не беше преход, то не беше чудо. А за кърменето направо ме е срам да си кажа....
За кърменето,ако ни видите в Пловдив как го правим в Градската градина / и не само там,де/ направо ще си умрете от срам,че ни познавате-в началото се завивахме с разни пелени и жилетки,но вече ни е хванал такъв ексхибиционизъм,че то май нищо скрито не остава...
Хич и не се старая по някакъв начин да се покривам с пелени и всякакви такива подръчни материали!
Днес обядвахме в "Хепи" и му дойде време за хранене... Бая се позачудих дали да не извадя цица на масата, ама реших, че ще стаписам всички обядващи, пък може да им секне и апетита, та влязох вътре в едно сапаре....
В градинката си сядам на пейката и пак заголвам.... Мъжът ми може да си умира от срам, ама нищо не ми е казал  Mr. Green
В крайна сметка, който се притеснява - да не гледа!!!!

Та днес на разходката бебко се държа доста прилично Simple Smile Татко му го беше вдигнал за уригване, а той се блещи и се заглежда по каките сервитьорки  Joy Сега е изкъпан, напапкан и спинка.... Дано поспи повечко, че ми писна да ставам през три часа (ама той решава Simple Smile)

Онзи ден пък бяхме на консултация и докторката щом го видя и каза, че много е пораснал Simple Smile Така се и оказа! Капна му капки против детски паралич и предписа ваксина за идния месец.... Захранване ще започваме след 4,5 месеца.

Таня, много се радвам, че Жасмина е добре и че ти е "паднал камък от сърцето"!!!

Кабранска, много ме кефите двамата с мъжа ти на снимките. Страхотни сте  Hug

Исках и други неща да ви пиша, ама отдавна вече съм изкуфяла и не помня  newsm78

Хайде, лека ви вечер и да слушкат и спинкат бебковците   bouquet

# 181
И аз благодаря за комплиментите, Имар и моята рокля беше с бели цветчета, но специално поръчах сини, с които да сменят оригиналните. Не исках да съм бяла булка, а да имам и някакъв цветен акцент, така с цветчетата го постигнах. Естествено и всичко останало беше със синичко, букета, джунджурийките в косата ми... и много се кефех, 4470 фук-фук Joy Миме в мотел Рай беше сватбата ни и както беше жегаво се изсипа после проливен дъжд Shocked и накрая пак пекна с дъга. Странджата е също много хубаво заведение, особено за есенно-зимна сватба Peace
  Ирка, страхотна идея имаш за подаръка. Само дето няма как да направя и аз нещо такова, моя брат е по зле от мен с комповете(нищо че и той има) , а и е чак в Гърция. Но пак в същия дух, мисля да му купя стол за пред компа, няма си такъв и сигурно ще се изкефи Party
  Ани, не си сама, но се опитвам да прилагам секси терапия, бавно, но славно напредвам Peace
   Ванилаайс и аз прекарах доста такива нощи, миналата седмица си спомням как се будеше на 1 час #Crazy, и как и се сърдех , че не ме оставя да се наспя и мен ме е срам Embarassed Сега обаче от две нощи е супер добре. Снощи заспа към 10 и тази сутрин се събуди чак в 6:30, не мога да повярвам, но го отчитам като инцедентен случай, не смея да се надявам, че така ще продължи и за напред.
   Кабранска, както каза Ирка, много нежна булка си била, а сега изглеждаш секси жена  Peace(да не забравиш да почерпиш после Wink)
  Ние сме го ударили на партита този уикенд и снощи имахме гости, а днес чакаме други. Много обичаме с мъжа ми гостите и  аз с радост забърквам разни нещица, стига да имам време. Но ето как става, той гледа бебето докато аз приготвям нещата, после се сменяме и той пече пържолките на барбекюто cook, а аз съм с бебето. А като дойдат хората, те са с бебето, а ние слагаме масата smile3503

# 182
Кабранска наистина много си нежна като самодива си с тази коса и венец, а сега както казва Петя си секси жена..А Ирка няма какво да отслабва  Peace
Ние пък днес бяхме с Жули на женско парти -рожд. ден,само жени и бебоци.Единственото кърмено бебе беше Жули ,хранихме се няколко пъти после си починахме малко и семейно на ресторант с тераса над морето.Бяло винце ,рибка и морето се плиска под теб  Heart Eyes кееееееееееф.Жулката спи от 19 до сега и още спи ама отивам да я будя ,че да я къпя.Горкото как сладко спи  Flutter
Кабранска разсмя ме с твоя постинг,обаче веднага познах твоите родители ,приличаш на майка си затова  Peace

