Отговори
# 255
все бях чела, че пускали сещоарен шум или имитации на миялна или перална машина да заспиват бебоците, но ен вярвах...урааааааааааааааааа, имах време да изпера, да заредя миялна, да заредя пералня, да измия ваната Simple Smile, да изпера на ръка малко нейни дрешки, уха!!!!!!

Браво за откритието.....
аз не съм се замисляла....и все му се чудих на Мони как успява да спи върху пералнята с глава до миялната.....при положение че и двете работят и от тях мислите си не можеш да чуеш....
но ми идва добре че спи така...... иначе не ме оставя да сготвя
само навиква като ми види гърба Simple Smile

Кабранска...... на мен и двете явно са непукистчета......Габи и ваксина и биеха и пак спеше.... гък не казваше.....тя и сега е така...... миналия месец по случайност и открих кърлеж в косата.....супер случайност.....по я вълнуваше дали ще и дадат спринцовката отколкото че ще я бодат, а докато и слагаха тетанус-а се разплака на докторката голямото синче Simple Smile , че го беше довела в кабинета
те май мъжете всичките са така

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 08:54 от BgViki

# 256
Здравейте МАЙчета.  newsm51
Отдавна не сме писали с Димитър, но това е понеже напоследък работя от  Peaceкъщи и като видя компютър хич не ми се пише  Sad Гадна работа. Пък и в службата само глупости ... Но пък ви чета, въпреки че е доста трудно. МНОГО СТЕ ПРОДУКТИВНИ! БРАВО  newsm10

И при нас положението е като при всички вас - течат ни лиги, завираме си ръцете до лактите в устата, хленчим, мрънкаме, хилим се и т.н. Вече спим перпендикулярно на леглото. Странно  newsm78 защо ли го правят??? Върти се като пумпал в кошарата. Умира да застане перпендикулярно. Много е смешен hahaha

Ние не се приспиваме - слагам го в креватчето и го оставям ... дали това означава, че съм лоша майка???  Weary

Smily това е кофти работа. Защо винаги ще се намери някой българин в чужбина, който да прецака работата? Дано всичко мине ОК и да си върнете колата. По-добре да ви я върнат, отколкото да не ви я платят.

Аз да ви се оплача - майка ми и баща ми не са идвали да видяд бебето вече 2 седмици. И дори не звънят така често, както преди. От другата страна интересът е по-голям. ЕГАТИ РАБОТАТА! Тези хора не се ли чувстват неудобно? ... то всъщност угодия няма - ако звънят всеки ден - защо звънят. Ако не звънят - защо не звънят. Абе кво да ви кажа - луда работа.

И на мен ми се иска да пробваме с плуването - eunos, писах ти на лични. Ако имаш възможност ще се радвам да се добера до инструктурката.  newsm51

Хайде със здраве! После пак!

# 257
Олчето.....за срещата на 5-ти август.....решихте ли в колко и къде точно на НДК ще се чакаме.....
да знам да се организирам.....че едни приятели се връщат от Лондон на 4-ти
а много ми се иска да не я пропусна Simple Smile

# 258
  • Варна
Здравейте! Благодаря за пожеланията за втория ни месец. Аз от ревящо бебе и гладене не успях да вляза да ви почерпя дори. Заповядайте с малко закъснение   party023 beer cook cook
Черта и аз си имам още, че и пъпа ми е такъв един..ужас. А за колограмите не ми се говори..от вчера съм на разделно хранене, дано помогне. Заради кърмата не смея да се ограничавам много.
Моя син и той много обича да си лежи голичък на спалнята. Вчера купих едни постелки от които ни слагаха в болницата -като памперс са, размер 60/90. Малкото много се кефи, а за мен няма много пране. Само миене на нааканото дупе.
Ние питка не бяхме правили, но нали все трябва да поканим родата та решихме на заведение. Братовчедките ми са все с малки деца и в нас ще настане една лудница... Така ще е по-скъпо, но решихме да си спестим поне този път  cook и  clean newsm79
За балончетата в устата  и ние си имаме но ги прави само като огладнее.
Ето, зачетох и малкия се събудии преди да успея да се изкъпя. Отивам да поизмия циците и да давам, че целия блок разбра.
Приятен ден и много усмивки   bouquet

