Отговори
# 105
Момичета когато си слагате снимки в постовете имайте предвид, че някои сървъри забраняват показването на снимки, качени при тях на други сървъри.
Такъв е случая с snimka.bg Може да давате линкове към снимките си там, но не може да вмъквате тези снимки в постовете си. Казва се hot link protection. Прави се, за да се намали трафика към сайта.
За да се види снимка в поста трябва снимката да е на сървър, който позволява  "link"-ване.
Затова и mimoza не е могла да вмъкне снимка. Mimoza - качи снимката на друг сървър и пробвай пак. Сещам се за yahoo. Ще ти свърши работа.

# 106
eunos03 , чак ме е яд, че сега писа. Аз днес я платих - 63 лв.   #2gunfire Това с ДДС предполагам. На една приятелка са и я дали в Торакс за 52 лв.  newsm78
На теб колко ти взеха?
И аз ви завиждам за плуването  Heart Eyes Голям образ ще да е бил малкият поспаланко  Mr. Green
Не му ли влиза вода в ушите, мен все от това ме е страх  Confused

Смайли, аз уча в Русе.  Grinning Октомври ще трябва да ида на лекции и да взема 4 изпита  #Crazy Незнам обаче дали ще отида, че трябва да оставя бебето  Cry Ти там ли ще си тогава? Ще се радвам да се запознаем и да запознаем също Йоанка и Лео  Mr. Green Само Краси да не ревнува  Blush Joy Не, че ще дойда с бебето, ама би било хубаво  Heart Eyes

За слагането на снимка в поста ще помогна и аз малко.
1. Натиска се този бутон и излиза [img][/imgЮ] (без Ю-то)
2. После, както Ванила обясни - трябва да копирате адреса на снимката, който завършва на jpg, jpeg, gif, bmp, png и др. за които в момента не се сещам  Blush
3. Както сте копирали адреса, слагате го така: [img=https://www.bg-mamma.com/Themes/bgmamma/images/bbc/img.gif][/imgЮ] (пак без Ю-то)
 и Те ТОВА Е!  Peace

# 107
Уау,... Shockedуж  за малко влязох. #Crazy..пък то три страници сте изписали днес-абе,вие не излизате ли бе,мами??? newsm78
Направо ми взехте акъла,ще гледам ,затова първо зда поздравя новодошлите мами/радвам се ,че се увеличаваме-то май в нашата тема са най-много бебоците/ и всички които имат повод да празнуват.  bouquetДа са живи и здрави!  bouquetне изброявам,че ще взема да пропусна някой.
Ей,най-накрая и аз схванах,как става тоя номер със снимкат,ама пусто нали съм си самоука....добре,че от време на време някоя от вас ни обяснява на разбираем език как да се оправяме-даже си мисля,че не е лошо по-често да го правите-пък ние ще почерпим по beer
Ирка,че при теб още ли тече кърма? Аз вече не слагам подплънки,и даже си позволявам да хода без сутиен,нещо хич не мога да трая нещо да ме стяга около гърдите...незнам нещо нервата ме стяга май-да не е критическата ThinkingЗа дрешките-и аз правя разлика м/у купените оттук и от чужбина/и за качеството и за цената/,да са ми живи и здрави лелите, че ако трябваше да ги купувам с нашите семпли доходи...А иначе и моят мъж се изпуска от време на време с такива коментари,но явно осъзнава,че му излиза доста солено:най-малкото е лишен от секс за известно време...щото и аз не разбирам,как може те да са скапани от работа,пък ние дето сме на 24часови дежурства да не се уморяваме/че и още куп неща отмятаме покрай децата newsm79 1ironing wash hang 1dishes newsm55  food002 newsm71 newsm28,но то и това май не е работа,а?/
За овесената вода и аз да се изкажа-вие я пийте,но не я давайте на децата-още са малки.
А за обикновенната вода-аз още от първите дни започнах да давам,защото беше много топло а и бебчо определено си я пийваше с удоволствие...но сега нещо взе да ми я отказва-може,би защото сме в поредния бум на растежа и поема достатъчно кърма.По тоя повод/бума/ да ви кажа ,струва ми се ,че май сме попрехранени-много ака това хлапе, и то доста експлозивно, а и гледан има остатъци от неусвоена кърма в акото...някой от вас имал ли е този проблем...и още нещо-абе не можем да се оттървем от гадните корички по темето и веждите-само ми загрозяват хубавото момче-дайте акъл какво да ги правя?
За пампите,аз понеже от доста време съм и редовен потребител/че нали и баткото ни още ги ползва/ та да ви кажа,взимам си от по-евтинките и не толкова рекламирани марки/Мамия,Канбебе,Пипи,Шампион и т.н./ и в повечето случаи нямам проблеми-и когато пампа е добър,не му пречи ,че бебето е момче и че пишка нагоре...
А сега отивам да вадя прането,че одеве съм направила голяма простотия-заредих бяло пране и без да искам съм изпуснала и един черен потник вътре... Sickта да не ви разправям какво се беше получило...сега ги пуснах отново с белина-стискайте палци да са се избелили....
Лека нощ и приятни сънища от мен и Ивчо!

