, да изпера на ръка малко нейни дрешки, уха!!!!!! Браво за откритието.....
аз не съм се замисляла....и все му се чудих на Мони как успява да спи върху пералнята с глава до миялната.....при положение че и двете работят и от тях мислите си не можеш да чуеш....
но ми идва добре че спи така...... иначе не ме оставя да сготвя
само навиква като ми види гърба

Кабранска...... на мен и двете явно са непукистчета......Габи и ваксина и биеха и пак спеше.... гък не казваше.....тя и сега е така...... миналия месец по случайност и открих кърлеж в косата.....супер случайност.....по я вълнуваше дали ще и дадат спринцовката отколкото че ще я бодат, а докато и слагаха тетанус-а се разплака на докторката голямото синче
, че го беше довела в кабинетате май мъжете всичките са така

къщи и като видя компютър хич не ми се пише
Гадна работа. Пък и в службата само глупости ... Но пък ви чета, въпреки че е доста трудно. МНОГО СТЕ ПРОДУКТИВНИ! БРАВО 
защо ли го правят??? Върти се като пумпал в кошарата. Умира да застане перпендикулярно. Много е смешен

- много са ми забавни постингите ти и ми беше терсене, че не пишеш! 
Вярно е , че има такива хора - нагли и непукисти и само неприятности носят... Като се замисля, не откривам особена полза от това, че Господ ги е създал на този свят, но щом са факт, явно има основателна причина...
... 
го слагам по едно време на постелката да го преобличам. А то, милото, така си легна на боцканото.
Като се разпищя, ама писъци ви казвам, сбърках се от рефлекси, едвам се сдържах да не ревна с него...
Гадна работа!
И на бебо му е по - добре! Ще ми липсвате много, сладури и сладурковци! 

Преди поне на цица заспиваше, а сега суче само колкото за ядене и почва да се нерви ако му пуска още и насатава един бой
Затова ми говори откак се е родил, ама вече е много надъхан с тия вашите плуващи писания
Я кажете какво ги правят бебоците като ги учат да плуват? Аз само филмчета разни съм гледала за новородени плуващи в басейни..
.. не е честно пъъъъъъъък
Мен бебо само ме е напишквал засега. Обаче няколко пъти, както съм му вдигнала крачетата да почистя дупето и той вземе, че пръцне... и аз уж очаквам нещо такова, ама така подскачам... все си представям как омазваме пейзажа.
,да ти е живо и здраво майчето,сигурна съм,че много ви обича и се гордее,че е родила и отгледала такива деца.Дано и ти така да се гордееш с Лео
- докато сменяхме акания памперс милото реши, че не си е свършило цялата работа и като се почнаха едни аромати и акита да течат, та в чудо се видях. Прииска ми се да имам тапа та да го запуша това акино дупе. Викнах и тати да помага, добре че беше наблизо. Псле се почна едно-о-о пране....

, косата също ми пада и бебка винаги успява да държи по някои косъм в юмруче ( връзвам се, реша се..., но няма ефект), по ръчичките и вратлето също събира мъхчета и разни боклучета,а за сукането направо ви завиждам суче по около 30 минути, като от вчера сме две в едно- постоянно е прикачена към цица ( маи се стресна от малкото наддаване
450гр за месец)