# 183
Ей,с тоя вятър дето ми го правите...няма да се оттървете скоро от мен...Ама много ви благодаря за комплиментите-особенно за самодивата и за
Eхeee,Кабранска,какво си детенце на твоята сватба!Една нежничка,мъничка/то не че сега си много дебела,щастливке/.Много си сладка с този венец на главата.Жалко,че касетата не можем да видим
детенце,нежна и мъничка/че аз съм там престаряла мома на 26годни,бе!!!/,а касета така и няма,както и професионални снимки,щото на така наречената сватба даже и родителите не бяха поканени,че нещо не се разбрахме/макар,че и непоканени дойдоха/
Обещавам тия дни да ви кача още снимки от тоя период...а засега ще ви покажа това в потвърждение на предишния ми постинг:
http://snimka.bg/album.php?album_id=32390&photo=10
опитах се да я изтипосам тука направо снимката,ама нещо не стана
А за всички които не са си още по леглата ,черпя по една beer2

Последна редакция: нд, 23 юли 2006, 23:37 от Анонимен

# 184
Сериозно ли си на 26 бе?Малеее,че аз сега съм на 26 и 2 пъти по-стара изглеждам Embarassed.
Смаили,имам сериозни подозрения,че този прекрасен стол е с таината цел да ти е по-удобно да пишеш в Бг мама Laughing.
Ех,Кабранска,като гледах снимките на пловдивските мами и ми се прииска да е петък вече.Голям тормоз ще ви приложа за срещичка.Поне бг телевизия имам тук.Сега слушам"не остаряваи,мамо" на Глория.Такова тъжно ми стана.И аз като Елла искам мамааа.
Ванилиааис,все едно аз съм писала твоя постинг.Не точно днес,но ми се е случвало,повярваи ми.Веднъж бях толкова изнервена,че извиках на малката:КАКВО ИСКАШ?Тя се уплаши и се разплака.Гушнах я и плаках цял час.Сигурна съм,че ние всички се чувстваме лоши маики понякога.И ,да,тя е причината да не спиш и точно тя ти "пречи".Такива са бебетата и това,че си го мислиш не те прави лоша.Много ги обичаме,не можем да си представим живота без тях и им отдаваме цялата си енергия,сила и радост.И точно затова сме скапани.Е,пак се разписах.Това моито е краста Mr. Green

# 185
Люба, при вас май винаги е интересно и нетрадиционно.
Ние цял следобед шихме с майка ми слинг от един памучен плат. Прах го, суших го. И сега като го връзвах се отчаях. Ужасно неудобно е. И си мисля, че доста ще топли.
Ух, аман.
Радвам се, че бебенцата са понесли добре ваксините.
Честито на всички, които празнуват.
Страшно сладки са ви момиченцата. И Жули с тази рокля с гол гръб - е страшна кукла Simple Smile
Искам момиченцеееее. Мъжът ми каза: И аз искаХ Каза, че вече иска само секс.
При нас проблема е обратно на смайли и Ани. Много рядко ми се прави и той милия само понапомня.

# 186
Ех Страйпър с Ани ще ти завидим Laughing Confused
Аз отдавна исках да ви питам какви грижи полагате за гърдите си. На моите взеха да се появят едни червени ивички, дали това е признак за стрии newsm78 За сега нямам идея с какво да се мажа, а и се опасявам да не увкуся манджата на бебка hahaha Да се похваля почнах упражнения днес, направих по 10 от всичко ще се сетих. Ирка за любовните дръжки аз правя коремни преси настрани. Лягам на една страна, опъвам ръката която е отдолу, а другата сгъвам към главата и се мъча Mr. Green Предложението на Ани, също е добро, само дето нямам гири. И така съвсем леко започнах, дано нямам мускулна, да видим дали ще продължа, че с тоя мързел Embarassed и форум  Joy....
 Мимозката, благодаря за "светването", сега ще се пробвам да изтипосам една снимка с бебката, която едвам направихме, за документа. Толкова сме се смяли, как и клюма главичката. smile3533 Вече нашта Йоанка-американка , си има паспорт newsm44 Ирка и на вас честит паспорт  ura

# 187
Смайли - много е пораснала Йоанка. Тя почна ли да се смее и гука? Има твоите черти (поне така си мисля като гледам тази снимка). И сигурно има много сладка усмивка Simple Smile

И аз имам стрии по гърдите, но ще мисля за тях по-нататък. Мисля си, че като отслабна ще се скрият. Страх ме е да се мажа с кремове. Може би с бебешко олио, но не очаквам голям успех. Не знам.

