Не мога да смогна да ви изчета, но вече успях и добре че съм сама в къщи да не ме слушат как се смея. Олче много увлекателно разказваш и на мен нищо не ми става и съм само с едни къси дънки, а не ми се купуват нови дрехи все се надявам и аз да се вмъкна в старите.
-На мен също много ми пада косата, а малката се научи да скубе и да се държи за косата и после събирам косми от ръце,дрехи...
-Кафявата линия поизбледнява, но още си я има, то и корем си имам още ама нещо ме мързи да правя упражнения, а и имам домашен фитнес -дърпане и бутане на шезлонг.
-И ние правим балони откакто стана на 2 месеца и се опитва цялата ръка да си сложи в устата, особено като е гладна.
Много хубави булки сте били всички чак ми се прииска и на мен.
Нямате ли снимки вече на плуващите бебета?
Ани първо пръскам със стеримара и след това чистя или тя си го изкара каквото има с кихане.
почерпката е по една студена биричка или по чашка винце, който не иска бира
и пуканки и ако искате си пуснете по едно филмче
, ах как ми се пие кафеееееее на мен...
Вчера ми казаха,че мога да го слагам и в летния вариант,ама той има лек ъгъл на дупето и мен още ме е страх(а и после няма да иска в коша да се връща сигурно).Ще изчакам още малко-то и без това вече коша почти му е омалял,че расте на дълго детенце(то и ние с таткото сме височки).А вашите дечица дерат ли си лицето още,че мойто си е все в рани дори и с изрязани нокти намира какво да вкопае в бузките и нослето си.Иначе сичко негативно за което пишете не ни се разминава и на двамата-плюнчене,мънкане,шкембето и килцата на на мама и черната линия с пъпа,много обилната ърва менструация(дано не остане такава)....Това е живота,ама пък си стуват усмивките му и заиграването с играчките на количката и гушкането
Исках да попитам Ве4ерница защо замразява сокчетата,че нещо не ми стана ясно.Иначе ние пием сокчета,ама рядко от ябълка,морков,круша(ако се е запекъл) и от черешки когато имаше.И сме на 130мл. НАН1(някой питаше какво АМ ползваме).Може би има и по-добри,но с това ми го захраниха след раждането,а и ми казаха,че не било хубаво да се сменя,но най-важното е че го яде,че някои бебета не харесват всичко.Май се увлякох,ама като чета редовно и редовно ме мързи да пиша
Поздрави,целувки,а следващия път и снимки обещавам
В една книга четох, че това завъртане било от неудобна възглавница, но нали спим без възглавница
Аз си го обяснявам, че е много буйна, тя като е будна постоянно рита, така че като спи пак сигурно нещо си рита.
по пухкавите дупнца на бебнца!

). Пъпа го изчистих. Реших да пробвам с олиото на дребка и както почиствам нейния пробвах и с моя и всичката гадост се махна.

. Аз не съм толкова смела и не излизам с панталоните, които са ми тесни.
.
.
!