Лакове за нокти - 132

• 44 292
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Аа, и перлите Joy

Нюд лук на ГР, нищо особено по мое мнение.

# 496
Essence имат приблизително подобен на Опи-то - 2рия

# 497
Sparkly sparkly Ribbon Cupid Комбинацията този път е: Revers LET'S GO 117, Essence shine, last & go! - 23 party time + she stylzone gel like n ultra stay 220

# 498
  • Germany
Пак ви изпуснах и пак ще ви затрупам 🙈

PP Christine:

Издържа ми цяла седмица и много хора ме питаха да не е гел лак. Обичам ги тези Пикчъри.  🥰

PP Foxy:

А сега съм с един от новата празнична колекция на Essie. В шишенцата много ми харесаха. Взех и белия (Let it bow). Но на нокти не ме впечатляват никак. Стои леко матово въпреки завидното количество топ и е доста гъст.

# 499
Блъд, точно с тези отлепящите се видях в чудо Joy

Криси, прекрасна, както винаги! 💕

# 500
Момичета, показали сте чудни красотички. Heart Eyes Всички ви налайквам, но наум, защото опцията ми за харесване не работи. Тука има, тука няма е функционирането и в момента при мен. Joy

# 501
Арабеск, явно само аз нямам проблем с отлепящите. Но сигурно има значение, че плочката ми е някак по-мазна ако мога така да го кажа. Гелове и гел лакове ми се отлепят на първата седмица, пък какво да говорим за обикновен лак Joy

# 502
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2275471792738613/2 … ype=3&theater

Лаковете са Golden Rose Rich color 37, а на безименните Catherine Arley 707 и Umbrella 56.

# 503
Зависи от базата, имах някаква корейска, за нищо не ставаше. При последният маникюр, под глитърния топ сложих отлепяща база на Р2, чак снощи махнах лака с отлепяне, издържа ми доста дни, иначе под Пош не беше мръднал, под топа на ГР бяха паднали крайчетата. Имам и една избелващ база на Р2, с която лака си падаше цял, понякога на вторият ден още. 😸

# 504
Базата на ГР от серията БЕЛ при мен се държи много прилично, чак да не повярва човек, а и за смешните пари от няма и 2 лв.

# 505
Джаста, и при мен напоследък функцията за харесване работи когато си поиска, странно, мислех, че само на мен се случва. Явно не. Joy

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 09:29 от dolce miele

# 506
Базата на ГР от серията БЕЛ при мен се държи много прилично, чак да не повярва човек, а и за смешните пари от няма и 2 лв.

Голдън Роуз имат серия Бел? Нови ли са? Или не разбирам, или не съм в час Grinning

# 507

Голдън Роуз имат серия Бел? Нови ли са? Или не разбирам, или не съм в час Grinning

Може и да съм се объркала за името ама нещо от три букви беше MaskLaughing

# 508
Новите БЕЛ са си точно внос на Golden Rose, говоря за тези лакове:

Не са обаче подмарка нa Bell.

# 509
Да да точно тези имах впредвид и аз Hands V

Общи условия

Активация на акаунт