НоемВРИЙскотО деТЕ учи СЕ да дУХА свЕщи ДВе"

• 14 347
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Мимке,
ние (че къде без мен, няма само Кирил да скача,я) първо скочихме от моста край село Буново (65 метра) и това се оказа добър подход, щото после като отидохме на Витиня (120 метра) и ни се подкосиха краката. Пак скочихме, де, но един приятел, който щеше да скача с нас, се отказа. Иначе ние скачаме с клуб "Вертикален свят": http://www.verticalworldbg.com/bungee_1.htm. На сайта има дати, места и цени за всички скокове. Тези: http://www.clubadrenalin.com/ също организират, но ми се сториха по-несериозни.
Ех, Тони, Тони, много си млада за такива изпълнения...

# 196
лейле, аз още недоумявам този дом тел какво прави там  Rolling Eyes и нали веднъж се виждахме в борисовата градина и аз още тогава си запазих номера и просто не знам какво съм направила  Embarassed

пък таня ходи на ясли
вчера си отиде с кеф, не плакала, хранила се, като отидох да я взема си седеше спокойно на една пейчица Simple Smile лелите казаха, че била много наблюдателна и неконфликтна Simple Smile
днес тръгна спокойно, влезе спокойно в самата градина, после  в стаята, тръгна към децата и тогава лелята направи грешката да й каже - кажи чао на мама - и айдеееее, отиде на кино цялата подготовка  ooooh! ревна сериозно
вместо "отивам при децата" (което аз от сума време намилам), стана "мама ме оставя"  Close
та така, още не са ги опознали добре лелите, което е в реда на нещата
дано да мине бързо този период
само ме е яд, че утре почиват и сигурно ще реши, че сме се смилили над нея и няма да я водим повече и в четвъртък пак ще е трудно  Confused

# 197
Здравейте!
Поздрави от нас .Вече сме си в къщи  в София. Включвам се набързо.
Черпя Ви по една виртуална тортичка за рождения ден на Ники!
Повече информация за нас след ден-два.

# 198
веси, честит рожден на ники!!!! от сърце ти пожелавам да е най-вече здрав, много щастлив и усмихнат и много успехи във всичко, с което се захване (вкл и манекенската му кариера)  Hug
веси, той ще тръгва ли на училище? или догодина?
пусни си кю плс като ти остане време, защото имам една питанка Simple Smile
може и да не е днес де Simple Smile
целувки много и на двамата принца  Heart Eyes

# 199
Веси,
честит рожден ден на Ники и от нас! Да ти е здраво и умно детето и много да те радва!

# 200
  • в мъжки прегръдки
Честит Рожден Ден на Ники! да расте здрав и щастлив и да е голям късметлия!

# 201
Честит рожден ден на сладкия батко Ники Hug
Много късмет в живота му пожелаваме, здраве и безгрижно детство Party

Момичета, искам да попитам давате ли някакви витаминчета или имуностимулатори на дребните - на ВикториО му свършват витаминчетата и се чудя дали от тук да му взема нещо или от Бг - четох за ОЛИСАЛВИН-рибено масло от акула, което било много добро - ставало за деца и за възрастни newsm78

Весе, добре сте се завърнали - и дай да ви видим Wink
Моята Ивка се изгуби Cry

Лейле, можеш ли да покажеш някой снимчици да ви видим в еКшън Mr. Green

Мимка, смениха ли ви пантофката  Laughing
Дано утре има източен вятър Mr. Green и мъжО ти си използва подаръка Peace

Тони, дано милата и в четвъртък не плаче  Hug
Вико е добре - само щурее и той  ooooh! Вчера тук бе празника им на труда като нашия 1-ви май и 3 дни бяхме заедно - малко нанагорно ми дойде  Tired и той най-вече заради това, че зъбите ме болят - от тях главата ме захвана вчера, а и от вчера пак не чувам с едното ухо....на всичкото отгоре наш ЩурчО си заби главата във врата и му излезе цицина колкото Черни връх - слава Богу само със синина се размина Praynig

Лека вечер и весел Ви празник утре

...а да, забравих...
Ако някой иска нещо от тук - мога да взема, стига да не тежи Wink

