Отговори
# 195
  • Varna

Май успях всичко да изчета  и ми стана толкова мъчно че съм на работа а не при бебка. А и днес милите служители в община Варна ми скъсаха нервите и сега ще сядаме  да пишем едно оплакване или нещо такова до незнам кого.
   Smily брои ли се че съм Русенска снаха. ние последната седмица на септември трябва да сме в русе -по проект.
  Целувки на бебоците.
   Това за снимките е много дълго за четене аз ще изчакам да ми го обясни синът ми как се прави. и тогава ще ви кача снимки от нашата свадба отпреди.....14години.

# 196
  • София
inochka, гледах ви снимките и бетито е в едно сладко кенгуро е , модерно синичко, виси на татито? много е готино, удобно ли е, не съм вждала преди  такова?

# 197
  • София
Привет и от нас с Велизар най - после! wavey
Вчера се върнахме от великото пътешествие извън така "любимата" ми столица, много добре си изкарахме на въздух 1 седмица, Велизар все навън (кърмене на сянка) Wink, разходки и емоции... Върнахме се само защото утре сме на консултация и ще ни бият ваксината умирам от страх като се сетя...  Sad Rolling Eyes #Cussing out Иначе е толкова порастнал, слънцето на мама Heart Eyes, водихме го вчера и на село при прабаба и тя констатира, че вече " прилича на бебе" (а преди на какво е приличал, на македонска наденица ли...?  newsm78 Grinning #2gunfire)
Досега ви четох ама много сте ми продуктивни в писането бе, ЕВАЛА! Laughing, гледах бебешорски снимки, сватбени такива и се размечтах и се разкефих колко хубави булки сте били не че сега не сте, де! Wink, колко сладурски бебченца си имаме в нашата темичка, особено момиченцата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - ама СТРАШНИ КУКЛИ, очите ни останаха с нашия ергенин... smile3508 newsm53 newsm47 Но и "мъжовете" ни (малки) си ги бива де! Бонбончета! bowuu
Кабранска, душа, МНОГО ме кефиш! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страшен образ си и постингите ти винаги ме развеселяват и ободряват искрено! Сродна душа! А тази снимка с "екстремното" кърмене навън... Heart Eyes, ами все едно мене си гледам - и аз къде ли не се гологъзих  Grinning вече, чак не ми прави впечатление къде ще вадя цица, като ревне дреболията  Grinning за манджорно и мама "лъсва" гола като топола Embarassed
Но здраве да е !
Духи Пухи, ние не сме сменяли климата с морски, но точно преди да заминем на вилата тя е близичко до София и нашият се разсополиви и разкашля, а педи беше отпуска та карах на самолечение не ми се искаше да го водя на дежурни, че нали имаше някакъв вирус и ме беше страх да го завирам между шамарите, демек вирусите по поликлиниките..., давах физиологичен разтвор и спрейче Стеримар, малко повече цокане на топличко "меке" вкъщи вече от Велизар са го прекръстили на Цоко  Grinning и се оправи, милото (да чукам на дърво!) Praynig
Екатерина, много сте ми хубавки с малката! Ти знаеш ли, че и теб, както и eunos съм ви виждала в родното Шейново! (Физиономист съм аз голям!!! bowuu), правеше ми впечатление една мацка там на плитки и готин розов халат ако не се лъжа  Embarassed, много свежарски изглеждаше в сравнение с нас, "униформените" със сини нощници, вечно на петна, а "прическите" ни... Ужас - в стил "ела с мене в пещерата да уплашиме ламята"!!! Blush Сигурна съм, че сме се виждали и засичали пред единствения кенеф на етажа! Wink
Хайде, стига съм писателствала ама така е, като не съм се включвала скоро, само да попитам кръшните мамчета - абе мацки, какво беше това секс??? Rolling Eyes Grinning Mr. Green При нас ще стане година  Shocked откакто е мираж! Горкото ми муж! ooooh!
Велизар се смееше и си приказваше на пеещата играчка досега след като 40 000 пъти станах да я навия... Crazy, но сега даде един мощен артилерийски снаряд и отивам да преобувам наакан "мъж" - като л...о на дъжд!
Днеска не сме спали хич, е такива очи е опулил  smile3556, само на цица иска и да си приказва сам... #Crazy Не прощава тая жега на никой май... ooooh!