# 259
  • София
Бобси, много се радвам, че се включи  Heart Eyes - много са ми забавни постингите ти и ми беше терсене, че не пишеш! Naughty
Мими, голяма омазвация при вас  Laughing - адашът добре си е"отмъстил" за това, че е бил пренебрегнат! hahaha
Смайли - кофти история, дано всичко се нареди! Praynig Вярно е , че има такива хора - нагли и непукисти и само неприятности носят... Като се замисля, не откривам особена полза от това, че Господ ги е създал на този свят, но щом са факт, явно има основателна причина... newsm78
Браво(с) на плуващите бебоци - рибоци!  Animal Tropical Fish  Animal Tropical Fish  Animal Tropical Fish
Кабранска - отново мерси за комплимента, ама има какво да се желае  badscale... #Cussing out
Ние вчера доста поревахме след ваксината, ръчичката му беше почервеняла и подута и аз патката му с патка newsm57 го слагам по едно време на постелката да го преобличам. А то, милото, така си легна на боцканото. ooooh! Като се разпищя, ама писъци ви казвам, сбърках се от рефлекси, едвам се сдържах да не ревна с него... Banghead cry  Sob Гадна работа!
През нощта вдигна температура, но я свалихме с Панадол, дано няма повечееее  #Cussing out
Тази сутрин да чукна на дърво е много весел, даже ме събуди с гукане и "приказки" - приказва си с тавана, човека  Shocked
Много са сладки с това говорене, предлагам следващата тема да е нещо, свързано с гукане и "пеене" - имаше няколко подобни предложения! Peace
Аз може пак да ви напусна за малко, но ако малчо е добре и няма други реакции от ваксината пак ще заминем на вилата, че тук в тези панелки е ад, не се живее от горещина, а там е "друга България" - прохлада, спокойствие и зеленина.  car003 1swing family И на бебо му е по - добре! Ще ми липсвате много, сладури и сладурковци! bye

За срещата на 5 - ти: ами да се чакаме в 11ч. пред билетния център на НДК, примерно, какво ще кажете? И кои ще са на линия? Ние сме там (на цица, вероятно  Embarassed Embarassed Embarassed)

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 09:40 от ol4eto

# 260
Олче, със Змейковица сме на линия с бебоците  Peace Поне това е планът.. дано не се омота нещо, че още не сме се оправили с тия сополи и кашлици с Тони  Sad

.. за плюнченето - и ние нещо се лигавим, ама не постоянно от време на време прави балончета. Много е смешен  Grinning
.. за спането - при нас сложна работа туй приспиване. Спи му се 2 не вижда.. ама почва да мрънка, да се ядосва и чак ревва.. А като ревнееее и отиде спането.. Понякога откарваме час в дундуркане, разхождане, биби, цици не знам си кво.. Еми.. като каже, че няма да спи и рееееев.. Аз лоша майка ли съм, че не мога да се науча как да си приспивам детето  Confused Пък ако го остава сам да заспива може да се дере до утре  Tired Преди поне на цица заспиваше, а сега суче само колкото за ядене и почва да се нерви ако му пуска още и насатава един бой  ooooh!
.. за плуването - татито каза, че днеска ще измие хууубаво ваната и ще го пусне вътре да плува  #Crazy Затова ми говори откак се е родил, ама вече е много надъхан с тия вашите плуващи писания  Rolling Eyes Много смел тоя моя мъж бе.. ама не знам дали ще понеса гледката  Crazy Я кажете какво ги правят бебоците като ги учат да плуват? Аз само филмчета разни съм гледала за новородени плуващи в басейни..

Я да питам кърмещите мами - по колко време папат бебчовците? Ние от едни дъъълги почти постоянни сучения, вече гълтаме бясно 5 минути, понякога няма и толкоз, и сме готови  Shocked Може ли толкоз бързо да се насмуква малкия змей.. И как се оплаках по-горе вече не иска да заспива на мен  Cry .. не е честно пъъъъъъъък  Crossing Arms

# 261
[.. за плуването - татито каза, че днеска ще измие хууубаво ваната и ще го пусне вътре да плува  #Crazy Затова ми говори откак се е родил, ама вече е много надъхан с тия вашите плуващи писания  Rolling Eyes Много смел тоя моя мъж бе.. ама не знам дали ще понеса гледката  Crazy Я кажете какво ги правят бебоците като ги учат да плуват? Аз само филмчета разни съм гледала за новородени плуващи в басейни..

