НоемВРИЙскотО деТЕ учи СЕ да дУХА свЕщи ДВе"

• 14 530
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • в мъжки прегръдки
Дидка, прати ми сайта от кой то се опитваш да изкопираш рамка да видя какъв е проблема.

Леле, Сели ама и вие сте го закъсали с тези ечемици. С пълна упоика ли правиха операцзия на Лорката?  Много ли плака милата? Трудно ли излезе от упойката? А не ви ли казаха от какво се получават?
Много поздрави на родния Пазарджик.

Тони, не не пуши никой в къщи. И аз си мисля за алергия и днес съм се засилила да ходя до педката и май здраво ще се караме с нея. Първо само ни изписва разни лекарства по метода на пробата и грешката и ми писна да тъпча Мартин с какво ли не без полза, второ оня ден като ме прати в Пирогов ми даде някакво зелено направление дето ми го хвърли лекарката в лицето и ме накара да си платя прегледа. Не че ме е за 10-те лв за които естествено не получих касова бележка (т.е отидоха в нечии джоб) ама защо трябваше да ме навикват, а и можеха да ме върнат без да прегледат Мартин. А пък за операцията ни дадоха да правим един куп изследвания, които педката заяви че трябва в болницата да ни направят и няма да ни ги направи тя. В болницата ми естествено ни казаха че няма да ни приемат без такива изследвания. Та сега говорих със здравната каса и ми обясниха че: 1. Е трябвало да ми дадат истинско направление и 2. Педката е длъжна да ни прати с пакета изследвания в болницата и вече там ако преценят че има нужда от още нещо ще го правят на място.
А пък за тая кашлица от сума време пея че според мен има алергии някакви ама няма кой да ме чуе.  От вчера пак е с някакви пъпки по крачетата и според мен прави и алергия към ухапвания ама и там никой не ме чува и не ми дава друго освен фенистил за мазане.
Още откакто се е родил им разправям че понеже алергиите първи се наследяват а аз съм пълна с алергии трябва да се отнасяме с Мартин като с алергичен за всеки случай обаче никой не ме слуша.
И сега само чакам Мартин да се събуди и с всички документи отивам в поликлиниката и ще вдигам голяма пара.

А да, като съм се сетила. Вие правите ли си задължителните профилактични прегледи? От касата ми казаха че ако ни пипнат че не ги правим ще глобят нас. Да ама личната ми разправя че ние още не сме били влизали в рискови групи и нямало нужда от изследвания. И се прави на луда и ни отсвирва с тия прегледи, и като се оплаках одеве и за това в касата ми казаха че не било възможно да ни отсвирва и че прегледите са за всички.
Абе пълна идиотия. И други такива разправии ще имам ама не ми се разправя повече да не досаждам.

Момичета, аз също ще пропусна ако е в събота срещата защото имаме годишнина от сватбата тогава - 16 години Rolling Eyes, та ще имаме гости и ще се подготвям. В неделя е по-възможно да дойда.

А днес любимия ми сдъпруг е рожденник. Почерпете се за негово здраве.  newsm38 Wine Glass Сутринта му подарих ето това http://www.gift.bg/index.php?lng=&prod=305 и страшно го изненадах.  Mr. Green

Мери, приятно изкарване на морето.

Вили, вие за постоянно ли се местите в Младост? А с яслата какво ще правите?

Иве, аре идвай си че не остана стока по магазините.

# 181
Дидка, прати ми сайта от кой то се опитваш да изкопираш рамка да видя какъв е проблема.

Мимка, аз доста рамчици си свалих, но след като ги заредя във Фотошоп, заредя и снимката и след това не мога вече да копирам Tired

Селинка, ужасно значи....да ми нацелуваш хубавата стрална сестричка на Вики - много е красива на новата снимчица - целувки  Heart Eyes

Меринка, да си изкарате супер на морето Hug

Иве...кога се връщате newsm78

# 182
Благодаря момичета! Hug  Дано случим на хубаво време да си отвисим по цял ден на плажа, така обичам аз Party
Ще гледам да направим и кръшенето на Ива докато сме си в Айтос, много ми тежи че го отлагаме вече две години.
Мимка, аз ако бях до сега да съм я сменила тази ... кукувица  #2gunfire То бива бива простотия ама с малко дете да си правят майтап не бива Naughty