# 202
Здравейте!
Благодарим за хубавите пожелания .  Heart Eyes
Малко снимков материал от изминалите 2 месеца ... село , море, басейн, село ... из цяла България.
 http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2116&AlbumId=56718
Митко или по точно "Джоджо " както сам се нарича е мноооого палав. Другата седмица смятам да го пускам на ясла , а батко му на градина / ако всичко е наред/ .
От около месец е без пампа през целия ден / слагаме за през нощта/, избиха му почти всички зъбки / без долния ляв кучешки/, обича да танцува , но говори каквото и когато поиска . Има си любими думи - "ДА" и "НАМА" , много сладко казва "моля" т.е. "МОНЕ" и си слага ръчичките една до друга. 
Рождения ден мина весело и бързо. От утре НИКИ е обещал , че  започва да яде чушки / ще видим/ .Снимките не съм ги качвала , първо трябва да минат на "ремонт". В този ред на мисли .. пуснете линк към някоя програма за рамки  Praynig

# 203
Весе, ето тук има цяла темичка за рамки и Фотошоп Wink

Ти защо не спиш Wink
Отивам да ви гледам снимките Laughing

# 204
  • София
Здравейте отново Simple Smile
Бързам първо да ви се похваля, че се сдобих с племенник номер 2 - Марио на 5.09.  Grinning Grinning Grinning Роди се 3300 и 51 см Wink Да ми е жив и здрав и много да радва мама, тати, бати и всички останали Simple Smile
При нас нищо кой знае какво освен, че Лори са я приели в яслата, та сега ще й подготвим документите за там и я пускаме. Надявам се само да няма големи трагедии и добре да я понесе  Praynig 
Да, другото ново е, че днес подписахме договора за ипотечния кредит и от другия месец почваме да внасяме вноската. Та ВЕЧЕ си имаме НАШЕ си жилище  Grinning Все още се довършва строежа, но се надявам до месец да почнем да си работим вътре по апартамента Wink Да сме живи и здрави и да си изплащаме кредита  Simple Smile

Ивката гледам не се е появявала скоро, явно от много багаж не може да стигне до компа  Mr. Green Айде, чакам да се похвалиш какви са придобивките Wink
Меринката сигурно вече е топнала дупенце в моренце Simple Smile Дано си починат там, че и на нея много й се насъбра напоследък Simple Smile
Мими К., много готски подарък си му измислила на половинката Simple Smile Ще си гепна идеята, пък може и аз да зарадвам за някой празник моята половинка Wink А за ечемичетата - може от доста неща да се получават, явно на Лори очичките са й по-чувствителни. бая си поплака, а и аз барабар с нея  Cry От упойката веднага излезна, тя беше с маска, но е кофти чувството Sad Другата седмица ще се обадим на доктора да видим с другото очо какво ще правим. Напоследък на доста хора им се появяват ечемици, та не знам. А Марти как е?
Дидко, ама много са ти готини мъжете пу, пу, пу Simple Smile Да знаеш, че на доста от нас ни се доисква по още едно бебче като ти гледаме снимките  Grinning Живот и здраве да се нанесем у нашата си къща, пък ще му мислим за второ Wink За витаминки - аз на Лори й давах сиропче Мултисаностол. Сега пак трябва да й взема нещо, че от един месец нищо не съм й давала.
Иве (бари), много мерси за снимчиците от Свищов, винаги ми е много гот като гледам снимки от там Simple Smile Разгледах ви новите снимки и като останалите съм очарована от Али - много лъчезарно дете Simple Smile
Лейле, ама и ти ли си скачала с бънджи Simple Smile На мен също много ми се иска, но не ми стиска - ще ми се спука сърчицето. Възхищавам ти се на смелостта Simple Smile Кажи Косето какво прави?
Наденце, а ти как си? Малко остана и ти стискам палци Simple Smile Иначе в къщи оправихте ли се или не ти се говори? Дано всичко да е наред  Praynig
Тони, признала съм Таничка за герой - Лори ако ми падне така, после има да ми мрънка една камара време Simple Smile
Веси, Честит Рожден ден със закъснение, на голямото ти момче Simple Smile Много късмет, радост и здраве му желая Simple Smile А снимките са ви много хубави, много ми хареса тази, на която сте и четиримата Simple Smile

Този уикенд няма да сме в София (ще ходим да видим бебо), та не знам кога ще успея да накача и аз снимки, но ще се постарая в най-скоро време да ви залея с материал за гледане Wink

# 205
  • София
Веси, честит рожден ден на Никчето със закъснение! да ти е жив и здрав сладурчо!!!  bouquet
снимките ви са супер! там където двамката са за ръчичка направо се разтопих!