Няма нищо общо със гмуркането честно казано. По скоро бебето прилича на торпедо с вдигната нагоре главичка. /инструкторката само главата държи по специален начин, а останалото тяло само я следва/ И чрез движението на тялото се образуват вълни във ваната и бебка е като шамандура повреме на вълнолом. Потапянето на главата като за първи път при нас не продължи повече от секунда..и така 2-3 пъти през период от 3 минутки. През останалото време "плуваше" от единия край към другия на ваната с помощта на ръцете на инструкторката и в различни позиции на тялото.
Относно сученето и тя първия месец беше доста бавна понякога по 50 мин сме откарвали. Сега за 5 мин се насуква. Макар че понякога е по прозаична и се наслаждава на храненето по продължително. Не съм хванала някаква зависимост. Важното е че наддава прекрасно по 1200гр на месец, което дори е над нормите. "Аделка-дебелка истинска моделка"

# 262
Здравейте, май-чета и бебоци! Честито на всички празнуващи!

Тези дни не ми остава време да се включа, но поне изчитам всичко. Голямо хилене пада с тия ваште панталони и голи дупета.  Joy Мен бебо само ме е напишквал засега. Обаче няколко пъти, както съм му вдигнала крачетата да почистя дупето и той вземе, че пръцне... и аз уж очаквам нещо такова, ама така подскачам... все си представям как омазваме пейзажа.
И Венци се плюнчи, ама малко, още не текат чак лиги. Юмручетата обаче яко си завира в устата, по възможност и двете заедно. Махам ги и пъхам бибата, обаче тя не представлява никакъв интерес, плюе я, сърди се и пак си завира ръчичките.
Кафявата ми линия избледня почти напълно, обаче пъпа ми е тъмно кафяв, много грозно.
И Венци вече много не иска да седи в количката, ако спи, то е за малко само. Иска да е изправен и да гледа. Да ви кажа как го излъгах онзи ден: като се събуди и се разрева неистово, го обърнах наобратно - главата на мястото на краката - и така успешно се прибрахме за 20-тина минути, че се бяхме бая отдалечили от нас. Изглежда обстановката му се видя нова, само ни се кокореше и се оглеждаше.
Въпроса с приспиването и при нас е сложен. Очичките му се затварят, прозява се и вместо да се отпусне и да заспи, започва един неистов рев, мятане на ръце и крака, съответно друскане и разхождане из стаята, пълна програма... в такива случаи  помага столчето за кола, ама само, ако го разнасям с него из стаите, пък аз не съм от желязо. И когато ми се иска тия номера да ги покаже събота и неделя на татито, за да не си мисли той, че ние по цял ден се търкаляме в леглото, човечето блажено си спи, без да има и най-малко намерение да си показва магариите.
duhi_puhi, Венци суче средно по 10-тина минути, така си е открай време. Яде на около 3 часа, но понякога прави паузи и от 4-5 часа.
Накрая да ви се оплача.. от седмица-две взе страшно да ми пада косата, ако не взема мерки скоро ще останат само два-три нахално стърчащи косъма. Ако някой има изпитана рецепта против това косопадище, моля  Praynig да сподели.
Усмивки и весел ден на всички!

