Отговори
# 90
Здравейте и от мен!Добре дошли на новите мами и целувки на празнуващите!Дай да дам и аз мнение за памперсите(да не остана по-назад)-ползвам Памперс,но и на мен ми пускат понякога и започвам да се чудя партидата ли е скапана,менте ли са някакво newsm78 и затова ги стягам като за световно,но не горе високо(някой беше писал че ги вдига високо на гръбчето),а ниско под корема,защото като ги вдигна и то се напъне,а после на спаднало коремче правят луфт.Та значи ниско и много стегнато-това исках да кажа с туй километрично изречение Laughing Сега съм си купила Либеро,че много ги хвалят,та да видим(ама са по-големи) .А за секса някой трябваше да предупреди по-рано(размахвам пръст на раждалите и преди мами),че да не се чудя аз какво ми става и дали нещо не ми е наред със секциото,ама добре че има този форум да си намирам отговори на момента.Поздрави отново  bouquet

# 91
vaniliaice - аз още съм на вълна слингове. Съжалявам за любопитството - какъв е вашия с това подплатено?

# 92
Момичета като ви чета с тия подложки  Rolling Eyes аз вече не слагам. Дори вече и без сутиен ходя често често.

Ирка щом сте на сватба , не искам да те притеснявам. То като знам как е по сватби.....абсурд е да имате време за разходка. А и ако сте само за през деня  Flutter Къде ще е сватбата, да ти кажа готин ли е ресторанта!  Laughing

ЧЕСТИТИ ДВА МЕСЕЦА НА ЛЕО!

добре ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ  И ТЕХНИТЕ СЛЪНЦА : crazykitty и бебе Димана, klu   и бебе Анна, pete и бебе Карина   bouquet

А за овесената вода , някой писа че имала гултен!  Shocked Че аз като се запече и давам водичка от овесени ядки.

Аз отивам да къпя бебо след малко, че довечера сме на рожден ден.

Честит имен ден на Илияна, и тя отдавна не е писала.

# 93
  • В сърцето на любимите мъже!
Да, водата от овесените ядки съдържа глутен и да, вредно е за бебе на 2-3 месеца да я пие!

Ние нищо не пием освен кърма - нито вода, нито чайчета, нито сокчета - нищо. Аз дори не помня къде съм си прибрала помпата на Авент с шишетата и бибероните newsm78!
Сега в жегите Момчо суче по-често, което е естествено, защото е по-жаден. Но ака и пишка доста, което значи, че е добре, та за кг изобщо не се притеснявам вече.

Нощем вече спим по 6, а понякога и по 7 часа. Ядем в 23:00 или 00:00 вечерта и после чак в 6:00. Не съм го залъгвала с нищо - той преди се събуждаше на 3 часа, а сега едното ядене в 03:00 започна да го проспива. Аз проблеми с наспиването нямам, но взех да се притеснявам с тия големи нощни паузи да не ми намалее кърмата newsm78.

Памперси ползвам на Памперс и Хъджис и съм доволна чад-пад и от двата. Е, и двата са ми пропускали, ама когато е било положението безнадеждно осрано.

# 94
Здравейте и от мен!

Добре дошли на новите мами! Честито на празнуващите!

Ние днес цял ден бяхме в зоологическата градина в Базел, а Килиан проспа всичко. Будеше се само да хапне и после пак сън. Ами то в тая жега тук, друго не ти остава.

За овесената вода - съдържа глутен и е вредна за бебето!!!

И аз не давам нищо освен кърма. Килиан също суче по-често като е топло, но като е жаден суква някъде 3-4 мин. и е доволен.

За подложките - и аз реших днес да не слагам и като ми слизаше кърмата, даже и излезе  Joy, добре, че си нося резервни в чантата.
Памперси ползвам Хъджис и съм много доволна.

Отивам да готвя!  chef

# 95
Да, Ira_d, това боди е NEXT,а и не само това. Имаме и доста неща на Дисни, абе определено има разлика в качеството на дрехите, купени или изпратени от чужбина, и тези произведени в БГ. Не че робувам на марки и тн, но в качеството разликата е огромна, а в цената- НИКАКВА!!!
Имаме няколко БГ камизолки- след 3 обличания копчетата се откъснаха  #Cussing out
Е бива ли такова нещо!?!?!? Даже получихме подарък българска рокличка (нова, с етикет) с малка дупчица вече!!!

# 96
Да, водата от овесените ядки съдържа глутен и да, вредно е за бебе на 2-3 месеца да я пие!

Ние нищо не пием освен кърма - нито вода, нито чайчета, нито сокчета - нищо.

Не съм го залъгвала с нищо - той преди се събуждаше на 3 часа, а сега едното ядене в 03:00 започна да го проспива.

newsm10  newsm10  newsm10

Иги, все едно говориш за нас. И ние сме така. Вода - никаква. Нито чайове, нищо. Пробвах го в големите жеги, но разбрах, че отй я пие само когато е много гладен. А то по-добре да се нахрани детето, що ще му давам вода  #Crazy.

Ние отдавна нямаме нощно хранене. Лягаме си в 20ч., заспиваме към 20:30 самички. Аз го вдигам за последното хранене в 22:30, което той почти проспива - яде, но спейки и се събуждаме в 5:30. В 6 вече сме готови за ядене. И през деня спи доста ... абе поспалан newsm53.

За овесената вода - абе момичета, а защо всъщност им давате овесена вода, нещо не разбрах.  newsm78 Тя наистина съдържа глутен, а това е вредно за алергиите.

Днес бяхме при Драганов. Голям образ. Ние сме ОК.  newsm44.

Хаде със здраве!

# 97
Ами аз като гледам по снимките какви красиви дрехи имат другите бебенца и се зарадвах,че и в Бг вече са много хубави.Нищо като не са качествени-нали само 3 месеца се позват.Ама аз Next харесвам повече от Mothercare i Disney.Paizy,мерси за цената на подплънките.За пореден път се убеждавам,че политиците в Бг са престъпници.Не може при такива разлики в заплатите да са на една цена в Бг и в Англия.
За смяната на климата и аз знам,че не е добре за малко бебе.Но това лято тук е ужасен мор,така че е все едно.
Ани,сватбата е чак в 4 часа,така че ще имам време!Забравих как се казваше ресторанта-маи Балкан,ама може и да лъжа.По този повод-определено ще обличам и двете рокли.Вече сме на 4 сватби през август,кръщене на Елла и на племенничката ми.Тя е на 1.5г и аз никога не съм я виждала.Сега направо си умирам от нетърпение и радост.
Как го правите този номер да се показва снимката направо на екрана,а да не давам линк? newsm78.Еи,много съм проста с тея компютри.Ние сме напълно вече готови за море.От днес имаме и бански:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=35145&photo=211
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=35145&photo=212

# 98
  • видин
здравейте
добре дошли на новите мами и бебчовци
Bubilina благодаря, че ме успокои за дактарина. аз вече се бях отчаяла, че не ни действа. той наистина е вкусен - аз го опитах. проблема е че не мога да я намажа навътре, но вече зная как - натискам езика с дръжката на една лъжичка, която съм обвила с марля и с клечка зъ гърлен секрет мажа с другата ръка.малко й е наприятно, но се налага да потърпи. дано да изчезват вече.
искам да попитам по колко АМ давате на едно хранене. моята кърма вече е съвсем несигурна - денем почти нямам. на едно хранене аничка изпива едва по 80-90 мл. последната седмица е наддала 200 гр- това е добре, но се притеснявам дали количеството мляко й стига. вода почти не пие. кажете сега когато е почти само на АМ дали трябва да й давам повече вода или да я караме само на млякото.
аз от нашия тати съм много доволна - помага и доли я гледа понякога сам, приспива я къпем я двамата, но доскоро аз само помагах. мие чиниите, пуска прахосмукачката, простира прането, пазарува и когато го помоля дори ми отстъпва компа. е, имаше един период, когато беше позабравил да върши домакинска работа, защото майка ми беше при нас и правеше всичко и когато си тръгна той си караше както преди, но аз му се разсърдих на третия ден, не сме се карали - само му казах вечерта като си легнахме че съм сърдита и на сутринта всичко се промени като с магическа пръчка. но при нас положението е малко по-различно. ние сме малко по-улегнали ,не казвам възрастни....

# 99
  • София
vaniliaice - аз още съм на вълна слингове. Съжалявам за любопитството - какъв е вашия с това подплатено?

на др. сиърс, мекичко е по продължението, т.е. отстрани на бебето, ако то лежи.

ира, трябва снимката да ти е качена в сайт, после даваш вкарване на снимка в постинга който пишеш и мржду скобките пействаш адреса на линка на самата снимка.

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 22:35 от vaniliaice

# 100
Добре дошли на новите мами  welcome

Честито на празнуващите  Hug

Момичета - днес бебето спа във водата   bath1!!! Това беше първата вечерна тренировка по плуване и накрая инструкторката ме накара да притопля водата... бебока заспа и даже си поспа 10-15 мин във водата. Така спели в утробата. Записахме го с камерата - като качим на FTP ще пратя линка. Дори го извадихме го от ваната спящ - хич не искаше да се събуди.

За упражненията след секцио - след втория месец е ок - а аз дори бях с усложнения от операцията.

За ваксината Пентаксим взех я от вносителя - поръчах я на телефон 9622222 и я доставиха още същия ден. Но незнам дали доставят извън София newsm78.

# 101
Добре дошли на новите мами  welcome

Честито на празнуващите  Hug

Момичета - днес бебето спа във водата   bath1!!! Това беше първата вечерна тренировка по плуване и накрая инструкторката ме накара да притопля водата... бебока заспа и даже си поспа 10-15 мин във водата. Така спели в утробата. Записахме го с камерата - като качим на FTP ще пратя линка. Дори го извадихме го от ваната спящ - хич не искаше да се събуди.

Направо нямам търпение да видя за какво става въпрос. Я моляте ми драсни няколко реда даже ако искаш на ЛС, по-подробно да ми кажеш за тази инструкторка. Моя мъж така се запали, че иска да пробваме и ние. От къде е, кога идва, по колко време трае тази "тренировка", до кога може да се прави, колко пари взима?

# 102
Енос03 звучи напълно логично да се чувства бебока добре във вода, дори и да заспи. Ще ми е много интересно да гледам филмчето, дано успеете да го качите.
 Ванилаайс, много е сладка плезаната. Най-после и аз разбрах как се поства снимка, мерси за инфото  bouquet
    Доста различни мнения има за памперсите и чак се чудя какво ще ползвам като дойда в БГ newsm78 Аз тук ползвам хъджис и нямам нито един пропуск Peace Някой спомена, че има в метро и са с картинки на Мечо Пух(и тук са така), дано да са същите и да ги открия в нашето метро .
   welcome на трите нови мами и техните бебоци! Видях, че Крейзикити е от Русе Hug и аз съм от там и през септември ще съм си в града. Има ли други мами от Русе? Май от там сме най-неактивни Confused

# 103
Ванилаайс кажи моля те как става слагането на снимката в мнението ама като на малоумна,защото аз опитвах 3 пъти нито от Снимка.бг нито от Бг.фото успях.Четох указанията на Мамма и не успях.. Sad
аз писах [img]после пейстнах адреса на снимката и после такъв затварящ таг и не успях ......... #Crazy

# 104
  • София
Ванилаайс кажи моля те как става слагането на снимката в мнението ама като на малоумна,защото аз опитвах 3 пъти нито от Снимка.бг нито от Бг.фото успях.Четох указанията на Мамма и не успях.. Sad
аз писах [img]после пейстнах адреса на снимката и после такъв затварящ таг и не успях ......... #Crazy

мимозата, споко, и аз докоро не знаех, мързеше ме да прочета как става точно  ooooh!
значи, гледай първо да съществува снимката ти на някой сайт, за да имаш точен адрес (линк), който завършва с jpg или друг формат нсимка.
освен това в снимка.бг не дават да се качва такава по -голяма от 2 МГбайта, гледай да е по - малка, за да  качиш там, но мисля, че това го знаеш, понеже има снимка на малката там, доколкото си спомням. Simple Smile
после копираш адреса на снимката и го мушваш между таговете (скобите), гледай да няма разстояния , т.е. както ти показва самата програма, точно така пъхваш вътре адреса (линка). гледай да си избрала точно опцията "Вмъкни изображение", под В, за болдване на текст, т..е не пишеш нищо сама, а избираш опцията от конфигурацията на постинга в който пишем всеки път.
много е лесно  bowuu Mr. Green

хора, аз имам малко дрешки подарени от снаха ми в америка, но вече съм фен на марката carter's, направо се влюбих в тези невероятни материи, цветове и вкус за дизайн бебешки Simple Smile, с такива неща само да раждаш и да обличаш (да има кой да ти осигурява разбирайте) Simple Smile) хихи  Party

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 00:03 от vaniliaice

Общи условия

Активация на акаунт