# 198
Пиле,сега те хванах как надничаш Wink.Бързо да почваш да пишеш,че ти съвсем излезе в нелегалност

# 199
  • София
Здравейте,майчета!!!Много ми липсвате,но нямах никакво време.Ирка,за втори път от 20 дена включвам компа,но миналия път бебо ревна и даже не прочетох и два поста.Само малко поплаках за малкия ангел,просто още не мога да повярвам.Няма да пиша за това,защото пак заплаках.Моника е колежка на свеки и тя също много е разстроена.
Момичета,радвам се, че имам малко време да изчета поне отгоре-отгоре,липдва ми обмяната на опит,въпреки че в градинката сме добра компания.Там сме заедно с Даниелето,много поздрави;видях се и Таня Арк при голямото и пътешествие.
Да ви кажа набързо за мен и отивам да чета за вас.
Георги е добре,наддава солидно,имаме похвала от доки.Качил е близо две кила и десет см за два месеца;само на кърма сме,дано избутам още месец понеи да знам,че 4-и месеца е пил само мамино млекце.За ваксините слагаме Пентаксим-много добри,против алергии,не дават реакции.
След 7 дена правим три месеца и съм много щастлива.С татито празнувахме 7 години на 27 юни и даже бебо се държа перфектно на първата си кръчма.
За секса направо ме е срам,и ние като при Олчето,добре,че мъжа ми е печен,а и толкова си искахме бебето,че беше готов на всичко,даже и на почти година без секс.Скоро ни беше за сефте,но пак ме боля и направо ,като включа и неспането....не знам,дано скоро се оправя.
Иначе почти по цял ден сме навън,малкият е много неспокоен по-дълго вкъщи.Само по жегите се прибираме,използвам да изпера,оправя и евентуално да поспя около час.Още си се храним по два пъти на нощ;при вас как е?Коликите почти минаха,сега чакаме зъби.
Няма да досаждам повече,ще гледам да влизам по-често,че толкова неща искам да ви кажа и да прочета.
Хиляди целувки на всички малки съкровища  bouquet

# 200
Здравейте мили майчици,

от сърце ви благодаря за моралната подкрепа и изказаните съболезнования.
Живейте живота си пълноценно и всяка минута показвайте на децата си колко много ги обичате. Те имат нужда от това.
Пожелавам ви то здраве и щастие да не се отървете!!! Много виртуални целувки то мен. Няма да забравя ,че бяхме заедно 9 месеца в отбора на майските мами.newsm51  love001

# 201
Здравейте мами и бебчовци.
Аз редовно влизам и ви чета, но все или нямах с какво да ви се похваля или пък нямаше време /чета докато се кърмим/. Пък и случилото се с бебчето на mcheuz ме разстрои.
Сега вече имам какво да ви кажа. Малчовците слава на бога вече са добре и у нас е весело /всичко е главата надолу/. От скитане нямаме време да въведем къщата в ред.
Днес бяхме на консултация – тежим 5.100 и сме дълги 58 см. Биха първата ваксина ДТК в гръбчето и сега е малко киселичък бебчо, пък и коремчето го присвива, защото само пръцка милия. Дано като се наспи да е малко по-весел.
Относно секса – и нашия тати не го е огрявало от миналата година на сам. Срам ме и ми е съвестно малко за него, но ме е страх пък и нямам силички вечер от скитане се уморявам страшно.
С баткото имам проблеми – не иска да ходи на градина и всяка сутрин са едни ревове – не мога да ви опиша. А само до преди месец  ходеше с удоволствие. Дано преодолеем и тази криза.
Хей, момичета, страшно готини булки сте. Чак и на мен ми идва да се оженя /понеже нямаме брак с татито/.
Искам да използвам случая и да попитам пловдивските мами за добър ортопед там, тъй като смятам да заведа Калоян утре или в другиден на преглед.
И още нещо, как са коремите ви? Моят е като на бременна в 4 месец. Сигурно след месец два /както върви май няма да се прибере/ ще ми отстъпват място в градския транспорт. Ужас.
Това е от нас за сега. Много цунки по малките бебешки дупета.

