Лакове за нокти - 132

• 44 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Много, много краси ноктета видях на последните страници ♥ От мен нищо интересно, пак лилаво и пак квадратно Stuck Out Tongue

# 481
Много радвате окото момичета! Flowers Hibiscus На мен ми стана едно светло днес, нищо  че навън е мрачно Simple Smile

# 482

Любимият ми топ. Дойде вчера и съм много хепи. За мен това е топа на топовете. След него е Кико.

# 483
На Картис щандовете ги знам от-до уж, ама такава база не съм видяла. Може ли да я покажеш и да кажеш кога и от къде си я купувала.
Имам peel off глитър на Есенс, върху който слагам топ лак и така издържа ден-два. Пада на цяла люспа без поражения по ноктите, но съм го слагала на идеално здрави нокти...

# 484
Пробвайте да сложите някакъв заздравител или основа и отгоре отлепящата се база на Орифлейм. Така няма да си нараните нокътната плочка Simple Smile

# 485
  • София
На Картис щандовете ги знам от-до уж, ама такава база не съм видяла. Може ли да я покажеш и да кажеш кога и от къде си я купувала.
Имам peel off глитър на Есенс, върху който слагам топ лак и така издържа ден-два. Пада на цяла люспа без поражения по ноктите, но съм го слагала на идеално здрави нокти...
https://www.snupps.com/thatnailpolishgirl/item/15506574--catrice … ition-dazzle-bomb
Това е. Никакъв спомен дали съм го купувала от магазин или съм го поръчвала онлайн, обаче...

# 486
Вълничке, откъде взе Сеша и за какви пари?
Аз на едната ръка сложих Пош, на другата бързосъхнещия на ГР. Поша почти не е мръднал, ГР се сгърчи още същият ден, не изсъхна добре върху глитъра отдолу, вече има липсващ лак отстрани и е напукан.

# 487
Леми, от Бюти1. Под 18 лв. Отдавна се захранвам с него. Няма такъв кеф Kissing Heart

# 488
Сешът не беше ли някакъв ултравреден или бъркам?

# 489
С вредности е, да. Предполагам обаче, че не е по-вреден от останалите топове които ползваме - на ГР, Ейвън и тн. Или греша, не съм много запозната.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 12:57 от Lemy

# 490
Вреден, вреден, колко да е вреден... Няма да го пием, я. Повече от година го ползвам, ноктите ми се заздравиха. Докато не махна лака, не мърда. Две седмици издържам най-много, експериментално.
Това не е реклама, само мнение. Всеки преценява сам.

# 491
Разбирам колко е вреден само по миризмата, с която между другото много съм свикнала вече. Сега мажа последното шишенце от запаса и смятам да пробвам нещо друго. Пош намира ли се в някой БГ сайт?

# 492
Охх на какво попаднах току-що и се влюбих Heart Eyes

https://www.opi.com/nail-products/long-wear/born-sparkle?utm_sou … IjdPPhcW4jkUfX.97

# 493
Блъд, по същата снимка припадах и аз днес Heart Eyes Ще го пробвам този ефект с наличните лакове.

# 494
Новата Кити колекция на Опи, пак се завъртя цикълът, пак се върнаха глитърите отпреди 10-15 год Simple Smile

Моят проблем със Сеш е не че е пълен с вредности, а че се свива.

Общи условия

Активация на акаунт