# 263
  • София
Здравейте май-чета!
Днес си имам сменник в сутрешната разходка и така успях да си изчистя къщата и да ви прочета на спокойствие.
 За протокола и моята кафява линия си стои,но откакто прочетох,че пъпа като се търка и избелява и започнах  да го търкам здраво и вече започна да се оправя.
 duhi_puhi за сукането ми казаха,че бебо вече бил по-силен и сучел по-добре и затова времето на кърмене намалявало.Аз бях се притеснила,че не яде защото суче по 10-15 мин,а преди ядеше минимум 40-50 мин,а и АМ яде доста по-малко(всеки път изхвърлям по 40-50 мл),но явно кърмата ми е взела,че се е увеличила малко Simple Smile иначе знам,че моя Гладньо гладен не стои и ще ореве целия свят.
Мarry тъкмо се чудех къде се загуби и ти взе,че се отчете.Като ти прочетох поста и съвсем се стегнах,че и ние ще пътуваме,но аз твърдо съм решила да вземам и микровълновата,но незнам как ще съберем багажа в колата,че тя количката само запълва багажника,а печката и саковете незнам къде ще ги слагам newsm78
 Момичета това с лапането на  ръцете явно при всички е проблем,аз и ръкавици слагам, ама като видя Иван как се изнервя и като започне да лее крокодилските сълзи и  му ги свалям,много жално ми става.
Крейзи много се развълнувах от поздрава ти за рожденния ден на твоето майче.БРАВО!Макар и на патерица newsm59 ,да ти е живо и здраво майчето,сигурна съм,че много ви обича и се гордее,че е родила и отгледала такива деца.Дано и ти така да се гордееш с Лео newsm10

# 264
  • София
Zvezdolina и на мен ми падаше косата, но почти веднага след като родих. Аз си купих един шампоан на Виши  против косопад и едни ампулки на Клоран. Незнам дали от това спря косопада или просто си падна всичко, което имаше да пада, но не ти пречи да опиташ.

# 265
Мен фризьорката ми ме предупреди още щом научи че съм бременна, че третия месец след раждане е характерен със силен косопад. Взимам мерки от както съм родила пия  витамини "Фалвит", които са подходящи за бременни и кърмещи жени. Полски са и не са  много скъпи 10лв. за 30бр. Като се пият по 1 на ден.

# 266
  • видин
момичета, това с падането на косата е съвсем нормално след раждане. ще премине и няма да има последици. не е нужно да се притеснявате.

# 267
  • София
Ох, и моята коса започва да пада, но знам че докато не окапе всичко, което е трябвало да падне по време на бременността, няма много ефект от мазила.
Imar, вземи си таблетки за студена стерилизация. На мен не ми вършат работа понеже водата на вилата е много варовита, а с тези таблетки трябва обилно плакнене. Аз си изварявах шишетата в минерална вода поради тази причина.
За кафявата линия и на мен си ми стои все още, но имах няколко косъмчета около пъпа, като наследство от бременността, които слава богу окапаха вече Grinning.
Да ви кажа днес Кали каква бомба ми направи  newsm09 - докато сменяхме акания памперс милото реши, че не си е свършило цялата работа и като се почнаха едни аромати и акита да течат, та в чудо се видях. Прииска ми се да имам тапа та да го запуша това акино дупе. Викнах и тати да помага, добре че беше наблизо. Псле се почна едно-о-о пране.... wash hang
И последно да се похваля, току що ни пристигна люлката, която поръчах за Кали. Много е готина, има си сенник, столчето се чупи в легнало положение за спинкане. Става и за балкона и за навън когато ходим на вилата.

# 268
  • София
Набързо и аз да се отчета докато бебка спи smile3524
По обсъжданите теми: линия все още имам, то и корем имам ама работя по въпроса jump, косата също ми пада и бебка винаги успява да държи по някои косъм в юмруче ( връзвам се, реша се..., но няма ефект), по ръчичките и вратлето също събира мъхчета и разни боклучета,а за сукането направо ви завиждам суче по около 30 минути, като от вчера сме две в едно- постоянно е прикачена към цица ( маи се стресна от малкото наддаване baby 450гр за месец)
За 5 август плана е да се видим ,дано да успея newsm03
Смайли дано вашите перипетии  да завършат с успех, жалко че за пореден път се оказа правилна приказката за българите в чужбина Flushed
Беба реве е хайде отивам да се храним -отново
Целувки и приятни разходки

# 269
След малко ще ходим да ни слагат ДТК. А бе все повръща това дете. Сега връща повече вода с разни примеси. Вашите като им слагахте ДТК хич ли не връщаха нищо!? Вече 3ти път ни отлагат имунизацията заради това.

А за кафявия пъп номера с крема наистина действа. Благодаря на мамата дето написа. Мисля че Еунос беше , ако не се лъжа.

А със Стеримара като пръскате, първо чистите ли сополките с фитили?

Общи условия

Активация на акаунт