# 202
Здравейте,

Вчера бяхме на гости на една приятелка и дойде една комшийка и като ме заоглежда от горе до долу, накрая изтърси "абе вие да не чакате и трето". Какво да ви кажа идеше ми да я  #2gunfire. Е аз естествено умрях от срам Embarassed, какво да направя за тези килограми. Хем ходя гладна хем дебела. Колко още трябва да се лишавам?
А един инструктор ми каза, че е желателно да сваля поне 10кг. и тогава да тръгна на фитнес. Как да стане? Вика ми " ами лишавай се бе душа" - е на къде повече?

Мами, да ви кажа има едно мехлемче за зъби. Дамяна я отгледах с него докато я мъчеха зъбите. На пръсти се броят пътите в които е плакала заради тях. Толкова е ефикасно, че нямам думи. В БГ го няма от Канада ми го пращат Baby Orajel. Има го под две форми - гел в тубичка и като клечки за уши. Това което е като клечки самата клечка вътре е пълна с гела и от единия памучен край се чупи, а от другия се напоява. Е аз докато схвана взех че засмуках. Да ви кажа като ми изтръпна гърлото направо откачих. Сега пак съм се снабдила с него. Ако имате възможност го пробвайте, няма да съжалявате.

# 203
Герси , как да сме с коремите - зле. Аз сутрин като стана си го харесвам, но само да хапна нещо и се надува.  Sad Моя корем е проклето животно, трябва всеки ден да правя по 100 преси, че що годе да седи добре. Още не съм започнала. А и сега с тея дини , просто няма да ви кажа как щръква.  hahaha

Да се похваля лекичко, ама да не ме чуе дявола  Twisted Evil От няколко дни Ивко като се нахрани в 20ч и после яде в 4ч, а снощи  - в 5ч. Направо ме изуми. Дано не е инцидентно , а вече да си променя режима. И така ми е супер, като го нахраня в 20ч и после ако има някъде банкет - там сме!

# 204
Е,пак съм аз,ама при толкова похвали,просто не мога да се сдържа и да не ви кажа:Благодаря ви много!Така ми вдигате самочуствието,че още малко и на конкурс за попреминали красавици ще се явя Wink...Обичам ви!Нищо,че повечето не ви познавам лично-но нищо,като минете през Пловдив се надявам да се обадите.Обаче още от сега предупреждавам-много,ама много приказвам/добре,че не мога със същата скорост да пиша/,така,че ако неможете да вземете думата-проблема си е единствено и само ваш Naughty
Ирка,и ние те чакаме...само ,че на мен не ми споменавай повече за Глория и сие...че аз нали съм женена за "лют хеви метъл"...трябва да слушам само "правоверна музика" иначе...
mimozata ,абе ти се майтапиш със Страйпър,за третото...ама и ние сме натам-като нещете да кажете рецептата за женско..../ама искам за такава красавица като Жули/
 ol4eto,ти също винаги ми вдигаш настроението,така,че пиши по-начесто...внасяш колорит в темите...пък и друго си е като видя хитрата муцунка на Велизарчо.
Gerssy,пиши как се справяш със двата броя сладури,че май само при нас е пълна лудница като ги съберем...или просто аз съм твърде либерална мама...Нещо напоследък имам проблем с дисциплината на баткото/поглезваме се яко/,но това е само в моя чест-баба си и дядо си ги слуша много.
мими ,за забите на мен ми донесоха един гел от Англия/по препоръката на Стайпър/,но пък една позната ортодонтка ми разправя,че тия гелове втвърдявали венеца и после зъбчетата по-трудно пробивали...но ако видя зор ще го ползвам.
мамчета какво си правите бебенцата в тая жега. newsm78ние излизаме чак вечер Cryмоля някой да ми обясни като на идиот как се слагат снимки,че и аз да се похваля с новите ни снимки.четох,четох но нищо не разбрах.
Мила,мъчим се заедно с тях по градинките...и за доказателство пускам линк за снимките от днешната среща,щото и аз съм кандидат за курса за по малоумни потребители/и само уточнявам,Духи Пухи и Мрънчо ги няма,но затова ще си понесат последствията...надявам се да прочетат и да си вземат бележка/
http://snimka.bg/album.php?album_id=32390&photo=26
Табелките "Герой" незнам от къде се получават,но всички имате по една и от мен...Целувки

Последна редакция: пн, 24 юли 2006, 22:28 от Анонимен

# 205
  • Бургас
Да се похваля аз - ние снощи  luvbed като бели хора  newsm68. Вече почти не ме боли. И се заредих с презервативи да ми е мирна главата - а как ме гледаха едни татковци в аптеката , че нали таквоз нещо не съм купувала избирах един час  Mr. Green
Подариха ни люлка - сложихме дребка, първо гледа уплашено без да мърда, аз и говорех през цялото време, за да не я е страх, после взе да се оглежда и накрая заспа. Еййй, голям кеф, вече има лесно приспиване вечер, че я научихме да я люлеем, а от шезлонга мускули направихме.
Корема ми като ги гледам на около 5 месец ми прилича - май и мен ще ме питат рита ли вече. Като гледам другото бавно но славно се прибира, но тумбака си седи.
Ох, днес имаше слуз в акото - педката каза да спра плодовете за известно време и ако до 2-3 дни не се оправи да се обадя пак. Да знаете нещо по въпроса?
Ани, ние от доста време сме на този режим, дано и вие минете на него. Ей сигурно за това не мога да заслабна.

# 206
А,одеве забравих ,но за да не редактирам пак...че вече сървъра ща ме изхвърли...но забравих най-важното-за секса...Та,първо не ги дръжте толкова време насухо тия ваште мъже,щото да няма после изненади...нали знаете,че то това основно им е на акъла...а ако ви е страх,да не ви боли или си ви боли при опитите да възобновите взаимоотношенията си-вземете си лубриканти или овлажители от аптеката,щото наистина от шевовете може да имате неприятни усещания/макар,че обикновено проблема е по-скоро на психическа основа-от стягане/
И не ми се ядосвайте за даването на акъл,но първо съм по-голяма от повечето от вас и второ си имам опит-нали последните няколко години съм все или бременна или съм скоро родила...

# 207
Кабранска, ама вашето село Гълабово ли е!? Супер!  Peace Това ми навява едни приятни спомени. Аз съм малко поет по душа. Преди пишех стихове и разкази. Сега ми изчезна музата. Но като се чудех за поредния разказ къде да се развива действието , взех картата на България, затворих си очите и посочих с пръст. И хоп - Гълабово! Та имам един разказ в който се говори за Гълабово. И като се замисля, никога не съм използвала населени места освен Гълабово! , Та сега ми беше интересно да разгледам снимките!

# 208
Само да уточня,че нашето Гълъбово е Пловдивско/под хижа Здравец и е наистина много красиво/,но има и едно Гълъбово/в Старозагорско/ дето го обгазяват...Като идем другия път ще снимам специално за Ани няколко панорамни снимки.
А по въпроса за лубрикантите-не се бъзикам.../и моля без коментари на лични и в кю-то/...тя си знае мамата коя е..да не я казвам
И за да не ми се сърдите,че тая вечер се улях със писане-но мъж ми и един негов приятел от казармата тук ми надуват главата със спомени...и какво друго ми остава освен вас и бутилката бира... ooooh!така,че се надявам да ми влезете в положение и да ме извините Embarassed

Последна редакция: пн, 24 юли 2006, 23:32 от Анонимен

# 209
Кабранска, и аз като теб с бутилката бира пред компа. Моя мъж се е залепил за телевизора и даже не мига. Децата спят, а ние вместо  luvbed гледай с какви работи се занимаваме. Грозна гледка. Ама то като е на сухо от доста време, човека претръпна.

Общи условия

Активация на акаунт