# 188
  • София
момичета, благосаря ви за подкрепата, специално на теб ира, след снощния добър сън на миа се заклех, че при следв. ми подобно настроение трябва лично да си бия 2  #2gunfire и да взема да се осъзная..

добре, че татито запазва самообладание, Господ здраве да му дава.. Praynig

много готини сте бе пловд. мами, кабранска, евала бе жена на снимката с кърменето, то хем жена, хем бюст, хем тоалет  Heart Eyes, хаха да ви поразвеселя след снощния ми отвратителен постинг..  Sick

но днес сме добре и папчим и се готвя да я изведа, реших да си напомням, че тя сега е на първо място!!! нищо, че още не съм пила кафе (навън) Simple Smile

хубав ден на всички, мили мами и бебоци!

пс. смайли, много много сладка е щерката, ух бузанка!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 189
да се пробвам и аз със снимките, че и аз съм малко боса

# 190
Смайли много ти е готина щерката-голям сладур Flutter
ИРКА да не ме забравиш,чакам те в Балчик ако не ще се уговорим за среща .Ще ти пиша телефона си.
Страйпър и аз така исках момиченце и слава богу имам PraynigМного си ги обичам и моченцето и момиченцето.А ти имаш и трети опит  GrinningПък ако не снахи  Grinning
отиваме покрай морето до после.

# 191
  • София
Ванилаайс, вчера цял ден бяхме като вас, направо ужас. След като малката почти не беше спала цял ден, (тъкмо заспи и започва на сън да плаче и се буди), следобеда излезнахме в парка и там направо ми разказа играта - рев..., а то пък и няма споводна пейка да я успокоя на гърда, направо в чудо се видях. Едвам се прибрахме - в едната ръка я нося, а с другата бутам количката. Та мисълта ми беше, че двете ни госпожици са родени на една дата, дали това няма нещо общо...

Срайпър, аз също си уших слинг и нещо не мога да го наглася както трябва. Имам чувството че бебка вече е голяма за лежащите пози, защото стои някак неестествено сгърчена вътре. тукможе да се види

А гърдите вече спрях да ги мажа с каквото и да било. В началото ги мажех с мама донна на чико, но вече не са така твърди и препълнени и спрях.
Поздрави и  Hug

Последна редакция: пн, 24 юли 2006, 13:01 от adi101

# 192
Ето ни и нас  Wink
Малко липсвахме, че бяхме на гости на бабата и дядото в Бургас..
Мнооого готино разходка в морската градина  Peace И е супер удобно за къреме - пълно е със сенчести пейки  Sunglasses .. А и така или иначе там всички са по бански.. че и по монокини  Mr. Green
Всичко много хубавао, ама последния ден се разболяхме  Sad И сега си имам сополиво бебе.. и чат-пат кашля.. Дано се оправя бързо миличкото, че като го слушам как му грухка нослето и не може да диша и ми иде да се гръмна  #2gunfire .. И се дави и повръща.. уффффф  Tired Защо ми трябваше да ходим като е толова малък.. ама съм за бой и аз  ooooh!
Ама много духа там бе.. Как живеете на морето не знам  Rolling Eyes

# 193
мамчета какво си правите бебенцата в тая жега. newsm78ние излизаме чак вечер Cryмоля някой да ми обясни като на идиот как се слагат снимки,че и аз да се похваля с новите ни снимки.четох,четох но нищо не разбрах.

# 194
  • София
Ванилаайс, Та мисълта ми беше, че двете ни госпожици са родени на една дата, дали това няма нещо общо...

Срайпър, аз също си уших слинг и нещо не мога да го наглася както трябва. Имам чувството че бебка вече е голяма за лежащите пози, защото стои някак неестествено сгърчена вътре. тукможе да се види

ади, сигурно е криза на растежа знам ли...а слингът ти стои супер и цветът е готин, а бебка се намества сама да знаеш, щом й е ок и заспива вътре значи е удобен за нея!

Общи условия

Активация на акаунт