# 108
  • София
Момичета когато си слагате снимки в постовете имайте предвид, че някои сървъри забраняват показването на снимки, качени при тях на други сървъри.
Такъв е случая с snimka.bg Може да давате линкове към снимките си там, но не може да вмъквате тези снимки в постовете си. Казва се hot link protection. Прави се, за да се намали трафика към сайта.
За да се види снимка в поста трябва снимката да е на сървър, който позволява  "link"-ване.
Затова и mimoza не е могла да вмъкне снимка. Mimoza - качи снимката на друг сървър и пробвай пак. Сещам се за yahoo. Ще ти свърши работа.

аз точно от снимка.бг си качвам моите...друга трябва да е причината... newsm78

# 109
Крейзи - не се ядосвай - не можах да намеря фактурата, но и аз платих около 60 лв. едната (взех и трите накуп).

За водата в ушите - и аз изтръпнах като му потопиха първия път ушичките - ама не му влезе вода  Shocked. Коментара на инструкторката беше "пробвай ти да плуваш по гръб, без да си потопиш ушите..." и така всеки път му ги топи и няма проблеми. Ти мани ушите ами като заспа - едното му око беше половината във водата  #Crazy #Crazy ама явно това хич не му пречеше!!! От днес почвам - аз го "плувам"  newsm44, не че не ме е страх да не го удавя де....ама ще правим само упражненията следващите 3 седмици - и след това ще вземем още 2 урока за гмуркането. newsm53
Охх - така ви завиждам, че можете без сутиен.... аз сложих сутиена бременна 6-7 месец и оттогава не съм го сваляла  #Cussing out тежиииии ми. А пък за ходене без подплънки да не говрим - веднага оплесквам пейзажа  Embarassed а пък за килата - примирих се, че докато кърмя ще съм си дебелана, но после ще се оформя  Wink
Този weekend сме на 60-годишнина на свеки  Wink - ще е интересно. Поне бебо ще подиша чист въздух, че мърсотията на София вече ме задушава Cry

# 110
аз точно от снимка.бг си качвам моите...друга трябва да е причината... newsm78

Вярно - явно това не е причината. Преди време пробвах да кача снимки от там и не ми се показваха. Затова реших, че е от това.

# 111
  • София
Здравейте и от нас.
Кабранска за келичките, аз ги мажех с зехтин-по главата, а за веждите с един крем на Бюбхен и те сами си падат. Въпреки че заварих един ден баткото да и чопли веждите, защото имало "нещо изцапано", та може и така да са паднали.
Иначе за дрехите аз имам всякакви марки, но определено съм фен на H&M. Имам няколко роклички от тях и са супер сладурски.

# 112
Момичета,отивам да бият ваксините на малката и ще ми се пръсне сърцето.Стискаите ни палци да не я боли!

# 113
Върнахме се!Поревахме малко/аз предимно Embarassed/.

# 114
Ванилаайс,Страйпър благодаря много за обясненията ще опитам и аз.. Grinning
Кабранска коричките се оправят за 2 дни с МУСТЕЛА аз опитах отначало с бебешкото олио,за да не купувам МУСТЕЛА,но не стана.Купих я и за 2 дни се оправихме.Ние имахме на веждите и я загрозяваше.
Завиждам ви за плуването. Crazy
още нещо щях да пиша ама  newsm78
ААААА за дрешките и аз много харесвам H&M , Картърс, Ехit и т.н.Най-много имаме H&M,абе всъщност нямаме нищо българско само 2 бодита и това е..Да знаете на В-Бейби също са много хубави нещата .Аз накупих доста и съм много доволна.А и на Зип-Зап също са сладурски..

