Отговори
# 60
  • Бургас
Честит Рожден Месец на Лео! Да папка и да слушка много мама и тати!   bouquet  :love001

Лелеее, Красито голяма сладурана, бееее  Crazy Heart Eyes
Тук на тази снимка на колко дни е? Много хубаво си държи главата, а май е от преди доста дни...  newsm78
Ами Crazy и ние го харесваме Лео тъй, че ще се сватосваме, то се е видяло! newsm10
На тази снимка Краси е на 45 дни,ама главата я държи така изправена още откакто стана на 22 дни. И лекарката същиса даже. Аз за тва чакам Нешка Робева да я видя някъде и да й дам пъпа на Краси! Чуйте ми думата: след време ще си имате световна шампионка по художествена гимнастика сред малките майски мушмуроци! newsm48
Айде, отивам да се цедя и аз вече, че да лягам...
Цунки от мен!

# 61
Люба - вярно, забравих за няколкото мокри кърпички в пакета. Но на нас не са пратили крема за подсичане. Защо са пратили 2 шампоана - аз все още ползвам само бебешки сапун.

LaDiDa - и при мен първите 3 пъти ме болеше много. Но сега - почти 3 месеца след операцията се оправих. Краси е страшна сладурана. Има много красиви кафяви очи.  

Ира - не се ядосвай. Мъжът ми от време на време ми казваше - че какво си правила цял ден (това беше през първия месец, когато ми беше доста трудно). На мен ми идваше да го #Cussing out Един ден му дадох бебето за няколко часа и от тогава престана да прави такива изказвания. Криси е доста по-различен от Макси и се приспива по различен начин. Та нашия татко се наложи да се учи как да приспи бебето. Намери си свой собствен начин и вече може да го приспи и той. Пробвай да му оставиш Елла когато почива.
Има ли още будни Simple Smile Май тази нощ не будувам сама.

# 62
най-накрая и аз се престраших да се включа във ващия форум Joyдано нямате нишо против.относно подплънките,докато кърмех намерих по-евтин вариант(нали пустите пари все не стигат Rolling Eyes)срязвах ежедневна превръзка на две и я залепях в сутиена.не ми се е случвало да пропусне а имах много кърма.пробвайте-наистина върши работа а ако превръзката не е мокра няма нужда да я сменящ всеки път.все оше намирам по някоя забравена тък и там.цунки от мен и малката ми писанка

# 63
  • София
Здравейте и от нас. И ние се каним да ходим на море, но към края на август, когато Ева ще е на три месеца. Ще сме на вилата на вуйчо ми и ще вземем майка ми, та да мога и аз да ходя на плаж.
Vaniliaice много ти е сладко мишлето-пу пу да не му е уроки.
Imar по-късно ще ти пиша на лични обясненията за смяната на кръвта.
Лек ден и много целувки на всички.

# 64
  Честито на всички,които скоро са празнували!Да са живи и здрави!
Честито на Лео,да слушка много мама и тати!
   Вчера бяхме и ние при д-р Драганов.Добре сме и ни каза няколко полезни съвета относно сядането и прохождането.
   Незнам какво ни става,вчера цял ден немога да го приспя,очите му се затварят,ама.....и все на цица иска.Мляко имам,редовно връща,защото така преяжда.Дали това е бум на разтежа,че да иска само да цока.Залъгалката не я признаваме.
  Добре дошла Крейзикити!Идеята ти е добра,относно заместителите на првръзки.Аз много видове използвах,но най ми харесаха на Чико,тънки са и не се виждат и са на принципа на превръзките,течноста става на желе,но много скъпо ми излизат!
    Хайде лек ден от мен,че бебо дава зор за раходка!
     Иги,напълно си права!Аз сигурно,нямаше да се осмеля да си го кажа направо!Пробвай мъжа ти да говори с нея!