Сели, радвам се, че пишеш, много дълго се изгуби! честит племенник! честито жилище! при вас има много промени и все хубави! много се радвам за вас  bouquet

Диденце, какво ти е пак на ушето? ходи ли на лекар?
иначе за мултивитамините и аз искам нещо да взема на Ники сега за есента, но не знам какво. на 19ти сме за ваксина при педито и ще го питам, но като го знам ще ми каже, че няма нужда от нищо. гледам много майки във форумите ми хвалят Коластрата на АкваСорс и се чудя много дали да му купя. вие на какво мнение сте? ето тук може да прочетете повече за нея http://anhira.com/superhrani/colactiv_bg.php

виждам, че някои от вас са ходили на срещичката в Южния парк, много ме е яд, че я изпуснах. и двамата с таткото ни тръшна гадния летен грип и 5 дни не знаехме на кой свят сме Crazy надявам се да спретнем още една среща до края на лятото. ние с Ники продължаваме да си ходим почти всяка вечер в СофияЛенд в Детския Кът, ако някой има желание да заповяда, супер е! Wink

# 206
Сели,
честит племенник и честито жилище! Да станат добри приятелчета с Лори и да си играят в новия ви дом! А това за Ивката и аз си го помислих, или пък че Любо я е накарал да работи в автокъщата, докато не изработи похарчените пари Laughing
Рори,
и на мен ми направи впечатление, че много майки дават добри отзиви за Коластрата, но аз мисля на този етап нищо да не давам. Би трябвало лятото да е натрупал достатъчно естествени витамини от пресните плодове и зеленчуци. Иначе за София Ленд - и ние сме там през ден-през два, но обикновено сутрин. И привечер се случва да минем, така че дай някой тел. за връзка.
Дид,
скоковете ги снимахме с камера и не мога да извадя отделни снимки. Иначе за зъбите е нормално след раждане да имаш проблеми, но най-добре като си дойдете, намери си читав зъбар и си ги оправи, че от тях тръгват много неприятности.

# 207
Ей ме бре, жива съм Mr. Green
Затъжихте ли се? Днес се прибрах.Любо вчера дойде да си ме прибере, и добре че бяхме купили едно комби, че да се събере багажа.Без майтап.Само обувки не съм им купила, щот нещо не ми харесаха.Иначе откъм дрехи ги обзаведох.Ама много бързо свършват тия пари.За 2 дена ги опуках като стой та гледай.Добре, че го нямаше Любо да ме види как пазарувам.Напълня торбите, оставя ги в апартамента, и пак се връщам за нов шопинг Mr. Green.Ама нали съм си добричка, оставих малко и за другите Mr. Green
Та к`во да ви разправям newsm78 - Любо ме зареза 1 седмица сама, с чужд мъж Mr. GreenАма той добричък - в събота ходихме до Брюксел, видяхме се с една мама от форума ( Блонди), изкарахме си върха.В неделя ходихме до Амстердам, но за съжаление не можахме да се видим с Мариянка( нищо, другия път  bouquet).Естествено ходихме до музея на мадам Тюсо( нали още от БГ се точих за него).И двата града са страхотни.Повече ми харесаха от Париж.
Ето ви малко снимки да зяпате.Малко са, щото бяхме с едно фото, дето картата му беше 16МВ, а любо ми каза в сръбско,  че е забравил нашто  #Cussing out #2gunfire.После половин час поздравявах майка му Mr. Green
Айде връщам се да чета и после пак ще се вкл.

# 208
Ивке,
на к'во отгоре го сложи тоя ник, бе душо?!

# 209
Ивке,
на к'во отгоре го сложи тоя ник, бе душо?!
Що, не ти ли харесва newsm78Мен ме кефи.

Такааааа....май не можах всичко да прочета, но....

Честито на Ники и мъжо на Мимката  bouquet 
Мимке, страшен подарък си направила, разказвай с подробности после.

Лелеее Сели, кво става бе.Направо настръхнах като прочетох.Ти ми беше казала, че има проблеми, ама аз се отнесох после и съвсем бях забравила да ти се обадя.Уф, много съм задръстена Embarassed, сори.
Ох, щях да пиша още неща, ама ми излезна всичко от главата.
Аз съм в трескава подготовка за 15-ти септември.Ама яко ме тресе.

Общи условия

Активация на акаунт