# 115
  • София
Здравейте майчета и бебоци, добре дошли на новите мами welcome
Честит празник на всички празнуващи newsm51
Да споделя с вас един преживян страх: преди малко както си спеше госпожицата се задави (от слюнка) и не успя да си поеме дъх, горната устна започна да и посинява, много се уплаших, започнах да я потупвам по гърба, но дедето продължи да да се дави и да не може да си поеме дъх, усилих ударите и пак нищо, очичките и се бяха разширили и даже не можеше да заплаче, тогава я обърнах надолу с главата като продължих да я удрям по гръбчето и слава богу я чух как успя да вдиша Sick Бях побебляла.След като си пое дъх няколко пъти започна да кашля и да изкарва слюнка. Мисля си, че малкото глупаче още незнае как да преглъща и се дави в собствените си лиги. И друг път го е правила , но този път беше ужасно smile3518
 По въпроса за ваксините нашата педка каза, че тъй като е недоносена най-рано към 5-я месец ще постави ДТК,а аз отидох да говоря с нея за пет валентната, оказа се че е прекалено рано за каквито и да е уговорки. Та мамите ,които се притесняват че закъсняват с ваксините- има време -важна е хепатитната. Уф оплаках ви се ... Cry Целувки по малките дупета и приятен ден

# 116
Оле,Симби,съчувствам ти!Мен много ме е страх от това!Радвам се,че малката е добре сега.Ванилиааиц,аз сущо ти благодаря за обяснението за снимката,даже аз го разбрах Hug.Кабранска,още тека,да.Маи така ще си остана.Поне подложки няма да мъкна от тук.Хареса ли ви нашия бански?Вчера ни го подариха и аз много му се радвам.Те бебешките дрехи са си за родителите,това е ясно

# 117
  • София
Хареса ли ви нашия бански?Вчера ни го подариха и аз много му се радвам.Те бебешките дрехи са си за родителите,това е ясно

жесток е банския Simple Smile))  newsm10 4470 smile3522

кукличка!!! Heart Eyes

# 118
Simbi, браво за бързата реакция. И аз така съм чувала че като се задавят трябва да се обърнат бебетата и влиза въздух!

А аз да ви кажа , упорито се опитвам да си счупя крака това лято , но все не успявам.  hahaha Тоя път се изпльосках на теракота по колене, понеже бях разляла вода докато носех за коритото.  #Crazy И пак удара ми го пое същия крак. Няколко часа едва го свивах, но сега само ме боли при натиск. Вече съм цялата в синини, ама пак отивам на фитнес днес.  Peace

Бобси понеже се чудеше защо даваме овесена вода, аз я давах когато беше запечен. И странно че педиатър ме посъветва. Но вече няма да давам.  Naughty

Ира, ако сте на Балкан е супер. Аз много исках моята сватба да е там, но ресторанта е по-малък и нямаше как да съберем гостите там. Затова пък си празнувах рождения ден там. Ами ако сте по рано в града , можем да се уговорим нещо да мина където ти е удобно и да се видим. Да си направим някоя снимчица двечките да си имаме за спомен. А банския наистина е страхотен. Ама само за момичета има такива красоти.

Еунос, много ми е интересно да чета за вашите подводни преживявания. Страшно ме заинтригува тоя спорт, но дори и да имаше тука такава услуга, много ме е страх!  Shocked

Кабранска , нашите корички на главата ги махнахме като преди къпане намазвам главата с бебешко олио и после като я сапунисаме я сресвам с меката четка. Вече няма корички, но аз отвреме на време като се присетя мажа, че да не се появят пак.

# 119
simbi - и при нас се случи - точно както го описваш - при това 2 пъти  #Crazy!!!! Първия - майка ми го обърна - и го стръска, а втория - сама - абе страшничко е! Но почнах да го поставям малко надигнат - т.е. главичката е по-високо от дупето  (ох дано го обяснявам правилно) и така пак се закашля - но успява сам да се "оправи"/"изкашля". От тогава не ми се е давил  Praynig.

За коричките - като видя, че се появяват намазвам обилно с олио/мляко половин час преди баня и след като го изкъпем сресвам с гребенче - всичките падат!
ira_d  - и аз си поплаках първия път - но няма сташно. То от сега нататък колко ще го бодат....
За дрешките - леле като ви слушам/чета срам ме хваща - та аз купих само едно комплeктче от Mother care - а всички други дрешки са ни "подарени" - тип харизани от другите бебета в компанията  Sad та няма много новички  Sad но айде - здраве да е Wink
Ани - и мен ме беше страх - даже още ме е стах- но като го видя колко му е кеф на бебо - някакси му "пасва" водната среда... а откакто го  "плуваме" - е много спокоен - не е ревал въобще  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт