Отговори
# 270
Здравейте и от нас.
Не мога да смогна да ви изчета, но вече успях и добре че съм сама в къщи да не ме слушат как се смея. Олче много увлекателно разказваш и на мен нищо не ми става и съм само с едни къси дънки, а не ми се купуват нови дрехи все се надявам и аз да се вмъкна в старите.
-На мен също много ми пада косата, а малката се научи да скубе и да се държи за косата и после събирам косми от ръце,дрехи...
-Кафявата линия поизбледнява, но още си я има, то и корем си имам още ама нещо ме мързи да правя упражнения, а и имам домашен фитнес -дърпане и бутане на шезлонг.
-И ние правим балони откакто стана на 2 месеца и се опитва цялата ръка да си сложи в устата, особено като е гладна.
Много хубави булки сте били всички чак ми се прииска и на мен.
Нямате ли снимки вече на плуващите бебета?
Ани първо пръскам със стеримара и след това чистя или тя си го изкара каквото има с кихане.

# 271
Marry каква е тази люлка и откъде си я поръчала, че ние заспиваме само на шезлонг и тук е лесно бутам го на килима, но на село като сме  го хващам за двете дръжки и се люлеем докато заспи.

# 272
  • София
честит втори месец на килиан и милена Simple Smile[/size]

от миа  Heart Eyesпочерпката е по една студена биричка  или по чашка винце, който не иска бира smile3525 smile3521 Wine Glass и пуканки и ако искате си пуснете по едно филмче  Simple Smile, ах как ми се пие кафеееееее на мен...

# 273
Здравейте майчета Simple SmileКак понасяте жегата на вън-тук е ужасно и то до късно,а бебока се е случвало да се съдира от рев от горещина и тече пот от него като река,а гръбчето му в количката си е все мокро  SadВчера ми казаха,че мога да го слагам и в летния вариант,ама той има лек ъгъл на дупето и мен още ме е страх(а и после няма да иска в коша да се връща сигурно).Ще изчакам още малко-то и без това вече коша почти му е омалял,че расте на дълго детенце(то и ние с таткото сме височки).А вашите дечица дерат ли си лицето още,че мойто си е все в рани дори и с изрязани нокти намира какво да вкопае в бузките и нослето си.Иначе сичко негативно за което пишете не ни се разминава и на двамата-плюнчене,мънкане,шкембето и килцата  на на мама и черната линия с пъпа,много обилната ърва менструация(дано не остане такава)....Това е живота,ама пък си стуват усмивките му и заиграването с играчките на количката и гушкането Simple SmileМоето синче започна да се обръща само първо на една страна,а вече и по коремче,ама глупачето не знае ак да си извади долната ръчица и бута,бута чак до като посиня и мама не се смили да помогне Simple SmileИ когато е на разходка е влюбен в листата на дърветата направо се захласва GrinningИсках да попитам Ве4ерница защо замразява сокчетата,че нещо не ми стана ясно.Иначе ние пием сокчета,ама рядко от ябълка,морков,круша(ако се е запекъл) и от черешки когато имаше.И сме на 130мл. НАН1(някой питаше какво АМ ползваме).Може би има и по-добри,но с това ми го захраниха след раждането,а и ми казаха,че не било хубаво да се сменя,но най-важното е че го яде,че някои бебета не харесват всичко.Май се увлякох,ама като чета редовно и редовно ме мързи да пиша WinkПоздрави,целувки,а следващия път и снимки обещавам Simple Smile

# 274
Ох,извинете ме-вие сте умни девойки и ще разгадаете и попълните липсващите буквички,а аз съм тъпа забравана и не проверих преди да публикувам,а нещо ми се е скапала клавиатурата и трябва да я млатиш яко Mr. Green

# 275
Здравейте мами и сладки бебоци!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
Нещо не мога да се организирам тези дни да пиша, но всеки ден успявам поне малко да чета - пълно шоу с панталоните на Олчето! Laughing Да не пропусна и аз да ви кажа - страхотни булки сте, пу, пу, пу ...... май-ки красавици!!!
Бобси, това със спането на пряко на леглото - и при нас е така. Още като ни изписаха и на втория ден вече се беше завъртяла, а сега да не говорим ...... Joy В една книга четох, че това завъртане било от неудобна възглавница, но нали спим без възглавница  newsm78 Аз си го обяснявам, че е много буйна, тя като е будна постоянно рита, така че като спи пак сигурно нещо си рита.
Marry, ние с Руми се разхождаме в градинката "Св. Троица". Може да се уговорим нещо, обикновенно стоим в центъра, където има много майки. Ние сме се виждали на една среща, може и да се познаем.
В неделя ходихме с Никол до манастира "Св. Кирик" над Асеновград - невероятна красота, изкарахме си чудесно, на нея също много добре и се отрази. Препоръчвам го да го посетите ако имате път или нарочно (като нас). Тати се качи и на Асеновата крепост, но беше много жега и ние с Никол само отдолу гледахме, но пак беше супер! Ще ви кача снимки, но сега май няма да имам време, че ще излизаме с тати на разходка!
Мимозата, искам и аз на мореееееееееее
А за окакването - както я държи мама с една ръка и дупето и нагоре в банята преди да я сложа във ваната и ....... така нарисува плочките по стената в банята, че да не ви обяснявам. Срам ме е че е мадама!
Кабранска, да не забравя да ти кажа - тази снимка, където кърмиш - НЕПРЕМЕННО я изпрати да участваш в конкурса за кърмеща мама - супер сладки сте - ще гласуваме за теб (не знам дали ще се гласува обаче)!
Много  Hug по пухкавите дупнца на бебнца!

