Лакове за нокти - 132

• 44 289
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
А тези Бел, са различни от онизи Бел в Лили, или?
Много Бел станаха, изобщо не съм ги заглеждала. 😸

# 511
Аз само за едни Бел знам. Grinning

# 512
Същите са, има ги и в ивис.

# 513
Леми, едни и същи са. BEL с производител Голден Роуз.
Нямат нищо общо с полската марка Bell. Wink
Пп Последните не знам колко са им добри лаковете, но имат чудни фдт за суха кожа.

# 514
Да, точно така е, както Джаста го е обяснила. А аз просто не знаех, че BEL са на ГР Grinning

Иначе Bell ги помня от едно време още, майка ми имаше такова червило Grinning

# 515
Пък аз сега да кажа, че си много готина на оная разпратената от мъжо ти снимка дето избираш лакове. МанЯчка - сладурана. Heart Eyes

# 516

Големи красоти сте публикували в последните страници! 😍 Вчера и аз имах проблем с лайкването, явно не е било само при мен, днес е окей.
От мен синьо, мислих да е  с декорация снежинки, но още ми се вижда рано.
Essie Strike a positano и ваденка

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 17:27 от Анонимен

# 517

Магнитен Starrily Dark energy. Магнитният му ефект изчезна няколко секунди след нанасяне.
На някои хора не ми дава да им лайка красивите маникюри, на други мога. Извинявам се!

Кате, мн хубаво синьо. Не е рано за снежинки, края на ноември сме. Nature Snowflake
Аз си поръчах един сребисти снежинки за декориране на маникюр и трябва да мисля с какво да ги съчетая.

# 518
 И от мен да знаете, че всички сте лайкнати мислено, защото бутонът не ми работи Hug Simple Smile Пак сте показали големи красоти Heart Eyes

# 519
И при мен бутона още не работи. Ама вие си знаете, нали. Heart Eyes

# 520
Джасте, мерси, посмяха се тогава на мой гръб как съм била побъркана на тема лакове Sweat Smile

Адисън, страхотни лакове! Стра-хот-ни!

Ох, искам и аз вече някакви коледни маникюри да си направя, а все не ми се връзва времето навън...

# 521
И при мен бутончето работи избирателно.... Stuck Out Tongue Winking Eye
Адисън, разкошно е! Heart
Кейт, много прецизно нанасяне!
Арабеск, някои са се посмяли, а други тук ти се радвахме.... Grinning

# 522
  • Кюстендил

Моя приятелка ми го даде и реших да се мацнах с него. Много ми хареса като нанасяне, цвят и съхнене. И е много евтин. Мисля че към 2лв еза първи път се лакирам с тази марка.

# 523
  • Стара Загора
Adisun , страхотен цвят ! Аз много обичам такъв тип лакове . Тук в България , има ли от къде да се купи лак , от тази марка ?

# 524
Много хубави лакове сте показали.
Ако някой го интересува:

Общи условия

Активация на акаунт