# 183
  • София, Младост
Само да отговоря набързо на запитванията, че Ирина вече ме вика да спим..
Да, за постоянно сме в Младост, все още не в нашето ново жилище, а в едно друго до напролет когато живот и здраве нашето трябва да става за живеене. За яслата бях подала документи и е приета, така че и това ускори преместването

# 184
мими, сменяй педиатъра и не му мисли
само хубаво разпитай преди това, за да не стане от трън та на глог...
за прегледите - ние не сме ходили с цветослав, но и аз съм го чувала това за глобите
аз последно ходих за направление за гинеколог и мамолог и тя ме накара после да си занеса едното копие от амбулаторния лист
явно си ги завежда така като проведени профилактични
и честит РД на съпружеството Simple Smile да ти е жив и здрав, много да се обичате и да сте щастливи   bouquet

мери - приятно изкарване на морето и дано да случите на време! целувки на ивката  Heart Eyes

иве - ако знаеш как ми се пазарува и на мен.. завиждам ти  Mr. Green  айде после да се похвали какво нашопи  Party

# 185
Здравейте момичета,
СЕЛИ,как се радвам,че се включи,специално за теб държах тези снимки от Свищов Hug,а за Лори,нямам думи,струва ми се,че страшно много е заприличала на теб,каква дълга коса има,жалко,4е има тези проблеми с очичките Hug
ДИДЕ,стягаш ли багажа,малееее представям си колко много багаж имате,не може всичко да се вземе,за съжаление.Микито,какви пухкави бузки има,добре си хапва.
ИВЕ,спри се бе жена,Любо после ще съжалява,4е те е пуснал на пазар Laughing
МИМИ,какви са тези истории,дълга и широка,направления,изследвания....дано мине добре всичко и Марти да е добре.
МЕРИ,да си изкарате добре в Айтос,и дано случите на време!

НИЕ бяхме болни,минахме цялата къща вирус с повръщане и разстройство,уф много гадно,Али най-бързо го мина.За това нямах сили ни да пиша,ни нищо,и много трудно така,няма кой една чаша вода да ти даде,да оставим,4е Али си иска разходките....и всичко.
Тук е фиестата на града,дойдоха въртележките и люлките,Алисия е очарована .

# 186
Селка,
много се радвам, че се появи, и съм натъжена, че имате проблеми с очетата на Лори. Дано да ги решите бързо.
Мери,
приятно изкарване, да се нарадвате на хубавото време!
Мимке,
честита годишнина! Да сте живи и здрави и много любов. Подаръкът за РД е супер. Аз изненадах моята 1/2 с бънджи скок и той също беше очарован. За следващия сериозен повод и аз му готвя някакви летателно-парашутни изпълнения.
Момиета,
кой ще идва утре, за да знам за кого да се оглеждам?

# 187
лейле, ние с цецко и таня и кума ни ще идваме
обаче не знам по кое време  Sad
със сигурност ще е преди обед, обаче час не мога да кажа Confused
освен да ти звънна като дойдем да видя там ли сте? става ли?

# 188
Добре, Тони. Ние принципно ще сме там от 10,30 до 12,00.

# 189
  • София, "Младост 3"
Само да отговоря набързо на запитванията, че Ирина вече ме вика да спим..
Да, за постоянно сме в Младост, все още не в нашето ново жилище, а в едно друго до напролет когато живот и здраве нашето трябва да става за живеене. За яслата бях подала документи и е приета, така че и това ускори преместването

Аз съм в МЛАДОСТ 3 - айде да се видим някой ден... въпреки че аз като добър хипопотам - рядко излизам извън "блатото" си - щото ми е трудно не за друго Wink

# 190
Мимка, ужасни разправии  Sad Дано всичко да се нареди скоро и повече без проблеми да минава Peace а подаръка на мъжО ти е страхотен - той зарадва ли се Wink А ти би ли се пуснала с него  Laughing представям си изживяването  Joy

Иве - жалко за вируса, но важното е, повече да не ви хваща.Дай някои снимчици да ви видим Hug

НАде....посмях си се за "добрия хипопотам"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ти как си вече преди финала Heart Eyes....а ще ни зарадваш ли с добрите си отношения с таткото  Praynig

....и аз само се моля Вико да не ми е хванал някой вирус, че снощи миличкия ми повръща  Tired от няколко дни ходим на едни пързалки и ме е страх, че от там може да е прихванал нещо

Тони, голяма чаровница е сладурката  Wink

# 191
дид - надявам се вики да не е болничък и да е нещо инцидентно  Praynig пиши като имаш време как е...а пък 'ного мило ми става някой като каже нещо хубаво за таня  Hug

лейле - аз вчера звънках, обаче никой не вдигаше  Confused там ли бяхте, не бяхте ли, разминахме се нещо Sad ние ходихме от 11 до към 2....

мими - к'во стана, аз не разбрах оползотворихте ли подаръка Simple Smile как реагира съпружеството Simple Smile

танини вчера се пльосна по очи от една люлка
леко обели брадата, еда минутка плака и плю пясъка дето беше налапала, тупа ръчичките...
след което директно се върна на същата люлка  ooooh! щурави деца  Crazy

# 192
Тони,
там бяхме, но не ми е звънял телефонът. Да не би нещо да си сбъркала номера: 0898/480464?!
Дид,
дано не е нещо сериозно това с Викича. Обаче знае ли човек какви бацили се мотат по площадките?! А вие там и с малкия ли ходите?
В тази връзка да споделя нещо с вас. Вчера направо се потресох истински за първи път в "майчинската" си кариера. Мислех, че съм свикнала с всякакви гледки, но когато едно 2,5-3,5-годишно момченце се събу голо на площадката и остана само по ризка и пишка, направо паднах. И то не толкова от постъпката на детето, колкото от това, че никой от придружаващите го не реагира. То се мота така 10-15 минути, търчейки и играейки с другите деца, но когато дойде на пързалката, където се пускаше Косьо, аз набързо насметох бабата, дето беше с него. Едва тогава го обуха.

# 193
лейле, не мога да си обясня как и защо, обаче в гсм-а ми се мъдри домашния ти тел Sad а аз изобщо не съм допускала и всъщност вчера през цялото време съм ти звъняла вкъщи  Embarassed Embarassed Embarassed
голямо съм  пате Sad сори Sad

това за голото дете верно е много смахнато  Shocked

# 194
  • в мъжки прегръдки
Здравейте и от нас. Ние пропуснахме срещата по ред причини. Първо Мартин се разболя, след като лекарката реши в петък че кашлицата му е алергична и смени лекарствата, на връщане пипна явно вирус защото в събота проточи сополи до пъпа. От днес даже сме на клацид и му правиха снимка. Освен това ходихме и двата дни по цяла сутрин да пазаруваме за гости защото в събота идваха кумувете а в неделя родата. И като добавим че сме в ремонт и любимия къртеше стъкла на терасата а аз чистех къщата за гости и веселбата беше пълна. Та днес вместо с бодра стъпка да тръгне в новата ясла, милия не може дъх да си поеме от кашлица и секрети.

Диде, Илия така се шешна като си получи подаръка, че не разбрах дали му се радва. Още не го е изпробвал защото прогнозите бяха за западен вятър на Витоша а трябва да духа източен за да излезят и да кацнат където трябва. А пък и нали имахме гости, та не напъвахме много за полета. По принцип излитат от Голи връх а къде кацат не знам. Надявам се да ми кажат къде ще кацнат и да кацнат там за да не пердаша из цяла Витоша с колата да си издирвам половинката:) а той да ми звъни и като го питам къде е да ми вика: " Това е добър въпрос" както на рекламата на Мтел:) В сряда нали е почивен ден ако времето е подходящо ще скокнем до витоша той да си използва подаръка а ние с децата (или детето) да си направим пикник.

Бари, тоя вирус чак там ли ви пипна? Да не си го хванала от форума или си го имате и в Испания:)

Чакайте да ви разкажа какво ни се случи. В събота скокнахме до Ко и Ко на Самуил да купим на Мартин пантофи за яслата. И след като мерихме 10 чифта различни номера защото се оказа че не си отговарят на номерата, накрая купихме едни и като се прибрахме се оказа че са ни дали две десни. Та сега съм пратила Гошко да ги сменя да видим дали ще успее. А горкия има и задача да купи гърне на Мартин защото диването се заседя веднъж 10 минути на гърнето и взе че го счупи.

Лейле, а твоята половинка откъде скача с бънджи? Защото моята и потакива изпълнения си пада.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2006, 17:53 от martisun

Общи условия

Активация на акаунт