# 276
  • София
Ние спим извънреден сън в момента, та реших да видя какво става тук.
Да ви кажа някои панталони изобщо не смея да ги пробвам, че да не се получи номера на Олчето. Ходя си с поличките с ниска талия /преди де/, които едва ми се крепяха на дупето, обаче сега елате да видите как хубаво са изпълнени.
На мен цикъла още не ми е дошъл. Е, имах преди няколко дена една капчица и някакво почти безцветно течение за 1-2 дни. Та може и с това да съм се отчела.
Desiiv, люлката поръчах от www.family.bg
Можеш да я видиш тук http://www.family-bg.com/catalog/prX_1541.htm Първоначално бяхме поръчали една за рождения ден  на детенцето на приятели и я изпробвахме когато им я подарихме. Калоян спа 3 часа на балкона като истинско ангелче и тогава реших, че трябва и на него да му купим.
Bubilina, ще се оглеждам за вас. По кое време ходите там, пиши ми на ЛС, ако искаш?

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 18:24 от Marry

# 277
Щях да ви питам и аз.....
Всички бебоци ли се потят.....на нас бодито все ни е мокро
и като се заседим в столчето за кола и в количката
Мислех че е от материята на количката.......
от два дни слагам чаршафче сгънато на 4 в количката
ама ефекта е никакъв......пак сме си потни....

# 278
  • Бургас
BgViki и аз слагах пелена отдолу в количката, но нямаше ефект и вече си карам без нищо.
Днес следобед една разходка беше... ужас. Огласихме целия парк и накрая се прибрахме на ръце. Че бях и сама, а вече ми тежи. Сега сме заедно пред компа, блещи се насреща и ви обяснява нещо, тропа по клавиатурата - сигурно иска да ви се оплаче от майка си. А едни лиги се точат ... Спи и се две не вижда, ама пусти овнешки инат.

# 279
Леле Олче, чак сега успях да прочта всичко по темата и ... така съм се смяла с глас и сълзи на твоите панталони  Joy  Grinning Направо се напиках, че и мъжо извиках и той се напика ... абе ... пикливо семейство! СТРАШНА СИ!

# 280
Честит Рожден Ден на Лосита78
Зло да те забрави Simple Smile ......ама ние
щяхме да те пропуснем без да искаме
Да си жива.......здрава...... и мнооооооооого щастлива

# 281
Честито на всички празнуващи!   bouquet Много приятни мигове със семействата.
 newsm59на Лосита 78. Да е жива и здрава и много радост с малкото бебоче.
За кафявата линия на корема и аз имам. (то първо да махна корема, че съм като бременна в 7-мия месец, даже в гинекологичния кабинет татковците ми отстъпват място, че съм била жена в положение  smile3555). Пъпа го изчистих. Реших да пробвам с олиото на дребка и както почиствам нейния пробвах и с моя и всичката гадост се махна.
Ние също много плачехме до преди 2 седмици, когато заспивахме. Беше нещо ужасно, но отмина. Сега от време на време като се накривим и с една кърпичка я милвам по главичката и по челцето и да видите как бързо отнасяме.
Малко се притеснявам, че сме големи вече, а не искаме много да гукаме. От време на време (много рядко) на играчките. Тази вечер успахме да разменим по няколко срички, след като майка й половин час се прави на  Monkey
Момичета, има ли някой регистриран в Арена.бг. Ако има ще ли е възможно да ми изпрати покана на лични, че мойта регистрация нещо се е затрила.
Много хубави булки сте били, а и бебчовците са ... Ама тя крушата не пада по далеч от дървото.
Крейзи, Олче, Кабранска и всички останали много се радвам на постингите ви. Хубаво е, че ви има и, че може да си споделяме и развеселяваме.
Лека вечер на малките сладури и техните родители 
smile3522

# 282
Честит рожден ден[/color]

Крейзи, хайде давай новата темичка.

Аз да ви кажа, Велизар от три ноще като заспи в 21 и се събужда в 07. Ах само как се моля да продължи този режим на спане, че като знам от тук нататък колко безсънни нощи ме чакат , поне сега да се понаспим. Иначе през деня гледам да не го нося на ръце и горе долу половин час след като се наяде го мятам в леглото затварям вратата и той си заспива. Предприех тази "тактика" след като с Дамяна и досега се преспиваме по един час на спалнята.

# 283
Най-накрая и аз да се разпиша...От скиторене не ми остава време за форума  Sad.

Честит втори месец на Миа и Милена!

Честит рожден ден на Лосита!

Много се смях на постинга на Олчето за панталоните  Joy hahaha. Аз не съм толкова смела и не излизам с панталоните, които са ми тесни.

Да се похваля - Килиан е наддал за един месец 1 кг. и е пораснал с 4 см. Докторката го похвали и му сложи ваксината. Сега само го дебна за температура, дано да не вдигне.
Килиан вече много се "разприказва", гука, смее се, особено ако някой му приказва. Също много се плюнчи и си лапа юмруците. Още не може сам да заспива, та се дондуркаме, но днес открих как е най-спокоен и заспива без да го нося - ето така:

Кафява линия и аз имам и пъпа ми беше черен, но днес си го изчистих. А корема ми е ужасен - направо не мога да се гледам в огледалото. Започнах всеки ден да се качвам на велоергометъра, а с нетърпение очаквам да мината още два месеца и започвам с джогинга. Дано да се отърва по-бързо от тези сланини  Praynig.

Отивам да си лягам, че днес доста се изморих  Tired.

# 284
Забравих да ви почерпа виртулано, че днес и ние ставаме на 2 месеца. За бебоците  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle, а за мамите  beer3 beer2 Wine Glass newsm38!

Общи условия

Активация на акаунт