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 09:53 от paizy

# 65
  • София
Честит втори месец на Лео! Да е все така послушен!

Идеята с превръзките много ми хареса, ей сега отивам да срежа 2 - 3, че само ми се цапат сутиените а ме мързи да ги пера. Аз досега ползвах подплънки на Чико (бяха ми ги подарили, иначе не давам толкова пари), обаче съм сигурна, че превръзките ще са по-тънки, няма да личат и определено ще залепват по-добре. Хубаво, че никой няма да знае какво е залепено в сутиена ми Wink
При нас след ваксината нямаше странични реакции Praynig и бебчо спа добре, обаче ме събуди в 6.30 и започна да напъва нещо, а пък после като се опитвах да си доспя, една приятелка ми се обади по телефона и се разсъних. Дано да мога да наваксам днес.
 Hug

# 66
Здравейте!
Чета форума от известно време /ама много пишете не смогвам да изчета всичко, а какво остава и да напиша някой ред/
И така....
Моето бебе се казва Анна. Родена е на 15 май, 2, 950 кг 49 см.
Имаме и батко, който през септември става на 7 и тръгва на училище /първи клас/.
Хубав ден на всички  Simple Smile

# 67
  • Бургас
 welcome  klu! Радвам се, че още една бургаска мама встъпва в нашите редици! newsm44

# 68
  • София
мами, мерси на всички ви за комплиментите Simple Smile

татито може и ядове да бере с нея, красавицата , както казват едни наши приятели Simple Smile))

ние малко отиваме на разходка Simple Smile

ако ви кажа, какви сладки дрешки получихме подарък от леля ни от щатите, за 6 м бебе, бодита, жалко, че май ще е хладно и трябва отгоре да ги обилчам Simple Smile хихи, прекрасни цветове...

# 69
Честит 2м на ЛЕО!!Добре дошли на новите мами!! Hug
Клу и моята беба е на 15.05!!
ЛАДИДА НАИСТИНА страхотно си държи главичката Краси,а Жули не може още така ама хич   Rolling Eyes
МИА Е ГОЛЯМА СЛАДУРАНА!!
 И ние получихме подаръците от НИВЕА.

# 70
Здравейте и от мен МАЙчета  Simple Smile
Благодаря ви за милите пожелания за рождения ми ден. Между другото, странното е, че повечето подаръци бяха за малката принцеса, а не за мама, и май така ще е оттук нататък  Laughing.
По въпроса за памперсите- и на нас Памперс ни изпуснаха няколко пъти, но се уверих, че е от недостатъчно стягане, а и се консултирах с други мами и те ми казаха, че са сменяли марките, но все на Памперс са се връщали.
Иначе аз също родих секцио и още на 40-я ден нямах лохии и "раздвижихме" с нашия тати  Embarassed. Наистина първите няколко пъти все едно ми беше за първи път, но пак беше тръпка. А пък сега си е пак както преди  Laughing
Видях се с мои приятелки, чийто деца са вече пораснали и като има казах, че съм секцио ми казаха: "СУПЕР, ЗАПАЗИЛА СИ ЕСЕНЦИЯТА НА ЖИВОТА"  Grinning
Попитах в аптека в Благоевград за ПЕНТАКСИМ и ми казаха, че ако си я поръчам ще пристигне за максимум 24 часа, та така. Дано не сбърках с изместването на ваксините с един месец. Но прочетох, че и при други мами е така.
 Това е от мен и моето малко щастие Стефани Елизабет. Да са ни живи и здрави всички дечица и БОГ да ги пази.

Целувки на всички малки сладки бебоци, а на двумесечниците   bouquet

# 71
  • София
ЧЕСТИТ ВТОРИ МЕСЕЦ НА ЛЕО smile3525
Добре дошли на двете нови мами Hug
Анна ще чакам с нетърпение ЛС и предварително ти благодаря Simple Smile
Относно гостите след като се прибрахме от родилното и още на следващата събота и неделя започнаха да идват и аз вместо да си гледам детето и мъжа бях все в кухнята,направо бях полудяла #Crazy.То сигурно и затова кърмата ми съвсем намаля и се наложи да включа АМ.Ама сега ни идва доста нанагоре,защото въпреки,че само дохранвам една кутия ни стига за 3,5 дни,а другата седмица като увеличим и дозата сигурно ще свършва за два дни.Майчинството няма да ми стига даже дори само за храната и памперсите #Cussing out.Вече изпадам в депресия...
 Момичета за ваксината нашето педи каза,че я слага когато бебето е поне на 2,5 месеца,но понеже ние ще пътуваме с бебо ще ни я сложат когато е вече на 3 месеца.Каза,че даже било по-добре,така че майчетата които ще "закъснеят" с един месец да не се притесняват.
 А сега да ви се оплача малко.От понеделник сме на профилактика на топлата вода,а казаха че тази година няма да има #Cussing outСутрин вместо да ходя на разходка с бебето аз топля вода и си оправям кухнята,а бебо спи на балкона.Уж нямам кърма достатъчно,а на всеки час гърдите ми започнаха да текът,а Иван явно ще си намалява храненията и не иска всеки път да я суче и се налага да я цедя,ама като се изцедя само  30мл Sad
 И ние с нашия тати се караме често,но се надявам скоро да се оправи положението и аз да се поуспокоя,че той горкия само ме търпи и мълчи и незнам докога ще му издържат нервите с мен.
Кабранска,когато бях в Шейново имаше и едно 16-годишно момиче да ражда.И тя не била разбрала че е бременна,та даже и майката не била се усъмнила,защото "тя си била с нередовен цикъл".Та така докато вече била влязла в 8 месец.То бива нередовен ама 8 месеца #CrazyНаправо се плаша с днешната младеж,а нашите като влязат в пуберитета незнам какво ще е  newsm78.Дано всичко да мине нормално и при двете бременни и на есен братовчедите ти да си гушкат здрави и сладки бебета.
Аз днес направо се улях,Ирка явно започна да ме прихваща от теб Simple Smile

# 72
# 73
Честит втори месец на Лео.Ще се възползвам от поканата и ще си хапна торта WinkДобре дошли,мами и принцеси Анна и Димана!Приемаме,приемаме,вие само пишете!Това с превръзките наистина е много хитро  Hands Clap.Колко струват подплънки чико?Тук са около 15 /в бг.лв./ за 60бр.
Страипер,това познато ми звучи с :какво правиш по цял ден?Аз му я остявам вечер,но пак не е същото.Понеже ако ревне,че е гладна,пак аз я вземам.Съответно тои си почива.Освен това тои живее с идета,че тя спи през деня.Истината е,че тази събота ще се постарая да прекара цял ден с нас.Вчера бях много напушена Grinning.Днес съм наспана/от 12.30-8.30 само с едно ставане за 20мин/ и по-добре.И отивам да си купя нещо да ми мине  Laughing.Хем още ме е яд на него,хем ми е мъчно,че тои ще си е в Бг за малко и няма да се видим 2 седмици.Ама какво и аз се разприказвах!
Знаете ли по колко вода мога да давам на дребното в жегите?Вашите бебоци как започнаха да спят повече през нощта?Залъгвали ли сте с вода и изобщо какво мислите за това?
Момичета,направо ви се възхищавам и със срам признавам,че сексът е последната мисъл в главата ми. Embarassed.Може да ви прозвучи смешно,но имам чувството,че тялото ми принадлежи на малката/заради кърменето вероятно/ и някакси не мога да се настроя на тая вълна.Ще разчитам на романтични морски вечери,дано има подобрение в настроението.
Аз съм много доволна от Huggies/3-6kg/.Харесват ми много повече от памперс.Пропускали са отстрани поради некадърното ми слагане.Но иначе са железни и много по-еластични.Ще донеса един да ги сравня с тези в Бг.Това е засега от мен.Ако знаете само как броя дните!Така ми се прибира вече в любимия Пловдив.Писна ми тук!

# 74
Данистеф,ама големи сте кокони бе!Такива малки,а вече и с прическа Shocked.Много е сладка.Това розовото боди не е ли на Next?От далече ги надушвам-имат наи-хубавите беб дрешки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт