Леле, Сели ама и вие сте го закъсали с тези ечемици. С пълна упоика ли правиха операцзия на Лорката? Много ли плака милата? Трудно ли излезе от упойката? А не ви ли казаха от какво се получават?
Много поздрави на родния Пазарджик.
Тони, не не пуши никой в къщи. И аз си мисля за алергия и днес съм се засилила да ходя до педката и май здраво ще се караме с нея. Първо само ни изписва разни лекарства по метода на пробата и грешката и ми писна да тъпча Мартин с какво ли не без полза, второ оня ден като ме прати в Пирогов ми даде някакво зелено направление дето ми го хвърли лекарката в лицето и ме накара да си платя прегледа. Не че ме е за 10-те лв за които естествено не получих касова бележка (т.е отидоха в нечии джоб) ама защо трябваше да ме навикват, а и можеха да ме върнат без да прегледат Мартин. А пък за операцията ни дадоха да правим един куп изследвания, които педката заяви че трябва в болницата да ни направят и няма да ни ги направи тя. В болницата ми естествено ни казаха че няма да ни приемат без такива изследвания. Та сега говорих със здравната каса и ми обясниха че: 1. Е трябвало да ми дадат истинско направление и 2. Педката е длъжна да ни прати с пакета изследвания в болницата и вече там ако преценят че има нужда от още нещо ще го правят на място.
А пък за тая кашлица от сума време пея че според мен има алергии някакви ама няма кой да ме чуе. От вчера пак е с някакви пъпки по крачетата и според мен прави и алергия към ухапвания ама и там никой не ме чува и не ми дава друго освен фенистил за мазане.
Още откакто се е родил им разправям че понеже алергиите първи се наследяват а аз съм пълна с алергии трябва да се отнасяме с Мартин като с алергичен за всеки случай обаче никой не ме слуша.
И сега само чакам Мартин да се събуди и с всички документи отивам в поликлиниката и ще вдигам голяма пара.
А да, като съм се сетила. Вие правите ли си задължителните профилактични прегледи? От касата ми казаха че ако ни пипнат че не ги правим ще глобят нас. Да ама личната ми разправя че ние още не сме били влизали в рискови групи и нямало нужда от изследвания. И се прави на луда и ни отсвирва с тия прегледи, и като се оплаках одеве и за това в касата ми казаха че не било възможно да ни отсвирва и че прегледите са за всички.
Абе пълна идиотия. И други такива разправии ще имам ама не ми се разправя повече да не досаждам.
Момичета, аз също ще пропусна ако е в събота срещата защото имаме годишнина от сватбата тогава - 16 години
А днес любимия ми сдъпруг е рожденник. Почерпете се за негово здраве.
Сутринта му подарих ето това http://www.gift.bg/index.php?lng=&prod=305 и страшно го изненадах. Мери, приятно изкарване на морето.
Вили, вие за постоянно ли се местите в Младост? А с яслата какво ще правите?
Иве, аре идвай си че не остана стока по магазините.

То бива бива простотия ама с малко дете да си правят майтап не бива 
да ти е жив и здрав, много да се обичате и да сте щастливи 

а подаръка на мъжО ти е страхотен - той зарадва ли се 

щурави деца