Отговори
# 75
  • Varna
        малко затишие в хотела  че и аз да напиша нещо...............
  що ли го казах викат ме....................
  Продължавам -  ние сме със Хъджис но тия които са целите  са с картинки на мечо пух  Вземам ги от метро и са страхотни. Бетка /понеже я гледат 5-6 човека и никой не знае кога и е сменен памперса/издържа с тях и по 12 часа и не са пропуснали а и тя нито пъпчици и излизат нито се зачервява  докато с другите хъджис не е така.
 а какво друго щях да пиша .... забравих  като се сетя пак ще се включа. а и ще се опитам и да кача снимки  които са ми на тоя комп
 ЗАБРАВИХ ДА ЧЕСТЕТЯ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ. ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ МИШОЦИ!!!
   А да бе сетих. исках да се похваля с нашия тати  страхотен е. Има дни който по цял ден си гледа сам Бетинка и не мрънка.

# 76
# 77
  • София
Klu добре дошла! И на адашката също!
Imar и ние сме в профилактика, ти къде живееш? Аз съм в Лагера.

# 78
аз давам вода колкото иска.доки каза че е нормално около 150мл на денонощие но снощи моята мома на веднъж изпи 60мл .в жегите трява повече течности за да няма проблеми със запек и други подобни гадости с които вече се сблъскахме.ние пием и 2х30 сок но детето си иска още Joy.нощем ако се събуди-малко водичка(овесена с чайче хип) и готово.задължително я оригвам защото й става тежко и плаче.

# 79
  • Бургас
Здравейте и от мен. За първи път влизам в този подфорум.
Моята дъщеря е родена на 06.05.2006г. Казва се Карина, роди се 3.900кг. и 53см.

# 80
Добре дошли на всички нови бебчовци и техните майки.  bouquet

crazykitty, недей да му даваш на детето овесена вода. Овеса съдържа глутен, а на бебето му е доста рано да го приема. От личен опит ти го казвам. Ще му докараш някоя алергия.

vaniliaice, тръгвайте на море, ще видиш колко по-добре ще е там малката. Можеш да я водиш на плажа сутрин да вдишва изпаренията, много е добре за бронхите. Аз ако имах възможност да сме вече там, но пусто тези ремонти край нямат.

Ани
, май ти питаше за смяната на личния доктор. Това става само два пъти в годината от 01-30.06 и 01-30.12. Взимаш здравната ктижка на детето от стария и попълваш нов формуляр за новия педиатър.

# 81
Да ви разкажа значи какво става в нашето семейство.
Баткото малко ревнува от новия член и постоянно ми намира занимания свързани с него, възможно по-далеч от бебето.
почна да се храни горе-долу с бебешкия режим.
преди малко пак ме засили да му правя сандвичи и след като се позабавих , пристига да види как върви , че може нещо естетически да не му допаднат и какво да види.
Ани е на масата в кухнята върху едно одеало,а аз до нея правя сандвичите. Поухили се доволно и вика "какво ще правиш, ще я ядеш ли?"
 Shocked Аз викам "Да"
а той още по невъзмутимо вика ,"Ами добре, само че  ми дай и мляко"

# 82
  Ирка,подплънките на Чико са 6.40 30 бр,но на места ги има и малко по-скъпи,зависи къде се намира аптеката!
  Добре дошли на новите мами,дано ви хареса при нас!  bouquet
  За памперсите и аз доста смених и все някой пропуска,явно при всички е така,зависи как е сложен,бебето как ще се извива,а ние като момченца пишкаме нагоре Laughing.

# 83
Добре дошли на новите мами и техните бебенца. Много са красиви момиченцата.
klu - много са находчиви тези малките Simple Smile Нашият батко е почти на 5 и винаги има какво да каже.

# 84
Още една нова мама РЕТЕ  welcome  Ние ще слагаме Инфанрикс,защото тук никой не е слагал Пентаксим и педиатърката се притеснява,чела и за някакви много страшни странични ефекти и съвсем.Инфанрикса също е нежива.На кг втория месец бяхме 5,500 т.е. 1 кг за втория месец,обаче на височина не можахме да се премерим.Ще го направим като отидем за ваксината.

# 85
  • София
Да взема и аз да се разпиша, че скоро не съм го правила. Но чета
Първо ДОБРЕ ДОШЛИ НА НИВИТЕ МАМИ И БЕБЧЕТАТА ИМ  newsm51
Ние общо взето сме добре, като се изключи плача по време на хранене (кърмя) не е всеки път, но вече ме е страх да кърмя навън. Днес пак орева градинката
Незнам защо го прави  newsm78 Дигна го уригне се и пак рев чак след 10 мин започва да яде нормално.
Да ви се похваля бяхме на вилата голям кеф - и аз си починах и отспах и бебчо си почина от горещините тук в София.
Ани, ние сме съседки аз съм в Красна поляна, е зависи в коя част на Лагера си! Може да се видим някой ден  Peace Ако и klu е наблизо може да се включи и тя.
За пелените - аз като служител на Фирмата внасяща и разпространяваща Памперс се отазах от тях  Tired а ми излизат доста евтино, но дупето на детето е по важно. Сега слагам Либеро и съм доволна. Пробвах и Хапи, но положението беше трагично 3 от 3. 3 сложени  3 пропуснали. Но както казва paizy, нали са момченца и пишкат нагоре................
Щях да пиша оше, но забравих  newsm78, нишо следвашия път
Цунки  Hug
ПП ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАШИТЕ ТЕЗИ ДНИ   bouquet

# 86
  • София
мами,

ето тъй спим в слинга ние, поне докато се усетим, че не висим на мама, де Simple Smile)

демек, заспива вътре, аз свалям и хоп на дивана и след 10 мин: уааааааааа, ако не е заспала дълбоко  Mr. Green
ей такива ги вършим..обаче за заспиване е # 1!! заемат една фетална форма и са заспали за нула време..

# 87
  • София
Привет, момичета
Не съм се включвала от доста време  Embarassed а и докато ви изчета...
За памперсите, ние се оакваме почти всеки път по гърба яко, а уж ги слагам максимално назад, ама това е.
Да ви питам за ДТК-то, кога точно трябва да се бие, защото нащо педи ни вика на консултация другата седмица, а тогава ще сме точно на 2месеца. И още, вие давате ли зумафлуор, замислих се че аз цяла бременност пих, пък сега не давам.
Паздрави  Hug

# 88
  • София
Привет, момичета
Не съм се включвала от доста време  Embarassed а и докато ви изчета...
За памперсите, ние се оакваме почти всеки път по гърба яко, а уж ги слагам максимално назад, ама това е.
Да ви питам за ДТК-то, кога точно трябва да се бие, защото нащо педи ни вика на консултация другата седмица, а тогава ще сме точно на 2месеца. И още, вие давате ли зумафлуор, замислих се че аз цяла бременност пих, пък сега не давам.
Паздрави  Hug

слага се като навърши 1 месец и влезе във втория, после има още 2 приема от нея с по месец разлика м-у тях. време ви е! миа я понесе с лека темп. и много малко плач. около минута в кабинета и край. сменяй компресчето със спирт само и не къпи същата вечер гръбчето. ако много плаче и дигне темп. дай панадол бейби през 4 часа според теглото ви. Simple Smile

# 89
Здравейте мами и бебоци!
Честит 2-ри месечник на Лео - много папкане и гукане!
 welcome на новите мами и  май-ски сладури!
Maria ra, какво ползваш срещу гъбичките? Ние ползвахме Дактарин - 3 пъти дневно след хранене го нанасях с пръст. Педито ми каза с марля, но в аптеката ми казаха, че е опасно и най-сигурно с пръст. Педито ме предупреди, че са упорити тези гъбички. Измазахме цялата опаковка, но езика на Никол продължаваше да си е бял. Аз реших малко да починем от лекарството, че Никол го ядеше като десерт, много и харесваше  newsm78 явно е вкусно, направо ми смучеше пръста. Така след няколко дена почивка, и .... вече нямаме гъбички.  Така, че мисля, че не е необходимо да ходите на УНГ лекар за мазане, колкото можеш да намажеш, пък то лекарството си действа.
За морето - майка ми намерила някаква статия, че драстичната смяната на климата за малко бебе не била  полезна, чак вредна, много трудно го понасяли, и т.н. Незнам, ще питам педито.
Леле, щях да забравя ЧЕРПИМ ВИ - днес мъжа ми има имен ден - Илиан Misc Baby Bottle newsm24 beer3 Popcorn cook!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
Много   Hug по дупенцата!

Общи условия

Активация на акаунт